Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom két év után a nevem helyett Julcsinak szólított, de ő maga sem vette észre, a volt barátnője pont Júlia, akkor ez most gáz? Rosszat jelent?
A két év alatt eddig sosem szólított Julcsinak, persze ha a tesója vagy anyja lett volna a téma, ezért véletlen az ő nevüket mondja az megint más.
Azt mondja nem is volt eszébe a csaj, meg utálja már mint a szart, mégis ezt a nevet mondta, de csak én vettem észre utólag, meg a munkatársa. Két éve járunk, sose fordult elő még álmában sem, viszont a csajjal is két évig volt együtt, első kapcsija volt, de már 7 éve volt h összejöttek, és már lassan 5 éve lesz h szakítottak, sőt 2008-9 óta egyáltalán nem beszélnek, de akkoris telefonon dumáltak utonjára, mer akkor a csaj apja meghalt
meg utálja a csajt, mer az megcsalta annó, ezért párom kidobta, meg a csaj azóta pesten lakik, jó messze tőlünk, ott jár egyetemre, meg ott dolgozik, meg van jegyese három éve
szal nem értem hogym ondhatott Julcsit ennyi idő után, erre eddig nem volt példa, én mondtam már Zoli helyett majdnem Ferit, de akkor tudtam hogy a Feri a volt pasim téma volt, a fejemben járt, persze nem azért mert szerettem még, hanem mer róla beszéltem előtte,
ezért hiszem el nehezen h mindenféle gondolat nélkül az ő nevét mondta ösztönösen, hisz elhiszem neki h nem direkt mondta, de a szerelem is ösztönös, akaratunk ellen van, érzelem és nem értelem, ezért félek h mi van ha nem ismeri be h szereti, vagy hogy magát is becsapja, de elvileg évek óta nem látta
és mi majdnem mindig együtt vagyunk
csak akkor nem ha más napszakban dolgozik, de ha nem velem van akkor a munkahelyen, mikor én dolgozom akkor meg otthon van, vagy pedig ő is a munkahelyen
a csaj amúgyse idevalósi
Más ilyen nevü ismerőse nincs akivel bezsélő viszonyban lenne, csak ő volt Júlia
a Cilus meg a Julcsi név nem tudom mennyire hasonlít egymásra, Cecíliában is van Lia meg a Júliában is van Lia
Én csak akkor nevezném Ferinek vagy Robinak pl ha olyan nevü ember lenne a fejemben csak úgy ösztönösen ismeretlen emberek nevét nem mondanám neki
két év után tudom a párom nevét
azér az más ha a tesóm nevét mnodom neki vagy apámét véletlen, de ez? a volt párjáét?
pedig mondja h engem jobban szeret mint a csajt valaha, meg h sokkal szebb az arcom, az alakom, meg h én kedvesebb vagyok
meg többet vagyunk együtt, meg olyan dolgokat csináltunk amugyis meg szexben is amit mással sosem csinált
én hiszek neki
de ő maga sem érti miért mondta azt h julcsi, fel se fogta, nekünk se akarta elhinni h azt mondta
szerintem túl dramatizálod az egészet. Ha valaki fáradt, akkor mond olyan dolgokat, amit észre se vesz és nem is járt az agyában. Ez nem jelent semmit. Az agy érdekes dolgokra képes.
Meg ha hinnél neki, akkor nem drámáznál itt, ilyen hosszú regényeket írva. Szerintem bíznod kéne a párod őszinteségében, ha meg nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Ezen érdemes elgondolkozni. És ne írd azt, hogy már pedig bízol benne, mert megkérdőjelezted a kérdéseddel, hogy igazat mondott-e. Szóval, először tisztázd le magadba, hogy most benne, vagy magadban nem bízol.
A volt parom edesanyja.... az edesanyja... szolitott engem tobszor is az exe neven, s volt h a volt parom is... s raadasul 2 eve h szakitott az exevel. Szerintem ne vedd fel... ha sokszor elofordul ra lehet kerdezni.
Mostanaban jovok ra h mi nok jo sokmindent tulzasba viszunk. Szerintem nincs aggodni valod.
Szerintem nincs okod aggódni. Lehet, hogy gondolt a csajra mostanában vmi miatt, ami nem feltétlenül szép emlék, csak akármi miatt eszébe jutott.
Te is szoktál akaratlanul is az exedre gondolni, nem? Vagy olyan személyre, akit nem kedvelsz?
Én nem vagyok az a névtévesztős típus, mégis egyik kollégámat (aki Feri) úgy szólítottam véletlenül, hogy Sanyi :D Csak akkor esett le, hogy ő Feri, mikor már félig kimondtam :D Pedig akkor már 3 éve együtt dolgoztunk és Sanyi nevű emberke nem volt a környezetemben, sem a fejemben. Röhögtünk egy jót rajta, meg párszor felemlegette, mikor hülyülésképp megsértődött és ennyi :)
25/L
lehet annyira jelentéktelen volt, mintha gizit mondott volna, vagy Robit, csak szerencsétlen véletlen h pont azt a nevet mondta,
én is voltam már így h Zsoltinak neveztem majdnem, de csak majdnem, igaz az ő közelében volt Zsolti, az anyjának a párja, de hasonlít is a Zoli névhez, mg lehet h Julcsis formám van :) vannak ismerőseim akiknek az arcához más név jobban illene :)
Bizots a megszokás. Én is volt, hogy a legjobb barátnőmet le Cintiztem, pedig a cintia a legnagyobb ellenségem, utálom. Csak megszokásból, nemtudom miért:D Amúgy a bnőm neve Rebeka, szóval tényleg köze nincs hozzá:D
A barátomat meg Máténak hívják, de amikor hülyülős kedvemben vagyok: a karcsitól az ubulig mindenhogy hívom:D
Ehhez a témához annyit, láttam gyk-n a csaj úgy hívja a pasit, hogy lepkefos, ha mérges rá XDDD hát én ezen besírtam XD
nem lehet megszokás, mert ugyanannyi sőt több ideje van velem már, mint amennyit a csajjal volt, és a szakításuk meg az összejövetelünk közt eltelt 3 év, szal három évig nem is beszéltek, mi meg már több mint két éve együtt vagyunk, azaz már 5 éve nem beszélnek, és az első másfél két évben meg sem említette ezt a nevet, ak özelében se volt ilyen nevü csaj ismerőse, nincs is ilyen nevü ismerőse vagy munkatársa szal
megszokás nem lehet, az én nevem már nagyon megszokta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!