Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólított le? Lehet barátnője?
Én meg erre a 11-esre, meg az általános hozzászólására írtam a 38-at, hogy a történésekből még mindig nem tudjuk, mik a pasi motivációi, mit miért csinált / nem csinált, de ezt VELE nem tudjuk most már megbeszélni.
A kérdezőről viszont TUDJUK, hogy szerette volna ha valami kialakul a pasival, mégse tett érte semmit, és ezt most utólag ráfogja az elveire.
Most lehet le leszek pontozva, de kiírom.
Egyik válaszodra írom kedves kérdező.
Szavazni, politikai döntéseket hozni,... meg nem a nő dolga. Ja, hogy egyenjogúság van mert a nők ezt kiharcolták maguknak teljesen jogosan. Rendben, akkor miért a férfi "dolga" a kezdeményezés, ha egyenjogú a nő vele? Régen, igen a férfi dolga volt de mellé járt más is...
Akinek tetszik valaki menjen oda hozzá, és ne játsszon olyanokat, hogy "nem az én dolgom". Nem a kezét kéred meg (egyenlőre, majd később lehet).
Ha idáig eljutottál valószínűleg még valamennyire gondolkozol az elején, mit szólnál ha valaki kezdeményezne nálad, majd összeházasodtok egy idő után és egyszer csak valamire úgy reagál hogy nem csinálhatod meg (annak ellenére hogy te szeretnéd) mert az a férfi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!