Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban elítélhető vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elítélhető vagyok, amiért nem adok soha esélyt egy duci, dundi, dagadt lánynak?

Figyelt kérdés
Nem a csontos nőket preferálom, de az elhízott nők rettentően taszítóak számomra.

2016. aug. 1. 10:44
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%

te döntesz, ha neked nem fér bele és nem tudna megfelelő belsővel kompenzálni, akkor így korrekt...

23F

2016. aug. 1. 10:46
 2/49 anonim ***** válasza:
31%

Miért lenne elítélendő? Szinte minden férfi így van ezzel.

Egy nőnél sem elítélendő, ha pl nem akar egy csóró alacsony férfival lenni. Így vagyunk "bekötve".

2016. aug. 1. 10:52
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem elítélendő azért, hogy milyen típushoz vonzódik. Ez nem választás kérdése. Az már igen, hogy ezt hogyan kommunikálja.
2016. aug. 1. 10:52
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindenkinek szíve joga olyan nőt/férfit választani, aki bejön neki. Ennyi. De azt el kell tudni fogadni, hogy mindenki mást szeret...tehát emiatt nem kellene senkinek sem értetlenkednie, ha valakinek más az ízlése, mint neki. Mert ez teljesen normális. Kinek ez, kinek az. No problem.
2016. aug. 1. 10:55
 5/49 anonim ***** válasza:
100%

Duci nőként mondom, hogy nem az.

Nekünk se jó olyannal lenni, akinek nem tetszünk és nem kíván.

Épp elég pasinak bejönnek a kerek formák, hogy lehessen mindenkinek párt találni. ;)

2016. aug. 1. 10:55
 6/49 A kérdező kommentje:
És ha a barátnőm a kapcsolat alatt hízna meg és nem adná le, akkor is jogos lehet, ha szakítok?
2016. aug. 1. 11:14
 7/49 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ....ha:

pár kilót hízott? akkor nem

10-20-30 kg? esetleg

De csakis akkor, ha lustaságból fakad, és nem betegségből, és ha finoman vagy erélyesebben szólsz, akkor sem tesz ellene.

A többi esetben ritka gorombaság, én utóbbinál megérteném, mondom ezt nőként.

2016. aug. 1. 11:19
 8/49 A kérdező kommentje:
Természetesen finoman jelzek, később erélyesebben és ha lustaság, fegyelmezetlenség az oka, akkor szóvá is teszem, viszont ha végül pontosan kiderül, hogy betegségből fakad és nem lesz már többet vékony se, én akkor is idővel megszakítanám a kapcsolatot.
2016. aug. 1. 11:24
 9/49 anonim ***** válasza:
90%
Hát az utolsó válaszod alapján kérdező, nem irigylem a jövendőbeli barátnődet!
2016. aug. 1. 11:36
 10/49 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne elítélendő? Nem tetszenek a duci nők, ennyi.

Nekem sem jönnek be a 130 kg-s pasik, szóval nem fogok esélyt adni nekik. Ennyi.

2016. aug. 1. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!