Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólított a párom egy év után a volt barátnője nevén? Nagyon kiakadtam.
Én 4 évig voltam a férjemmel, 3 hónapja már különváltunk, van egy új kapcsolatom, és bizony nekem is volt olyan szitu, hogy majdnem a volt férjem neve csúszott ki a számon.
És nem azért, mert szeretem még, vagy állandóan rá gondolok, hanem egyszerűen belém rögzült a 4 év alatt.
Nézd el neki, biztos vagyok benne, hogy neki is hasonló okok miatt csúszott ki a száján.
hát köszönöm a válaszokat!!
muszály lesz elnéznem neki mert nem tudok vele haragban lenni
nálam volt egy vicces szitu, balhéztam az osztálytársammal, és véletlenül az akkori pasim nevét mondam, mert belém rögzült, hogy azt mondom, h "Dani, fejezd már be!" :D
amúgy engem a barátom egy időben Dórizott, de szerintem csak azért, mert 2 haverjának is Dóri nevű barátnője volt, és gyakran találkozott velük. azért idegesített:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!