Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom két év után a nevem helyett Julcsinak szólított, de ő maga sem vette észre, a volt barátnője pont Júlia, akkor ez most gáz? Rosszat jelent?
A két év alatt eddig sosem szólított Julcsinak, persze ha a tesója vagy anyja lett volna a téma, ezért véletlen az ő nevüket mondja az megint más.
Azt mondja nem is volt eszébe a csaj, meg utálja már mint a szart, mégis ezt a nevet mondta, de csak én vettem észre utólag, meg a munkatársa. Két éve járunk, sose fordult elő még álmában sem, viszont a csajjal is két évig volt együtt, első kapcsija volt, de már 7 éve volt h összejöttek, és már lassan 5 éve lesz h szakítottak, sőt 2008-9 óta egyáltalán nem beszélnek, de akkoris telefonon dumáltak utonjára, mer akkor a csaj apja meghalt
meg utálja a csajt, mer az megcsalta annó, ezért párom kidobta, meg a csaj azóta pesten lakik, jó messze tőlünk, ott jár egyetemre, meg ott dolgozik, meg van jegyese három éve
szal nem értem hogym ondhatott Julcsit ennyi idő után, erre eddig nem volt példa, én mondtam már Zoli helyett majdnem Ferit, de akkor tudtam hogy a Feri a volt pasim téma volt, a fejemben járt, persze nem azért mert szerettem még, hanem mer róla beszéltem előtte,
ezért hiszem el nehezen h mindenféle gondolat nélkül az ő nevét mondta ösztönösen, hisz elhiszem neki h nem direkt mondta, de a szerelem is ösztönös, akaratunk ellen van, érzelem és nem értelem, ezért félek h mi van ha nem ismeri be h szereti, vagy hogy magát is becsapja, de elvileg évek óta nem látta
és mi majdnem mindig együtt vagyunk
csak akkor nem ha más napszakban dolgozik, de ha nem velem van akkor a munkahelyen, mikor én dolgozom akkor meg otthon van, vagy pedig ő is a munkahelyen
a csaj amúgyse idevalósi
Más ilyen nevü ismerőse nincs akivel bezsélő viszonyban lenne, csak ő volt Júlia
a Cilus meg a Julcsi név nem tudom mennyire hasonlít egymásra, Cecíliában is van Lia meg a Júliában is van Lia
Én csak akkor nevezném Ferinek vagy Robinak pl ha olyan nevü ember lenne a fejemben csak úgy ösztönösen ismeretlen emberek nevét nem mondanám neki
két év után tudom a párom nevét
azér az más ha a tesóm nevét mnodom neki vagy apámét véletlen, de ez? a volt párjáét?
pedig mondja h engem jobban szeret mint a csajt valaha, meg h sokkal szebb az arcom, az alakom, meg h én kedvesebb vagyok
meg többet vagyunk együtt, meg olyan dolgokat csináltunk amugyis meg szexben is amit mással sosem csinált
én hiszek neki
de ő maga sem érti miért mondta azt h julcsi, fel se fogta, nekünk se akarta elhinni h azt mondta
en van h hulyulok es teljesen mas neven szolitom az embereket mont ahogy hivjak :D
gizella, gizike, izabella XD
oksa, de én nem gizi voltam neki, meg nem riska, hanem Julcsi, és az a volt nője neve
és őt is annak szólította annó nem júliának vagy Liának, vagy Julusnak
anyja neve Gyöngyi a tesójáé Hajni, akkor mondta volna azt
a kutyusáé meg manó meg Gömbi
azokat is meg engem is néha uborkának szólít poénból, de az direkt van nem véletlenül
egyszer kétszer hallgatott olyan dalt, maiben női név van, de abba Vivien volt, akkor sem szólított véletlen se viviennek, pedig imádja azt a dalt
viszont elhiszem neki h nem gondolt a csajra, ha így lett volna akkor biztos kapcsink elején ism ondta volna, vagy szex közben vagy álmában
viszont annyi szóljon mentségére, h apu is szokott anyám nevén szólítani véletlen, meg a tesóim nevén, pedig én lány vagyok a tesóim meg fiúk
ha egyszer Hajninak vagy Gyöngyinek szólít vagy Gömbinek akkor megnyugszom, meg ha persze többet nem mondja véletlen ezt a nevet, még csak majdnem sem
neki mindig a haverok a téma, de a haverjai munkatársai Michel, Zoli, Peti, néha a vezetéknevükön szólítja őket vagy van hülye becenevük
Meg éjszakás után volt a párom, nem sokat aludt, csak dumcsiztunk, őp meg tök gyorsan beszélt
de már nem tudom mi volt a téma, vagy a munkahely, vagy a számítógépekről beszéltünk
ő maga se vette észre mit mondott, nekem is későn esett le
majdnem én se halottam meg mit mondott, vagyis alig fogtam fel
lehet úgy olyan nevet mondani, ami nem is volt ezsünkbe, nincs is olyan ismerősünk nagyon, szinte csak a naptárba halottuk és tudat alatt létezik a név, mégis véletlen azt mondjuk?
szal ha nem szex közben van meg nem álmában akkor talán nem él mélyen a tudatában
meg lehet a Júlia név neki nem is a volt csaját jelenti, hanem csak egy nevet
mint Cilus, vagy Borcsi, vagy Marcsi
Ez most komolyan ekkora probléma hogy ilyen regényt kell róla írni? Nem értem, na de mindegy.
Előfordult ilyen velem is, simán össze lehet keverni a neveket ha fáradt vagy vagy máshon jár az agyad, nem kell beképzelni semmit. Egyszer előfordult, megbeszéltétek, OK, zárd le.
igen éjszakás volt, és csak három órát aludt kb, szal levest ettünk, meg közbe töltött le egy progit a telefonján a számítógéphez
csak beszélgettünk
oks, csak fura h kapcsink elején nem volt ilyen sose, most meg két év után ezt mondja úgy h a csajjal már 5 éve szakítottak
szal én se neveztem sose Lacinak, vagy másnak
még álmomban se
sőt amióta vele vagyok szinte mindig róla álmodom
mondhatott volna tudat alatt bármileny nevet, dep ont az övét, az furi, ha nem rég szakított volna vele, vagy 10 évig együtt élt volna vele akkor nem lenne fura
én is két évig ovltam majdnem pasimmal, és még utána is tartottam vele kapcsit, de nem titokban, és úgym int barát, sokszor volt ő téma, és vele 2010 ben szakítottam, mégse mondtam ki a nevét még évletlenül se
szal nekem ez a furi
de mindegy, elhiszem
oks, de ha te csaj vagy, és a főnöködet hívod a barátodnak az más, mintha a pasidat hívod a főnököd, vagy más pasi nevén, főleg az exed nevén, főleg két év után előszőr
a főnöködnek nem tartozol beszámolóval, és őt nem bántod meg, viszont a párod a helyében fordított esetben lehetne féltékeny vagy bizalmatlan
szal ez azért kicsit más
jelenlegi párunknak mondani az exünk nevét az más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!