Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban elítélhető vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elítélhető vagyok, amiért nem adok soha esélyt egy duci, dundi, dagadt lánynak?

Figyelt kérdés
Nem a csontos nőket preferálom, de az elhízott nők rettentően taszítóak számomra.

2016. aug. 1. 10:44
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Közhely.

Tehát a szokásos visszafordítás: ha igazán szeretem, megdugom úgy is, meg akarom majd dugni úgy is.

Ha meg nem akarom majd megdugni, biztos nem szerettem eléggé és neki is jobb, hogy ha elhagyom és megtalálhatja az igazit, aki valszeg a következő sarkon várja majd.

Stimmel?

2016. aug. 1. 22:29
 42/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én csak egy fontos tényezőre akartam felhívni a figyelmedet, miszerint sose tudhatod, kit akarsz majd megdugni százkilósan, amíg nem próbáltál egy ilyen szitut.

De ha te csak ilyen sablonos panelekben tudsz gondolkodni, hogy "biztos nem is szeretted, ha nem akarod úgy is megdugni", miközben én ilyesmire még csak nem is gondoltam, de te azért megpróbálod belém magyarázni, mellé még kiba lekezelően is írsz, akkor valószínűleg nem én vagyok a te embered, majd valaki mással kideríted az életed nagy problémáját, én biztos nem tudok segíteni.

2016. aug. 1. 22:50
 43/49 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszod.
2016. aug. 1. 23:12
 44/49 anonim ***** válasza:
Mégis milyen választ vársz erre amúgy? Valószínűleg úgysem kerülsz ilyen helyzetbe, felesleges is gondolkoznod rajta, ha meg mégis, akkor majd az adott lánnyal szépen megbeszélitek. Nyilván azt várná el, mint minden normális ember, hogy a szerelme kitart mellette, aztán csalódna egy nagyot benned és kész. Mondhatod, hogy "én megérteném ha elhagyna" de ha te kerülnél ilyen helyzetbe és a nő akit szeretsz azt mondja hogy neki így már nem kellesz akkor te hogy éreznéd magadat...? Habár nem is hiszem, hogy azért lennél egy lánnyal mert szereted, úgy vettem észre hogy inkább az a fontos hogy felálljon rá. Viszont akkor tisztázd előre, hogy te mást nem keresel csak egy ürítőedényt.
2016. aug. 2. 07:57
 45/49 A kérdező kommentje:

44-es

Álszent vagy. Sőt mindenki az, aki azt mondja, hogy szex nélkül, vonzalom nélkül működik egy kapcsolat.

Le lehet engem szólni, amiért én ki is mondom, hogy ez nekem fontos, de megkérdem, hogy mennyivel tartanál többre, ha azt hazudnám, hogy omnia vincit amor, majd amikor elhízol, lebénulsz,stb., akkor hagylak ott?

Lehet, hogy nekem a szex a legfontosabb, neked viszont egy illúzió.

És hogy hogyan érzeném magam, ha ilyen esetben lehagyna? Szarul, de erre lehet számítani.

Nem mintha a nők nem hagynának el bárkit, legfeljebb nem azt mondják, hogy elhíztál, nem áll fel a farkad, megöregedtél, hanem "elmúlt a kémia",de ez semmivel sem jobb vagy különb. Eufemizálhatjátok, de ettől még nem lesz vállalhatóbb.

Aztán azt is megkérdezném, hogy most akkor őszinteséget vártok a férfiaktól vagy sem?

Én vagyok az őszinte, csak ezért kérdem.

Persze költői a kérdés, tudom a választ: olyan őszinte srácot, aki őszintén tudja azt mondani, amit hallani akartok.

Persze a lelketek mélyén mind tudjátok, hogy ha nem szoptok többé, ha elhíztok, ha nincs több szex,stb., nem sok jóra számíthattok.

Ettől még sokan megteszik, hogy elhanyagolják magukat, a palijukat, hisz a szeretet erős köteléke mindennek ellen fog állni.

Ez csak önfelmentés.

Egészségetekre.

2016. aug. 2. 10:04
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyél majd olyan nagyon őszinte, amikor közlöd a csajoddal hogy szívem, én elmenekülök amint egészségügyi problémád adódik, de addig is tedd csak szét a lábad és éljünk boldogan. :D
2016. aug. 2. 12:54
 47/49 anonim ***** válasza:
41%
Valóban elítélhető vagyok, amiért betérve a paksi halászcsárdába nem adok soha esélyt egy tökfőzeléknek, hanem mindig valami halételt kérek?
2016. aug. 2. 15:36
 48/49 anonim ***** válasza:

tudod, mi a baj veled, kérdező? Hogy valójában te ítélsz el mindenki mást saját magadon kívül - főleg a nőket, mármint úgy az összeset. Nem látsz különbségeket, mindenki kétdimenziós számodra, és a beléd rögzült sémákat tukmálod rá másokra. Ahelyett, hogy vennéd a fáradságot, és

1. megismernél másokat

2. kicsit gondolkoznál.

Igazából elítélhető vagy, ja. Nem azért, mert nem adsz esélyt egy nőnek, aki el van hízva, hanem azért, mert te is ítélkezel mások felett. Általában ugyanezt kapod vissza az emberektől. Én csináltam már életemben nagyon-nagyon meredek dolgokat, de akárkinek elmeséltem, sose néztek le, mert én se nézek le másokat.

Ha odafigyelnék arra a több tucat válaszra, amit kaptál, ahelyett, hogy nyomatod az agyad kattanását, mindjárt beljebb lennél.

2016. aug. 2. 15:50
 49/49 anonim ***** válasza:
*odafigyelnél
2016. aug. 2. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!