Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elítélhető vagyok, amiért nem adok soha esélyt egy duci, dundi, dagadt lánynak?
Ez kb. olyan, mikor a csinos nők nem adnak esélyt a szerintük ronda pasiknak.
Miért ne tehetnék, vagy te miért ne tehetnéd? Szerintem felesleges a kérdé is. Akinek valaki nem tetszik, hát nem tetszik.
Kérdező, ha ez szted általános, akkor elég ergya nők körében mozoghatsz. Az egy dolog, hogy van olyan, hogy vki kiszeret a másikból, nincs már meg a tűz, de ez nem azt jelebnti, hogy ez csak egy takarószöveg arra, hogy gazdagabb pasashoz menjenek át. Én rengeteg olyan esetet láttam, ahol nem feltétlen volt gazdagabb/izmosabb stb. a másik pasas, sőt olyat is, ahol tényleg csak kihűlt a kapcsolat, a nő meg élt szépen egyedül után egy ideig.
A te hozzáállásodban az a visszataszító, hogy te tudatosan szakítasz vele azért, mert betegség miatt meghízott. Ez elég számító dolog. Egy ember úgy megy bele egy kapcsolatba, hogy az ő részéről azt komolyan gondolja az illetővel, lelkileg is, hosszútávra. Ha te úgy állsz hozzá, hogy minden jó, amíg nem szedsz fel 20 kilót egy gyógyszer vagy betegség miatt, teszem azt, mert akkor azonnal lapát, az taszító.
22-es
De ha te meg úgy állsz hozzá, hogy már elvettek, tehát nem kell vigyáznom az alakomra, nem kell csinosnak, igényesnek lennem és sminkre sincs szükség, itthon vagyok, akkor az mivel jobb?
Én nem amiatt szakítok vele, mert meghízott, hanem mert a dagadt nőkre nem áll fel.
Egész pontosan akkor mi volna az elvárás tőlem ilyen esetekben?
50 évig valahogy csak kibírom fogcsikorgatva?
24
Azt hiszem kezdem érteni. Tehát ha egy nő meghízik és nem áll fel rá, akkor az is az én hibám, mert "nem volt a lelki társam" és ha nem volt az, akkor még én húztam az ő idejét egész addig. Ha viszont így is vele maradok, akkor voltam korrekt, akkor a lelki társam. Így viszont egy nő azt mondhatja, hogy ő nyugodtan el is hízhat, mert ha igaz ember a palija, úgy is dugni fogja majd, ha meg nem fogja, akkor úgysem kár érte, nem is szerette igazán soha.
Jó a logikám?
28-as
Te meg azt vedd észre, hogy a hormonbetegséges esetet me gén nem igényteleneztem le.
Együttérző vagyok, de ettől még nem fogom vonzónak találni többé és itt kezdődik az igazi kérdés, amire nem kaptam sajnos választ, hogy úgy képzelte-e a válaszoló, hogy ilyenkor is fel kel-e állítanom a farkam bármilyen módszerrel, csak mert a személyiség, a kitartás, meg a szeretet...?
Tehát megismétlem: ha nem áll fel egy dagadt testre, de önhibáján kívül hízik el a lány, akkor mi a teendő és mi az elvárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!