Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban elítélhető vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elítélhető vagyok, amiért nem adok soha esélyt egy duci, dundi, dagadt lánynak?

Figyelt kérdés
Nem a csontos nőket preferálom, de az elhízott nők rettentően taszítóak számomra.

2016. aug. 1. 10:44
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mikor a csinos nők nem adnak esélyt a szerintük ronda pasiknak.

Miért ne tehetnék, vagy te miért ne tehetnéd? Szerintem felesleges a kérdé is. Akinek valaki nem tetszik, hát nem tetszik.

2016. aug. 1. 15:00
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha ez szted általános, akkor elég ergya nők körében mozoghatsz. Az egy dolog, hogy van olyan, hogy vki kiszeret a másikból, nincs már meg a tűz, de ez nem azt jelebnti, hogy ez csak egy takarószöveg arra, hogy gazdagabb pasashoz menjenek át. Én rengeteg olyan esetet láttam, ahol nem feltétlen volt gazdagabb/izmosabb stb. a másik pasas, sőt olyat is, ahol tényleg csak kihűlt a kapcsolat, a nő meg élt szépen egyedül után egy ideig.

A te hozzáállásodban az a visszataszító, hogy te tudatosan szakítasz vele azért, mert betegség miatt meghízott. Ez elég számító dolog. Egy ember úgy megy bele egy kapcsolatba, hogy az ő részéről azt komolyan gondolja az illetővel, lelkileg is, hosszútávra. Ha te úgy állsz hozzá, hogy minden jó, amíg nem szedsz fel 20 kilót egy gyógyszer vagy betegség miatt, teszem azt, mert akkor azonnal lapát, az taszító.

2016. aug. 1. 15:12
 23/49 A kérdező kommentje:

22-es

De ha te meg úgy állsz hozzá, hogy már elvettek, tehát nem kell vigyáznom az alakomra, nem kell csinosnak, igényesnek lennem és sminkre sincs szükség, itthon vagyok, akkor az mivel jobb?

Én nem amiatt szakítok vele, mert meghízott, hanem mert a dagadt nőkre nem áll fel.

Egész pontosan akkor mi volna az elvárás tőlem ilyen esetekben?

50 évig valahogy csak kibírom fogcsikorgatva?

2016. aug. 1. 15:27
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, részemről nem képmutatás, mert én nem fogom otthagyni a barátomat sem jobbért, sem szebbért (ahogyan az évek alatt sem tettem) mert számomra nincsen nála sem jobb, sem szebb. Az, hogy részedről a barátnőd nem a lelkitársad, hanem csak valaki akire "nem áll fel ha ne adj isten beteg lesz, és meg merészel hízni" akkor egészségedre, mint mondtam az égvilágon senkit nem érdekel, csak majd őt fogja. Ennyi. :)
2016. aug. 1. 15:39
 25/49 A kérdező kommentje:

24

Azt hiszem kezdem érteni. Tehát ha egy nő meghízik és nem áll fel rá, akkor az is az én hibám, mert "nem volt a lelki társam" és ha nem volt az, akkor még én húztam az ő idejét egész addig. Ha viszont így is vele maradok, akkor voltam korrekt, akkor a lelki társam. Így viszont egy nő azt mondhatja, hogy ő nyugodtan el is hízhat, mert ha igaz ember a palija, úgy is dugni fogja majd, ha meg nem fogja, akkor úgysem kár érte, nem is szerette igazán soha.

Jó a logikám?

2016. aug. 1. 15:48
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már többször is egyértelműen jeleztem, én a betegség általi meghízásra gondolok (amit nem neveznék "nyugodt meghízásnak"), sajnálom hogy nem tudsz szöveget értelmezni és mindenáron magadat akarod kihozni áldozatként. De bánom is én, hogy te kit hagysz ott meg kit nem, csak sajnálom azt a lányt, aki melletted köt majd ki, és elhiszi hogy kitartasz mellette mindenben... :(
2016. aug. 1. 16:06
 27/49 A kérdező kommentje:
Rendben, ezt kiveséztük eléggé.
2016. aug. 1. 16:19
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt mindannyian a megbetegedős/gyógyszertől hízós kijelentésedre kommentáltunk... ne legyél már ennyire agyatlan, hogy ezt ne fogd föl. A betegség nem egyenlő azzal, hogy elhagyja magát. A simán magát elhanyagolós esetet én a magam részéről megértem, mert ott lelku változás is van, hogy már nem akar a másiknak tetszeni vki. Én a magam részéről ugyanúgy adok magamra most is, mint a kapcsolatom kezdetekor, 4 éve. Nem mászkálok otthon, csak ha beteg vagyok, kócos hajjal, melegítőben, pl. De ha vki ezt egy kalap alá venné azzal, ha eltörne a lábam, és amiatt szednék össze x kilót, vagy hormonbetegségem lenne, és úgy igénytelenezne le, hát azt nem tenné zsebre, amit tőlem kap.
2016. aug. 1. 16:19
 29/49 A kérdező kommentje:

28-as

Te meg azt vedd észre, hogy a hormonbetegséges esetet me gén nem igényteleneztem le.

Együttérző vagyok, de ettől még nem fogom vonzónak találni többé és itt kezdődik az igazi kérdés, amire nem kaptam sajnos választ, hogy úgy képzelte-e a válaszoló, hogy ilyenkor is fel kel-e állítanom a farkam bármilyen módszerrel, csak mert a személyiség, a kitartás, meg a szeretet...?

Tehát megismétlem: ha nem áll fel egy dagadt testre, de önhibáján kívül hízik el a lány, akkor mi a teendő és mi az elvárás?

2016. aug. 1. 16:35
 30/49 anonim ***** válasza:
Hát amennyiben te is hozod a szintet (= kockás hasú adonisz vagy) és ugyanezen szabályok szerint játszol akkor nem elítélhető. De van egy olyan érzésem, hogy ez rád nem igaz. Tudod a kocka fordulhat, és még te is kerülhetsz olyan helyzetbe mint az elméletbeli elhízott lány, sőt férfiként nem csak elhízni tudsz de még a farkad is lehet puha. Akkor szó nélkül elfogadod, hogy otthagynak, mert nem nedvesednek már rád? :)
2016. aug. 1. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!