Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólított le? Lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Nézegettük egymást egy fickóval majd egy hónapig az edzőteremben, de végül nem szólított le, csak bámult és jött utánam. Én nem éreztem úgy, hogy elutasító jeleket küldenék..inkább elpirultam, hamar elhúztam a tekintetem az arcáról, mert nagyon zavarban voltam. Szerintetek mi lehet, az oka, hogy nem lépett? (Pedig erre vártam, mivel nőként nem akartam elsőként kezdeményezni.) Amúgy egy ideig velem egy időben járt le, kb egy hónapig, utolsó alkalommal viszont az történt, hogy odajött mellém edzeni, de én elmenekültem onnét, mert úgy voltam vele, ha egy hónapig nem szólított le, már nem is fog és minek fájdítsam ott a szívem? Na ezóta a jelenet óta többé nem láttam délután (állítólag délelőtt jár). Azt megfigyeltem viszont, hogy a srác nagyon magának való, zárkózott,bújkálós, titokzatos, megfigyelős, nem láttam nagyon lent senkivel beszélgetni (max 1-2 ember)..Most új info az, hogy az egyik ilyen általa megtisztelt személynek azt mondta, hogy siet haza a kutyáihoz. Egy ilyen mondatból le lehet vonni olyan következtetést, hogy esetleg nincs nője? Vagy legalábbis sanszos? Mert gondolom, azért siet, mert nincs, aki ellássa a kutyákat vagy stb. Bár, akármi lehet.... Csak azért ez a sietek haza a kutyáimhoz és nem a barátnőmhöz, kicsit fura egy férfi szájából nem?2016. jún. 12. 22:09
11/43 A kérdező kommentje:
8. Sajnos én hiszek a régi szerep leosztásokban. Férfi kezdeményez, férfi udvarol, nem a nő szólít le. Én inden jelet megadtam az első 3 hétben, amiből gondolhatta, hogy nem utasítanám el. Gyakorlatilag kölcsönös volt a szimpátia, hisz olyan szinten bámult, hogy mások is észrevették és szóltak nekem. Nekem akármennyire is tetszik valaki, nem fogok kezdeményezni, mert ha nem szólat le félénk jeligével, az számomra nem egy olyan férfi, akire feltudnék nézni. Mert ezt besz@ri gyávaságnak tartom. Én nem vagyok az, de nekem meg vannak elveim, SOHA NEM SZÓLÍTOK LE FÉRFIT.
2016. jún. 12. 22:36
12/43 anonim válasza:
Ezt akartam írni én is, szerintem jól döntött a srác, hogy nem szólított le :D
13/43 anonim válasza:
Még annyit akartam írni, hogy kicsit több empátiás készség rád férne, nem körülötted és a te igényeid körül forog a világ. Másoknak is vannak érzései, erősségei, gyengeségei, félelmei, amik meghatározzák a viselkedését, nem csak neked.
14/43 A kérdező kommentje:
10. 3 hétig kapott biztatást, utána meguntam, hogy nem történik semmi. Ha nem tud olvasni a jelekből sajnálom. A félénk férfi meg nem nekem való. Szeretem a keménykezű, határozott, bátor férfiakat,,,,őket ettől nevezik férfinek, a többit meg gyáva nyúlnak.
2016. jún. 12. 22:38
15/43 anonim válasza:
Kérdező...az elvek olyan, mint a fing. Az ember tartja, ameddig tudja. :)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy most itt sopánkodsz, megfosztottad magad egy szimpatikus ember társaságától...ahelyett, hogy elengedtél volna egy galambot...
Gondold át és legközelebb hajrá! :)
16/43 Mumusan válasza:
Nézzük csak a régi mi-kinek a dolga felállást:
A férfi bátor, erős, kezdeményező, pénzkereső.
A nő főz, mos, takarít, gyereket nevel, és nem utolsó sorban kussol.
Én ebből nem kérek Köszi. Meghagyom neked.
17/43 A kérdező kommentje:
12. nem utasítottam volna el, de valószínű, hogy idővel méginkább nyomatékosodott volna, nem hozzám való, mert más területen is magának való és gyáva nyúl.
2016. jún. 12. 22:42
18/43 A kérdező kommentje:
16. Lesarkítod. Kiforgatod. Nem ezt mondtam.
2016. jún. 12. 22:43
19/43 Mumusan válasza:
Elvek...azok vannak.
Én pl NŐ vagyok. Megadom az esélyt hogy kezdeményezhessen.
Ha NŐ vagy, nem kell rámásznod hogy megismerd. Csak úgy kell alakítanod a dolgokat hogy hozzádszóljon. A többi megy magától...
20/43 A kérdező kommentje:
15. Fogalmazzunk úgy, hogy külsőre szimpatikus, viselkedésre más nem az. Eddig még nem volt olyan férfi, aki ne mert volna odajönni hozzám. A félénkség nekem nem szimpatikus 'férfi" tulajdonság.
2016. jún. 12. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!