Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom két év után a nevem helyett Julcsinak szólított, de ő maga sem vette észre, a volt barátnője pont Júlia, akkor ez most gáz? Rosszat jelent?
A két év alatt eddig sosem szólított Julcsinak, persze ha a tesója vagy anyja lett volna a téma, ezért véletlen az ő nevüket mondja az megint más.
Azt mondja nem is volt eszébe a csaj, meg utálja már mint a szart, mégis ezt a nevet mondta, de csak én vettem észre utólag, meg a munkatársa. Két éve járunk, sose fordult elő még álmában sem, viszont a csajjal is két évig volt együtt, első kapcsija volt, de már 7 éve volt h összejöttek, és már lassan 5 éve lesz h szakítottak, sőt 2008-9 óta egyáltalán nem beszélnek, de akkoris telefonon dumáltak utonjára, mer akkor a csaj apja meghalt
meg utálja a csajt, mer az megcsalta annó, ezért párom kidobta, meg a csaj azóta pesten lakik, jó messze tőlünk, ott jár egyetemre, meg ott dolgozik, meg van jegyese három éve
szal nem értem hogym ondhatott Julcsit ennyi idő után, erre eddig nem volt példa, én mondtam már Zoli helyett majdnem Ferit, de akkor tudtam hogy a Feri a volt pasim téma volt, a fejemben járt, persze nem azért mert szerettem még, hanem mer róla beszéltem előtte,
ezért hiszem el nehezen h mindenféle gondolat nélkül az ő nevét mondta ösztönösen, hisz elhiszem neki h nem direkt mondta, de a szerelem is ösztönös, akaratunk ellen van, érzelem és nem értelem, ezért félek h mi van ha nem ismeri be h szereti, vagy hogy magát is becsapja, de elvileg évek óta nem látta
és mi majdnem mindig együtt vagyunk
csak akkor nem ha más napszakban dolgozik, de ha nem velem van akkor a munkahelyen, mikor én dolgozom akkor meg otthon van, vagy pedig ő is a munkahelyen
a csaj amúgyse idevalósi
Más ilyen nevü ismerőse nincs akivel bezsélő viszonyban lenne, csak ő volt Júlia
a Cilus meg a Julcsi név nem tudom mennyire hasonlít egymásra, Cecíliában is van Lia meg a Júliában is van Lia
Én csak akkor nevezném Ferinek vagy Robinak pl ha olyan nevü ember lenne a fejemben csak úgy ösztönösen ismeretlen emberek nevét nem mondanám neki
két év után tudom a párom nevét
azér az más ha a tesóm nevét mnodom neki vagy apámét véletlen, de ez? a volt párjáét?
pedig mondja h engem jobban szeret mint a csajt valaha, meg h sokkal szebb az arcom, az alakom, meg h én kedvesebb vagyok
meg többet vagyunk együtt, meg olyan dolgokat csináltunk amugyis meg szexben is amit mással sosem csinált
én hiszek neki
de ő maga sem érti miért mondta azt h julcsi, fel se fogta, nekünk se akarta elhinni h azt mondta
őszintén szólva csak a konkrét kérdésedet olvastam el, a kieg. információt nem, meg az eddigi válaszokat sem, szóval eszerint az én válaszom:
nem kell ezt úgy felfújni. egy egyszerű nyelvbotlás lehetett. mamám például mikor valakit megakar szólítani a családban előtte az összes többi ember nevének első szótagját elmondja. pl. ist,ág,pet vagy ki vagy már andrás gyere ide xD :D
az is előfordul h a kisgyerek a tanárnénit véletlenül anyának szólítja.
nem kell ezzel foglalkozni nah az a lényeg :D
kitalált nevek voltak, példa
de sokaknak lehet ilyen kereszt neve
nem lakcímet meg számot adtam meg
hát a férfiaknak ez valószínűleg nem nagy probléma, és a nő hisztijének tűnhet. de ez igenis probléma.
a családon belül egész más dolog. de ha egy kapcsolatba fordul ilyen elő, az igen is probléma. meg kell beszélned a pároddal hogy szerinte mért történhetett.
nekem ez egyébként azt jelentené, hogy még mindig gondol rá, vagy nem dolgozta fel, vagy őt jobban szerette régen. de ez emberfüggő. bár tényleg érdekes dolog, hogy 2 év alatt egyszer sem, most meg mégis. de ha az ember fáradt, akármi van, ilyennek akkor sem szabadna megtörténnie!! nem kifogás a sok munka, bla bla ...
hát ez az, de neki fel se tűnt utólag se hogyan szólított, én mondtam neki fél perc után, azt mondta tényleg? de nekem is csak utólag esett le, előbb a fülemig ért el, aztán az agyamig, ennyire nem hallucinálhatok h csak képzeltem
amugy mondta h haverjának van egy Julcsi ismerőse akivel chatelget, meg néha beszél róla, és ez igaz mer múltkor kapott tőle sms t mikor együtt voltunk vele és előttem is említett valami Julcsit a srác, de hát nem ismeri a párom a csajt, és akkor nem is beszéltünk róla előtte,
meg más Julcsiról sem, se névről se emberről, sőt a számítógépek voltak a témák, meg a vatera, és az a furi h párom nem mondta akkor h biztos a haverja csaja miatt, hanem csak mikor rákérdeztem, de az a furi hogy neki volt egy Andi nevü csaja régen évekig, folyton azt emlegette a gyerek, és mégsem nevezett Andinak sose a párom, pont a volt csaja nevén nevezett, lehet ugyanolyan ártatlan és évletlen mintha más nevet mondott volna, de mért mont Julcsit? és hogy lehetett az eszében, vagy a tudat alattijában akkor?
ebédeltünk haverjánál épp, de nem a Julcsis haverjánál hanem egy másiknál, egy munkatársnál,
a srác nem is volt téma, meg épp ebédeltünk, a párom éjszakás volt, nem volt kipihent
de akkorse tudom hogy jött ha sose beszélnek
vagy nem gondol rá, és mér két év kapcsi után, meg mér úgy h előttem 3 éve szakítottak már, azaz kettünk közt két kapcsi közt ovlt egy űr, meg közbe voltak neki mások, de persze azok nem komolyak, csak csók, meg rövid kapcsolat
próbálkozások
a lány már rég pesten van, három éve van kapcsolata, jegyes, élettársi viszonyba vannak a párjával, a párom nincs fenn a közösségi portálokon, sőt a csaj száma sincs már meg, mert minden szám ami meg van neki a telefonjában, meg a sim kártyáján azokat az embereket mind ismerem, de egy sem a lány, és sosem kap a párom gyanus hívást, vagy smst, a párom se megy félre telefonálni
meg gyakran együtt vagyunk, csak akkor nem mikor ő dolgozik, vagy én dolgozom külön, de mikor hazamegyek akkor várom otthon mikor munkában van, meg műszakváltáskor mindig találkozunk, mert egy helyen melózunk, egy csomó ismerősünk van munkahelyen aki közös, meg a városban is szomszédok, meg sok közös barátunk van, meg rokonaink is ismerik egymást
meg elég sok rigolyám van szal ha nem szeretne aligha lenne köteles ezeket évekig elviselni
ő inkább ha mást akar inkább szakít tipus, csak kérdés hogy tudja e mit akar, vagy csak becsapja önmagát is
azt állítja hogy a csajt rühellte, most semleges, de nem is látta rég, azt se tudja most hogy néz ki mikor kérdeztem, meg hogy annó se szerette annyira őt mint most engem
meg nem jómódú a párom mégis sokat költ rám szeretetből, pl vett nekem két éve telefont karira, mert elromlott,
meg maugyis akart, h ne zaklasson senki a régi számomon,
most vett nekem mikor két évesek lettünk alaplapot hűtőt gépembe, dek iderült h táp hibás, szal vett tápot is,
de ezeket amugyis kaptam volna alkalomtól eltérően, vett nekem parfümöt, csak mert mondtam h juj de tetszik az illata, pedig nem akartam h vegyen, meg virágot is vett, mert régen mondtam neki h jól esne h venne nekem, mivel anno mesélte h volt nőjének is vett virágot, és gyalogolt vele vagy 7-8 kilómétert hozzá, aztán a csaj nem engedte be, aztán hazafele a párom akkor eltévedt, és egy hétig nem beszéltek, pedig a csaj volt bunkó, mégis megbocsájtott neki,
meg voltak szakításuk előtt mikor majdnem három évesek voltak volt fesztiválon, pedig páromnak akkoriban annyi manija se volt mint most, fiatalok voltak nagyon,
velem meg nem volt szinte sehol, meg könyörögni kellett kezdetben h fotókat csináljunk közöseket
azóta van sok képünk, de sajna nem keretben nem albumban hanem csak gépen, meg a telefonon
mondjuk régen se volt sok képe, mert nem szereti ha fotózzák, csak akkor állt kamera elé, mikor szülinapi fényképezés volt, vagy ballagási, megm ikor rinyált érte a csaj
az oké, de hogy lehet belé szerelmes, mikor nem is látta már évek óta, mert mi zalaiak vagyunk, a csaj meg már 5 éve pécsre ment, három éve meg pesten van, és ősszel lesz négy éve hogy ugyanazzal a pasival együtt van, egy éve meg jegyesek, 2 3 éve meg össze is költöztek, a csaj egyetemre jár évek óta pesten, meg még dolgozik is közbe, ahogy néztem az adatlapját, meg sokszor ment nyaralni mostani párjával, meg bulizni, szal úgy néz ki h a csaj szereti a pasiját, tehát nem hinném h viszony lennek köztük
két éve meg mondta nekem barátom h 2008 ban v 9 ben egyik nyáron felhívta a csajt egy év után, mert meghalt az apja, de a csaj nem volt beszédes, azóta nem hívta azt mondta annó, utána meg mikor kereste sms ben, de csak azért h írjon neki meg családjának karácsonyra, akkor meg nem is érkezett válasz, az se h kösz, szal lehet már akkor nem az volt a csaj számam int régen, meg mikor összejöttem pasimmal fenn volt egy két közösségi oldalon, amiken régen, de nem volt a lány bejelölve neki ismerősnek, sőt az adatlapjait nézegettem hogy évek óta be se lépett a párom, meg a csaj se
aztán a párom az összesk özösségi oldalról törölte magát, mer régen sok volt a visszaélés meg a szarkavarás, de én fenn maradtam,
a lány meg tavaly óta törölt legalább kettő oldalt, ahol ezelőtt fenn láttam, mivel nem találtam már rá a nevére, meg az ismerősei ismerősei közt sem találtam már a lányt, akikkel rendszeresen kommunikált üzenőfalon is
a párom mesélte h mikor együtt voltak, akkor nagyon hisztis volt a csaj, meg utólag derült ki vagyis valószinünek tartja h márk orábban is megcsalhatta a lány többször, csak azért nem szakitott vele akkor, mer akkor még nem sejtette mi van, és ő tények nélkül nem vádol meg senkit, mondta h egy két kép készült róluk, de azis csak azért, mert a csaj rinyált érte, mivel a párom nem szeret fényképezkedni
ez igaz is mert észrevettem
lehet mondta volna nekem más nő nevét is, akivel nem járt, hanem csak ismerőse volt, csak azért nem csúszott ki a száján, mert hál istennek időben kapcsolt, de lehet más nevét is ugyanugy mondta volna
én is neveztem majdnem Ferinek a pasimat az elején, sőt amikor eszembe jutoptt a volt pasim akkoris, csak azért nem mondtam ki mert időben kapcsoltam
pedig akkor már egyáltalán nem szerettem a Ferit, sőt előtte se nagyom voltam szerelmes, inkább csak ragaszkodtam hozzá, meg máshogy szerettem
de sokat voltam vele, és megszoktam a nevét, lehet hogy tényleg nem szereti, nem gondol rá, a névre se gondolt csak véletlen régi megszokásból maradt benn a tudat alattijába? majdnem három évet jártak, ő volt az első komoly kapcsija, ami hosszú távú volt és volt is benn szex
lehet tényleg csak megszokás?
meg két év alatt nem mondta a nevát, akkor két évig nem volt az eszébe a csaj, most meg hirtelen lenne?
semmi elérhetősége nincs tőle
mivel tudom a csaj régi számát, furcsa mail cím meg nincs elmentve a pasim postafiókjában, sem pedig notesze sincs amiben jegyzetelgetne
mondjuk sztem máshogy viselkedik egy 17-18 éves iskolás pasi, meg máshogy egy 26 éves dolgozó ember, aki már azért többet tapasztalt, többször megjárta az életben
azt mondta párom, h sosem mutatta ki nagyon a szeretetét, sem tettekben, sem pedig az arckifejezésében, és igaz, mert velem is olyan volt, de mióta eltelt két év sokat változott
szal a történtekben semmi logika nincs
Julcsi, Julus, Cilus, júLIA cecíLIA, lehet van benne némi hasonlóság?
azt mondta a csajjal is úgy jött össze h be volt baszva a csaj meg rá mászott, mire észbekapott a lány már ott ült mellette, és ezt nem a történtek után találta ki, hanem kapcsink elején mesélte
mondjuk a lány nálam fiatalabb három évvel, de sztem én nézek ki fiatalabbnak, koromhoz képest, letagadhatok simán 6-8 évet, a pasim mondta mikor a csaj orrkarikát meg szájába karikát rakatott, két hétig nem smárolt vele, mert ő utálja a piercingeket
meg h folyton mondta neki h vesse le a bakancsot, mert büdi a lába, inkább járjon szandálba nyáron
meg folyton csesztette h nagy a hasa kicsit fogyjon :)
mert időközben meghizott
de sose volt sovány
de mikor jártak nem is voltak olyan jó képei, utána már jobban kezdett kinézni a csaj, de most meg megint egyre rondább és dagibb
tökre máshogy néz ki mert régen rockeres forma volt, hosszú feketére festett hajjal, most meg alig msinkeli magát, meg szinesebb cuccokba jár, meg szőkésre festett rövidebb haja van, a pasim meg azt szereti ha egy csajnak hosszú haja van, kisebb mellei, vékony alakja, és rég ő is rocker forma volt, de már nem szeret olyan cuccokba járni, kinött belőle, esze ágába se jutna h piercinget rakasson, vagy tetováltassa magát, az régen se tetszett neki, meg a kedvemért elhagyta a szakállát is, meg egy csomó rossz szokását
régen azt mondta nem sokat volt együtt a csajjal, mer a lány vizsgák előtt volt a vége fele, ő meg kezdett dolgozni, meg tanfolyamra is járt, meg sokat szenvedett párom a részeges apja miatt, aki akkor még ott volt mikor a lánnyal járt, hál istennek a pasi azóta elment tőlük, ezt mesélte a párom anyukája is, akivel nagyon jóba vagyok
meg párom tesója is
aki ismeri a pasim volt nőjét, de jóba vagyok vele nagyon, igaz ő is pesten van, de nem szokott találkozni a csajjal, meg facen se beszélnek
nem mondanám h a csajnak bombázó alkata van vagy hű de szép arca, meg olyan rondán van kiszedve a szemöldöke, pasim meg nem szereti a kiszedett kirajzolt szemöldököket
meg tök mások vagyunk, szal nem őt kereste bennem, mert neki barnás sárgás szemei voltak, meg kerek feje, erősebb testalkata, sötétebb haja, nekem meg mikor megismerkedtünk válig érő hajam volt, szőkés vagyok, és kék a szemem, meg vékony vagyok, nekem is volt rocker korszakom, van sok kép a régi időszakról, meg sok pasival jártam kavartam stb, dem ágis am ostani pasim szeretem a legjobban, pedig nekem voltak nagyon jó pasijaim, kaik jóképűek voltak, meg pénzesek is, menők, rendesek,
és akikkel többet szexeltünk
meg a pasim régen sokat bringázott meg kosarazott, meg haverokkal eljárt sörözni, most viszont dolgozik, megveszi magának amit kell (projektor, távcső, meg nekem ami kell) meg tett félre bankba h legyen pénzünk esküvőre, meg majd nyaralni, meg mondta hogy 30-32 éves korra szeretne gyereket, de ahoz kéne egy lakás, mondjuk egy önkormányzatit meg kéne pályázni
eddig sose senkivel nem akart összeköltözni, vagy eljegyezni, pedig három év után 18-31 éves fejjel általában sokaknak eszébe jut ha szeretnek valakit
még egy fél év, vagy egy év, és meglesz az az idő együtt, amit a csajjal is eltöltött, aztán még három év pont annyi amennyi év múlva a szakításuk után összejöttünk
aztán két év, maióta együtt vagyunk :)
ha többet nem nevez julcsának, se álmába nem mond más nevet, se részegen, sőt esetleg ugyanugy nevez más nőnek a nevén mint annó a Julcsáén, akkor elhiszem h igazatm ondott
nem hazudós tipus, meg nem hűtlen tipus, de azért én nem bízok meg egy pasiban sem 100% ig, mindig résen vagyok, mert nem azt nézem h átverne e, mert nem olyan, hanem h saját magát nem e csapja be, én ezt nézem
mondjuk biztos én nem tudnék együtt lenni egy pasival, ha mást szeretnék, vagy ha nem lennék szerelmes, pedig kettőnk közül én vagyok a tüzesebb, meg szexcentrikusabb
én minden nap szexelnék, a páromnak meg elég egy két hetente egyszer kétszer
szal általában nekem van elegem a szexhiányból nem neki
Figyelj! Én ismerek olyan párt, ahol a pasi egy beszélgetésben lazán azt mondta, hogy "a szinglik, mint én is", mikor már ÉVEK ÓTA NŐS VOLT, és kb. 10 éve éltek együtt az asszonnyal. A férfiak agya tök máshogy működik, ezt sajnos el kell fogadni (bár az ilyesmi engem is zavarna, de nem érdemes ezen pörögni).
Egyébként az nagyon bájos, ha Cilusnak szólítanak, nekem nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!