Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha nem a "raktáros, takarító" kalibert keresem?
Tudom ez ellenszenvesnek tűnhet, de diplomás vagyok, ezzel az jár, hogy középvezető is, és hozzám hasonló párt szeretnék.
Szinte életem sincs a munkán kívül. Nem járok el sehova. A munkahelyen pedig én vagyok a legfiatalabb, a többieknek már van párjuk, szóval a munkahelyi ismerkedés kihúzva.
Hova járjak el? Hol találhatok értelmes embert, aki komoly párkapcsolatra vágyik?
25 éves nő vagyok. Olykor futni szoktam, emellett ami sportot még szeretek, azt csak nők űzik. Más hobbim nem nagyon van, de pl szeretek (csak nem szoktam) szép időben sétálni vagy kiülni a szabadba.
Szóval merre találhatok párt? Mert ha itthon ülök, akkor nem lesz.
Nem, te nem csak annyit írtál, hogy diplomás és középvezető, hanem konkrétan lenézted - és lenézed most is - azokat, akik más életpályát futnak be, vagy egyszerűen más a végzettségük.
Továbbá ismét általánosítasz. De tudod, mit? Adj fel egy hirdetést, vagy akár írd ki itt, hogy egy gáláns, gazdag úriembert keresel, akire ugyan nem lesz sok időd, de alkalmanként azért igényt tarthat a szolgálataidra. Némi anyagi juttatásért cserébe.
26-os: Ostoba vagy. Egyáltalán nem az a gond hogy többre vitte mint mi (amit egyébként erősen kétlek, még az sem derült ki mivel foglalkozik), hanem hogy szinte minden fiatal nő ugyanaz a felszínes tucatribnc, ahogy valószínűleg te is.
De kérdező, írd már le tényleg mit vezetsz te, hadd nevessek. Háztartást? Áramot?
(Pontozzatok csak le nyugodtan, és higgyétek azt hogy érdekel.)
Kérlek másold be azt a részt, ahol lenézem az embereket!
Attól hogy én "xy" szempontok szerint keresek párt, attól a "z" tulajdonságú még nincs lenézve. Úgy mint mikor valakinek a szőke kék szem jön be, akkor nem keres barna hajút.
A továbbiakban nem fogom ezt tovább taglalni. Aki nem értette meg a kérdésem lényegét, az lapozhat más gy.k. oldalakra, mert innentől töröltetni fogom az Off válaszokat.
35# A vállalati organogram 2. sorában van a pozícióm (nyilván nem egyedül), az ügyvezető alatt, ha már ennyire érdekel.
#30: "a kerdezo ugyanennyit tett. Megemlitette hogy diplomaja van, te megis elitelted a valaszodban."
Ha neked ennyi jön le, akkor vagy a szövegértéseddel van baj, vagy te is hasonlóan felszínes vagy, mint a kérdező.
Ő ugyanis nem csak megemlítette, hogy mit ért el a tanulmányaiban és a karrierjét illetően, hanem ezt emelte ki magából legfontosabbnak, és erre akarja a párkapcsolatait alapozni.
Én meg ennek pont az ellenkezőjét fejtettem ki. Ha neked ebből annyi tűnt fel, hogy mindkét szövegben megtalálható a "diploma" szó, arról én már nem tehetek.
#34: Látod, ennyit ér az az 5 év egyetem... Nem az érdekelt engem hogy hányan vannak még feletted vagy alattad, hanem hogy mivel foglalkozol, és milyen szakon végeztél. Mert ugyan nem írtad le külön hogy büszke vagy rá, de ordít a soraidból hogy felsőbbrendűnek hiszed magad, mert te már "valaki" vagy.
És te 35-ös/75%-os: helyesbítenék, te MÉRHETETLENÜL ostoba vagy. Úgyhogy nem is lenne túl sok értelme leállni vitatkozni veled, de az azért jó ha tudod hogy nagyon el vagy tévedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!