Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek ha nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek ha nem a "raktáros, takarító" kalibert keresem?

Figyelt kérdés

Tudom ez ellenszenvesnek tűnhet, de diplomás vagyok, ezzel az jár, hogy középvezető is, és hozzám hasonló párt szeretnék.

Szinte életem sincs a munkán kívül. Nem járok el sehova. A munkahelyen pedig én vagyok a legfiatalabb, a többieknek már van párjuk, szóval a munkahelyi ismerkedés kihúzva.

Hova járjak el? Hol találhatok értelmes embert, aki komoly párkapcsolatra vágyik?

25 éves nő vagyok. Olykor futni szoktam, emellett ami sportot még szeretek, azt csak nők űzik. Más hobbim nem nagyon van, de pl szeretek (csak nem szoktam) szép időben sétálni vagy kiülni a szabadba.

Szóval merre találhatok párt? Mert ha itthon ülök, akkor nem lesz.

2016. szept. 10. 10:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
49%

Én meg tudom érteni a kérdezőt. Én is 25 vagyok és még az egyetem előtt összejöttem egy sráccal, akinek csak egy érettségije volt. Eleinte jó volt minden, aztán folyamatosan hátráltatott a tanulásban, ha segítséget kértem tőle már el volt szállva, hogy miatta sikerült a vizsgám, amikor meg valamiből megbuktam, én voltam a hülye... Valójában csak irigy volt rám, bár nem értem miért, ő is mehetett volna továbbtanulni, ha akar... Mondtam neki csináljon nyelvvizsgát, végezzen szakmát, mert bárhova megy dolgozni, ezeket már kérik. De nem, neki nincs rá szüksége, neki tök jó a gyári meló...

Szóval nem a munkákkal van itt a baj, hanem az emberrel, hogy megelégszik ennyivel vagy irigy a másikra, de ahhoz már gyenge, hogy ezen változtasson... Ilyen embert persze hogy nem akar senki maga mellé.

2016. szept. 10. 10:48
 12/48 anonim ***** válasza:
84%
#2: Rácáfolok. Egyedülálló férfiként mindig cetlivel megyek bevásárlókörútra.
2016. szept. 10. 10:57
 13/48 anonim ***** válasza:
59%

Mondd hogy ez csak valami szar troll kérdés...

Azért nagyon kíváncsi lennék arra hogy neked mégis milyen diplomád van amire ennyire büszke vagy, meg hogy mégis milyen sufnicégnél lettél te középvezető.

Engem pl. sokkal jobban taszítana a jellemed, mint az hogy valaki mondjuk "csak" takarító. (Mondom ezt diplomás mérnökként, akit nem anyuék ültettek be valahova.)

2016. szept. 10. 10:58
 14/48 anonim ***** válasza:

Jó, de ilyen ember bárhol van, nem csak azok között, akik olyan munkákat végeznek, amikhez elég a 8 általános. Tessék a látszat mögé nézni néha, nem tudhatjátok, ki miért pont azt a munkát végzi éppen.

Tudok olyanról, aki egészségügyi okok miatt nem dolgozik már a tanult szakmájában, és kénytelen mást csinálni, mert amúgy meg meg kell élnie, a számlák nem fizetik ki magukat.

2016. szept. 10. 11:01
 15/48 anonim ***** válasza:

Én egyedülálló férfi vagyok, és szoktam egyedül bevásárolni :) Viszont ha sok mindent kell vennem, listát írok a telefonomba, mert különben valamit tuti elfelejtek.

Hova jársz vásárolni? :)

2016. szept. 10. 11:04
 16/48 anonim ***** válasza:
93%

Másik 25eves lany!

Nekem is volt ilyen párom. És igen ez irigység. De ebben sem szabad általánosítani,mert a párom velem tanult és sikeremnek őrült. Most ebből erőt merítve munkát váltott. Most lett meg a nyelvvizsgája is. Szeretne feljebb lépni.

Sajnos,neki megvolt akkoriban az oka,miért nem tanult tovább.De lett szakmája(autószerelő) és érettségije. (Ami nem jön rosszul. Ha általánosítod,kérdező az ilyen pasikat, akkor a nagy vezetők még egy csapot se tudnak megszerelni és óckodnak egy kis kosztól is.)

25N

2016. szept. 10. 11:15
 17/48 anonim ***** válasza:
74%

Diplomás vagyok, sőt, nem dicsekvésből, de Mensa-oklevelem is van, de a hozzád hasonló kaliberű nőket mérföldekre elkerülöm.

Hogy miért? Nem azért, mert vannak igényei és elvárásai. Az lenne a baj, ha valakinek nem lennének elvárásai, és bárkivel összejön válogatás nélkül.

Hanem azért, mert felszínes vagy. Mit emelsz ki magadból? Diploma, középvezető, munka. Ennyi. Sokat elmond egy ember személyiségéről, hogy mit emel ki magából, egy értelmes embernek pedig más dolgok sokkal fontosabbak lesznek, mint a végzettség és a beosztás.

Az a személy pedig, aki felszínes, és ráadásul mindenét a munka teszi ki, nem valami izgalmas egy komoly kapcsolatra vágyó férfi számára.

2016. szept. 10. 11:19
 18/48 anonim ***** válasza:
#12 Bocsesz.
2016. szept. 10. 11:45
 19/48 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy valaki diplomás egyáltalán nem okoz olyan következményt, hogy középvezető. Mákod volt, mondjuk ezt ezzel az állással. Ismerek gépész diplomás árufeltöltőt, takarítót, sőt még tűzoltót is. Mivel nem volt hátszelük, kénytelen voltak "rangon" aluli munkát elvállalni. Gondolom neked ismeretlen ez a dolog, mert volt erős hátszeled, vagy gazag apuxi, anyuci. Irritáló a stílusod a kérdésben. Különben is, ha semmire nincs időd, miért lenne egy férfira? Nem szeretem az ilyen anyagias, materialista embereket, akik elvesznek az anyag illúziójában, miközben a bölcsebb énjük ugyanúgy kívánja a lelkiséget...paradoxon.
2016. szept. 10. 11:46
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

El kellene járni társaságba, ha nem jársz nem fogsz új embereket megismerni. Nem kell rögtön 20 fős megmozdulásokra gondolni, 2-3 barátnővel, aztán később esetleg bővül a kör, vagy ott ismertek meg újakat ahova mentek. Új hobbi amit mindkét nem űz. Ott is lehetne ismerkedni.

Én nagyjából így kezdtem, közös hobbik 2-3 baráttal, mostanra már van hogy 10 en vagyunk. Nők férfiak vegyesen. Igaz még ettől nem lett kapcsolatom, de van rá esélyem, nem úgy mintha otthon ülnék.

Bevásárló cetlit én is viszek a boltba, mert mindent elfelejtek, szóval az nem mérvadó. Bár boltban ismerkedni? Hát nem is tudom mi lenne a reakcióm, esetleg ha éppen jó passzban lennék lehet rábólintanék...

2016. szept. 10. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!