Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek ha nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek ha nem a "raktáros, takarító" kalibert keresem?

Figyelt kérdés

Tudom ez ellenszenvesnek tűnhet, de diplomás vagyok, ezzel az jár, hogy középvezető is, és hozzám hasonló párt szeretnék.

Szinte életem sincs a munkán kívül. Nem járok el sehova. A munkahelyen pedig én vagyok a legfiatalabb, a többieknek már van párjuk, szóval a munkahelyi ismerkedés kihúzva.

Hova járjak el? Hol találhatok értelmes embert, aki komoly párkapcsolatra vágyik?

25 éves nő vagyok. Olykor futni szoktam, emellett ami sportot még szeretek, azt csak nők űzik. Más hobbim nem nagyon van, de pl szeretek (csak nem szoktam) szép időben sétálni vagy kiülni a szabadba.

Szóval merre találhatok párt? Mert ha itthon ülök, akkor nem lesz.

2016. szept. 10. 10:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%

Nem, te nem csak annyit írtál, hogy diplomás és középvezető, hanem konkrétan lenézted - és lenézed most is - azokat, akik más életpályát futnak be, vagy egyszerűen más a végzettségük.

Továbbá ismét általánosítasz. De tudod, mit? Adj fel egy hirdetést, vagy akár írd ki itt, hogy egy gáláns, gazdag úriembert keresel, akire ugyan nem lesz sok időd, de alkalmanként azért igényt tarthat a szolgálataidra. Némi anyagi juttatásért cserébe.

2016. szept. 10. 12:38
 32/48 anonim ***** válasza:
39%

26-os: Ostoba vagy. Egyáltalán nem az a gond hogy többre vitte mint mi (amit egyébként erősen kétlek, még az sem derült ki mivel foglalkozik), hanem hogy szinte minden fiatal nő ugyanaz a felszínes tucatribnc, ahogy valószínűleg te is.

De kérdező, írd már le tényleg mit vezetsz te, hadd nevessek. Háztartást? Áramot?

(Pontozzatok csak le nyugodtan, és higgyétek azt hogy érdekel.)

2016. szept. 10. 12:41
 33/48 A kérdező kommentje:

Kérlek másold be azt a részt, ahol lenézem az embereket!

Attól hogy én "xy" szempontok szerint keresek párt, attól a "z" tulajdonságú még nincs lenézve. Úgy mint mikor valakinek a szőke kék szem jön be, akkor nem keres barna hajút.

A továbbiakban nem fogom ezt tovább taglalni. Aki nem értette meg a kérdésem lényegét, az lapozhat más gy.k. oldalakra, mert innentől töröltetni fogom az Off válaszokat.

35# A vállalati organogram 2. sorában van a pozícióm (nyilván nem egyedül), az ügyvezető alatt, ha már ennyire érdekel.

2016. szept. 10. 12:48
 34/48 anonim ***** válasza:
70%

#30: "a kerdezo ugyanennyit tett. Megemlitette hogy diplomaja van, te megis elitelted a valaszodban."

Ha neked ennyi jön le, akkor vagy a szövegértéseddel van baj, vagy te is hasonlóan felszínes vagy, mint a kérdező.

Ő ugyanis nem csak megemlítette, hogy mit ért el a tanulmányaiban és a karrierjét illetően, hanem ezt emelte ki magából legfontosabbnak, és erre akarja a párkapcsolatait alapozni.

Én meg ennek pont az ellenkezőjét fejtettem ki. Ha neked ebből annyi tűnt fel, hogy mindkét szövegben megtalálható a "diploma" szó, arról én már nem tehetek.

2016. szept. 10. 12:52
 35/48 anonim ***** válasza:
47%
Meg mindig meg tud lepni ez a gyakori ennyi ido utan is :D. Varazslatos emberek vannak itt :D. Kerdezo, nem a legjobb helyen kerdezel. Itt ha valaki nem azon a szinten van, mint ok, nem fognak tudni rendesen valaszolni, mert rogton elotor beloluk a kisebbsegi komplexus es a rosszindulat, amit vegul rogvest bele kell oltani egy kis nyelvtani okoskodasba :D. Mert nekik kb. ennyi van a tarsolyban :D.
2016. szept. 10. 12:53
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, arra figyelj oda azért, hogy ha hozzád illő társat keresel, nem biztos, hogy ugyanott fog mozogni, ahol éppen te. Ahogy korábban írtam a hátszeles sztoriról példaképp, könnyen lehet, hogy tévesen ítéled meg az embereket. Igen, sok olyan ember van, amilyet az egyszerű dolgozók között láttál, én is tudom, de ezen lépj túl. A hozzád illő társat nem biztos, hogy a saját pozíciód szintjén fogod megtalálni, mert bár lehet, hogy valakit mondjuk ideálisnak fogsz tartani a pozíciója miatt, de mégis sík hülye, mert hátszéllel ült be arra a helyre, és az alkalmazottjai a háta mögött szidják, mint a bokrot a hozzá nem értése miatt. Lehet, hogy valakit a papírja és az abban szereplő eredmények miatt fogsz ideálisnak tartani, de mi van, ha csak azért nem kellett megerőltetnie magát, mert volt egy kis protekciója, és nem kellett vért izzadnia, mint azoknak, akiknek nem volt? Simán elképzelhető, hogy elhajtasz valakit, mert látszólag alacsonyabb szinten tart, ahol te, és azt meg már nem látod, hogy csak azért, mert nem volt hozzád hasonló ritka szerencséje (örülj neki, hogy te a szerencsésebbek közé tartozol, de ne gondold, hogy ez a gyakoribb eset, az elmúlt 10 évemben több munkáltatónál elég sokat volt alkalmam látni és tapasztalni, szóval te a ritka kivételek közé tartozol).
2016. szept. 10. 12:57
 37/48 anonim ***** válasza:
45%
Dogmatikus a kérdező gondolkodásmódja, sablonos, kreativitás teljes hiányát felsorakoztatja a kérdés, unalmas személyiséget takar. Mindent dobozba tesz, felcímkéz, nem lát túl az anyagon, ahogy írtam. Ha túl látna, azzal kezdené a hitrendszerét, hogy a munka nem határoz meg egyetlen embert sem. De ő szerinte az határozza meg, ki milyen képességű, mennyire intellektuális stb. Nem vagyok középvezető, de azt hiszem szénné égetném a kérdezőt egy személyes vitában, beszélgetésben az élet bármelyik területén. :)
2016. szept. 10. 12:58
 38/48 anonim ***** válasza:
64%
Hagyjuk már békén azokat a szerencsétlen telefonokat és maradjunk a fő kérdésnél. :-)
2016. szept. 10. 13:04
 39/48 anonim ***** válasza:
58%

#34: Látod, ennyit ér az az 5 év egyetem... Nem az érdekelt engem hogy hányan vannak még feletted vagy alattad, hanem hogy mivel foglalkozol, és milyen szakon végeztél. Mert ugyan nem írtad le külön hogy büszke vagy rá, de ordít a soraidból hogy felsőbbrendűnek hiszed magad, mert te már "valaki" vagy.

És te 35-ös/75%-os: helyesbítenék, te MÉRHETETLENÜL ostoba vagy. Úgyhogy nem is lenne túl sok értelme leállni vitatkozni veled, de az azért jó ha tudod hogy nagyon el vagy tévedve...

2016. szept. 10. 13:25
 40/48 anonim ***** válasza:
17%
Erdekes, hogy vitakulturarol meg ekezetrol beszelnek egyesek (na meg persze igenytelensegrol), es rogton ok kezdik minosithetetlen hangnemben szapulni a masikat... :)))
2016. szept. 10. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!