Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szólított le? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólított le? Lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Nézegettük egymást egy fickóval majd egy hónapig az edzőteremben, de végül nem szólított le, csak bámult és jött utánam. Én nem éreztem úgy, hogy elutasító jeleket küldenék..inkább elpirultam, hamar elhúztam a tekintetem az arcáról, mert nagyon zavarban voltam. Szerintetek mi lehet, az oka, hogy nem lépett? (Pedig erre vártam, mivel nőként nem akartam elsőként kezdeményezni.) Amúgy egy ideig velem egy időben járt le, kb egy hónapig, utolsó alkalommal viszont az történt, hogy odajött mellém edzeni, de én elmenekültem onnét, mert úgy voltam vele, ha egy hónapig nem szólított le, már nem is fog és minek fájdítsam ott a szívem? Na ezóta a jelenet óta többé nem láttam délután (állítólag délelőtt jár). Azt megfigyeltem viszont, hogy a srác nagyon magának való, zárkózott,bújkálós, titokzatos, megfigyelős, nem láttam nagyon lent senkivel beszélgetni (max 1-2 ember)..Most új info az, hogy az egyik ilyen általa megtisztelt személynek azt mondta, hogy siet haza a kutyáihoz. Egy ilyen mondatból le lehet vonni olyan következtetést, hogy esetleg nincs nője? Vagy legalábbis sanszos? Mert gondolom, azért siet, mert nincs, aki ellássa a kutyákat vagy stb. Bár, akármi lehet.... Csak azért ez a sietek haza a kutyáimhoz és nem a barátnőmhöz, kicsit fura egy férfi szájából nem?

2016. jún. 12. 22:09
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Én meg erre a 11-esre, meg az általános hozzászólására írtam a 38-at, hogy a történésekből még mindig nem tudjuk, mik a pasi motivációi, mit miért csinált / nem csinált, de ezt VELE nem tudjuk most már megbeszélni.

A kérdezőről viszont TUDJUK, hogy szerette volna ha valami kialakul a pasival, mégse tett érte semmit, és ezt most utólag ráfogja az elveire.

2016. jún. 14. 09:55
 42/43 anonim ***** válasza:
"nőbérenc" :D :D :D
2016. jún. 14. 10:02
 43/43 anonim ***** válasza:

Most lehet le leszek pontozva, de kiírom.

Egyik válaszodra írom kedves kérdező.

Szavazni, politikai döntéseket hozni,... meg nem a nő dolga. Ja, hogy egyenjogúság van mert a nők ezt kiharcolták maguknak teljesen jogosan. Rendben, akkor miért a férfi "dolga" a kezdeményezés, ha egyenjogú a nő vele? Régen, igen a férfi dolga volt de mellé járt más is...

Akinek tetszik valaki menjen oda hozzá, és ne játsszon olyanokat, hogy "nem az én dolgom". Nem a kezét kéred meg (egyenlőre, majd később lehet).

Ha idáig eljutottál valószínűleg még valamennyire gondolkozol az elején, mit szólnál ha valaki kezdeményezne nálad, majd összeházasodtok egy idő után és egyszer csak valamire úgy reagál hogy nem csinálhatod meg (annak ellenére hogy te szeretnéd) mert az a férfi dolga.

2016. jún. 15. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!