Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban elítélhető vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elítélhető vagyok, amiért nem adok soha esélyt egy duci, dundi, dagadt lánynak?

Figyelt kérdés
Nem a csontos nőket preferálom, de az elhízott nők rettentően taszítóak számomra.

2016. aug. 1. 10:44
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Egyrészt természetesen elfogadnám, hisz nem ezen körülményekre mondott anno igent(puha pöch, elhízás), viszont megkérdezném, hogy mire fel jössz az adonisz hasonlattal?

Csak arról beszéltem én is, hogy olyan legyen, amilyennek elfogadtam. Nem volt szó modellalkatról, ugye?

Miért nem lehetett úgy feltenni a kérdést, hogy én is tartsam a formámat?

2016. aug. 1. 17:17
 32/49 anonim ***** válasza:
Ja persze és gondolom a formád a 130 kg-os bálna, amit tessék mindenkinek elfogadni, mert milyen felszínes és igazaságtalan ribi már aki macsót akar... xD
2016. aug. 1. 17:31
 33/49 A kérdező kommentje:

Bocs, csak most vettem észre, hogy te nem a 28-as vagy. Így már értem ezt a fogyatékos reakciót.

Ne haragudj drága, de veled nem tudok vitázni :)

Nyertél!

2016. aug. 1. 17:46
 34/49 anonim ***** válasza:
46%
21-es vagyok, most olvasom vissza a válaszokhoz fűzött reakcióidat. Na, például hozzád hasonló retardáltaknak sem adnák esélyt. Ez is ízlés kérdése. Mint ahogy mondtam, kinek ki tetszik.
2016. aug. 1. 18:08
 35/49 A kérdező kommentje:
Adnák vagy sem, tőled nem is vágynák.
2016. aug. 1. 18:11
 36/49 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem.. meg kell vele beszélni hogy mozogjon.

Jó most lehet titkolni hogy nem vonzó, de a férfi nem olyan mint egy nő hogy ha akarja akkor bármi lehet.

Ha titkolod hogy miért nincs szex akkor jöhet egyből hogy tuti van valakije, vagy hogy kövér vagy bármi:)

Jobb ezt időben tisztázni.

Ha pedig kövér nőknek nem adsz esélyt az pedig nem baj... nem jön be kész.

2016. aug. 1. 20:24
 37/49 anonim ***** válasza:

Majdcsak túlélem valahogy. :D

2016. aug. 1. 21:02
 38/49 anonim ***** válasza:
Igazából ezt nem tudhatod, kérdező, hacsak nem tapasztaltad eddig. Volt már olyan nőd, akiről kiderült, hogy pl inzulinrezisztenciája van, meghízott, és neked nem állt fel rá, ezért otthagytad? Mert egyébként a legtöbb hormonbetegség gyógyítható, diétával kezelhető, az igazából tévhit, hogy "hormonproblémáim vannak, nem tudok lefogyni", mindent lehet, csak ki kell deríteni a hízás okát, majd kezelni. Na ha mondjuk megtalálod életed szerelmét, majd kiderül róla, hogy beteg, te pedig segítség helyett otthagyod, akkor jah, büdösparaszt vagy, mert ilyet tényleg csak egy felszínes k**g csinál. De ha van benned minimális empátia meg érzelmi intelligencia, akkor megvárod, hogy rendbe jöjjön a nőd. Ezt meg neked kell eldöntened.
2016. aug. 1. 21:37
 39/49 A kérdező kommentje:

38-as

Ez egy elméleti kérdés, amit szeretnék megpucolni az általad is említett közbülső eseményektől és a végállapotokat tárgyalni.

Tegyük fel, hogy inzulinrezisztencia és pajzsmirigy is bejátszik, szörnyű kombináció, elég súlyos.

Szeretem a lányt, de a megismert 50kg-ról 100 kilós lesz és hiába minden diéta, akarás, gyógyszer, nem tud erről lemenni érdemben.

Szóval ez a tényállás, illetve az, hogy nekem egy 100 kilós nőre nem fog soha felállni.

Mi ilyenkor a teendő? Mi lehet elvárás?

Más férfi mit tenne?

Más nő mit várna el?

Én elhiszem, hogy ezek fájó kérdések és jobban szeret mindenki az általános üres frázisok felé fordulni, hogy feltétel nélküli szeretet, kitartás, hűség, fogadalom, de ezeket most hanyagoljuk és legyünk gyakorlatiasak.

Képzeljük el, hogy ideje volna már dugni egyet a párnak.

Na mi legyen?

2016. aug. 1. 21:50
 40/49 anonim ***** válasza:

De hogy akarsz egy elméleti kérdésre gyakorlati választ kapni? Ott bukik minden, hogy egy "100 kilós nőt nem tudok megdugni". Mert mi van, ha mégis? Mi van, ha azt a nőt, akit nagyon szeretsz, nagyon meg akarod majd dugni pajzsmirigyesen is? Hiába pucolgatod te itt a kérdést, ha ezek nagyon is releváns kitételei a helyzetnek.

De valószínűleg nagyon fiatal vagy még. Majd telnek az évek, és nem ez lesz a legfontosabb.

2016. aug. 1. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!