Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elítélhető vagyok, amiért nem adok soha esélyt
egy duci, dundi, dagadt lánynak?
Én sem szeretnék kövér férfit, se kapcsolat előtt, se kapcsolat közben, de ugyanígy soványat sem. Legyen átlagos a testalkata, abból lehet kicsit fogyni-hízni ha éppen beüt a krach.
2016. aug. 1. 12:09
Nem. Nem vagyok elhízva, de nekem meg a sovány és a túl izmos férfiak taszítóak, nem tudok hozzájuk vonzódni. Erről nem tehet az ember. A lényeg, hogy ne bántsuk meg a másikat ha lehet, hiszen lehet másoknak ő a favorit.
2016. aug. 1. 12:20
Semmi értelme magyarázkodni, teljesen érthető. Szerintem soha ne alkudj meg, ha nem jön be a testalkatra nem tudod elfogadni, hogyan kívánnád meg? Mindenkinek joga van azt választani aki tetszik neki.
2016. aug. 1. 12:22
Nem, kicsit sem elítélendő. Mindenki olyan testalkatú/személyiségű párt választ magának, amilyet szeretne. Ez alapján miért kéne elítélni bárkit is? Mindenkinek más az ideálja.
De!
A 8-as válaszod, az a tahóság netovábbja. Nagyon felszínes ember lehetsz, nulla érzelmi intelligenciával... Vagy még túlontúl fiatal vagy.
2016. aug. 1. 13:36
Semmi elítélendő nincs benne.
Tudod akkor lenne rossz minden, ha mindenkinek ugyanaz tetszene :)
2016. aug. 1. 13:36
Kövér nőként mondom, hogy abszolút nem elítélhető. Mindenkinek megvan a saját ízlése - ha egyszer vki iránt nem tudsz fizikai vonzalmat érezni, akkor úgyse vezet jóra kapcsolatra lépni vele.
2016. aug. 1. 13:41
Mármi lehet a véleményed. Mint látjuk primitív is vagy, de minek ezt ide kiírni.
2016. aug. 1. 13:44
18/49 A kérdező kommentje:
Elég nehéz rajtatok kiigazodni.
Fele teljesen egyetért, a másik fele szerint tahó vagyok, bár ott sosincs magyarázat a miértre.
Ha az érdekel, hogy szerintem miért vagy bunkó, akkor ezért: "viszont ha végül pontosan kiderül, hogy betegségből fakad és nem lesz már többet vékony se, én akkor is idővel megszakítanám a kapcsolatot." Nem egy testbe kell beleszeretni, hanem az emberbe. Az oké, hogy te nem vonzódsz az ilyen lányokhoz, de ha már megtaláltad életed szerelmét és kiderül róla hogy beteg, te pedig ott hagyod csak emiatt, ez visszataszító. Én akkor sem hagynám ott a barátomat ha lebénulna vagy elveszítené a lábát vagy akármi, mert ŐT szeretem, ahogy van. Tehát senkit nem érdekel hogy te kihez vonzódsz meg kihez nem, az viszont majd érdekelni fogja a barátnődet, hogy nem számíthat rád jóban és rosszban.
2016. aug. 1. 13:54
20/49 A kérdező kommentje:
Értem már. Ez viszont kicsit képmutatás, már bocs.
A nők rendre átszeretnek valaki másba, aki nagyobb státsuzú, izgalmasabb, jobban dug, magasabb. Amikor ez van, akkor jön az ismert duma, hogy "kihűlt a kapcsolat", "nincs már meg a kémia", "csak egymás mellett élünk"...
Szóval ilyen esetekben pedig nem érvényes az " Én akkor sem hagynám ott a barátomat ha.." duma?
Szóval béna lehet a srác, de ha jön egy jobb, akkor előszedjük a kémiás-kihűlős-langyosvizes dumákat?
Miért addig tart a fene nagy hűség és kitartás, amíg a női értékrend szerint tartania kell és miért nem addig, amíg a férfi értékrend szerint kell?
Kapcsolódó kérdések: