Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom két év után a nevem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom két év után a nevem helyett Julcsinak szólított, de ő maga sem vette észre, a volt barátnője pont Júlia, akkor ez most gáz? Rosszat jelent?

Figyelt kérdés

A két év alatt eddig sosem szólított Julcsinak, persze ha a tesója vagy anyja lett volna a téma, ezért véletlen az ő nevüket mondja az megint más.

Azt mondja nem is volt eszébe a csaj, meg utálja már mint a szart, mégis ezt a nevet mondta, de csak én vettem észre utólag, meg a munkatársa. Két éve járunk, sose fordult elő még álmában sem, viszont a csajjal is két évig volt együtt, első kapcsija volt, de már 7 éve volt h összejöttek, és már lassan 5 éve lesz h szakítottak, sőt 2008-9 óta egyáltalán nem beszélnek, de akkoris telefonon dumáltak utonjára, mer akkor a csaj apja meghalt

meg utálja a csajt, mer az megcsalta annó, ezért párom kidobta, meg a csaj azóta pesten lakik, jó messze tőlünk, ott jár egyetemre, meg ott dolgozik, meg van jegyese három éve

szal nem értem hogym ondhatott Julcsit ennyi idő után, erre eddig nem volt példa, én mondtam már Zoli helyett majdnem Ferit, de akkor tudtam hogy a Feri a volt pasim téma volt, a fejemben járt, persze nem azért mert szerettem még, hanem mer róla beszéltem előtte,

ezért hiszem el nehezen h mindenféle gondolat nélkül az ő nevét mondta ösztönösen, hisz elhiszem neki h nem direkt mondta, de a szerelem is ösztönös, akaratunk ellen van, érzelem és nem értelem, ezért félek h mi van ha nem ismeri be h szereti, vagy hogy magát is becsapja, de elvileg évek óta nem látta

és mi majdnem mindig együtt vagyunk

csak akkor nem ha más napszakban dolgozik, de ha nem velem van akkor a munkahelyen, mikor én dolgozom akkor meg otthon van, vagy pedig ő is a munkahelyen

a csaj amúgyse idevalósi

Más ilyen nevü ismerőse nincs akivel bezsélő viszonyban lenne, csak ő volt Júlia

a Cilus meg a Julcsi név nem tudom mennyire hasonlít egymásra, Cecíliában is van Lia meg a Júliában is van Lia

Én csak akkor nevezném Ferinek vagy Robinak pl ha olyan nevü ember lenne a fejemben csak úgy ösztönösen ismeretlen emberek nevét nem mondanám neki

két év után tudom a párom nevét

azér az más ha a tesóm nevét mnodom neki vagy apámét véletlen, de ez? a volt párjáét?

pedig mondja h engem jobban szeret mint a csajt valaha, meg h sokkal szebb az arcom, az alakom, meg h én kedvesebb vagyok

meg többet vagyunk együtt, meg olyan dolgokat csináltunk amugyis meg szexben is amit mással sosem csinált

én hiszek neki

de ő maga sem érti miért mondta azt h julcsi, fel se fogta, nekünk se akarta elhinni h azt mondta

2012. ápr. 5. 21:14
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

szal más az a főnökömet lezolizom mer a páromnak az a neve, vagy páromnak mondok más nevet, az ő szemszögéből nem mindegy, viszont ha fáradságtól lehet az egyik, akkor a másik is

de azért ilyenre próbálok odafigyelni, vagy akkor inkább mucinak szólítanám ha már a nevét nem tudom

2012. ápr. 5. 21:55
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha az exemet Móninak hívták, akkor megszoktam, hogy

barátnő = Móni.

Ha az új barátnőm Andi, akkor is előfordulhat, hogy Móninak szólítom, mert megszoktam, hogy így hívom a nőmet.

Igyekszem ezt elkerülni (eddig sikerrel), de mikor véletlenül majdnem rossz nevet mondok, akkor nem az exem miatt...

2012. ápr. 5. 21:57
 13/59 anonim ***** válasza:

Te véletlenül nem Vicky Pollard vagy?

http://www.youtube.com/watch?v=kUbheUVIehw&feature=related

2012. ápr. 5. 21:59
 14/59 A kérdező kommentje:

nem vagyok Viki, amúgymeg nem lehet megszokás, ugyanis rég nincs a csajjal, is velem régóta együtt van, tehát a kapcsink elején is fura lett volna, mer akkor már három éve nem volt vele, most meg a két év alatt eddig nem szólított így akkor hogy hogy pont most

a megszokás a mi esetünkben nem lehetséges

2012. ápr. 5. 22:28
 15/59 A kérdező kommentje:
ez a kérdés meg az oldal nem azért van kitalálva h itt reklámozzák a videókat
2012. ápr. 5. 22:29
 16/59 anonim ***** válasza:
Értem a dolgokat, de nem ment át a lényeg akkor, nem azért hívott máshogy mert van valami, hanem mert a fáradtságtól csökkentett módban működött az agya. Gondold át hogy ha az anyukád nevén nevezett volna (vagy Bélának) akkor is ennyit agyalnál-e rajta. :) Szerintem rohadtul túlkomplikálod, de be is fejeztem, elmondtam a véleményemet,remélem segítettem vele.
2012. ápr. 5. 22:36
 17/59 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg jogos a felháborodása, én is kiakadnék.

Hosszú évek után kicsit fura, hogy a volt barátnője nevét emlegeti.

23/N

2012. ápr. 5. 23:03
 18/59 A kérdező kommentje:

ez az h nem, ha béla lettem volna, az nem lett volna fura, mert poénból a Béla pasi nevet szokta nekem adni, az a másik énem neve, ha dühös vagyok vagy hisztis

:)

ha fáradt valaki mért pont a volt barátnője nevét adja a csajának? úgy h azt a nevet évek óta ki se ejtette a száján, mer nincs olyan nevü másik ismerőse

2012. ápr. 6. 09:15
 19/59 anonim ***** válasza:
42%
Viszonya van a volt barátnőjével, és vissza fog menni hozzá. Örülök hogy segíthettem.
2012. ápr. 15. 12:58
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
ne problémázz már ennyit egy kis bakin. Veled van, szeret téged nem? Hát akkor ? :D
2012. ápr. 15. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!