Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom két év után a nevem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom két év után a nevem helyett Julcsinak szólított, de ő maga sem vette észre, a volt barátnője pont Júlia, akkor ez most gáz? Rosszat jelent?

Figyelt kérdés

A két év alatt eddig sosem szólított Julcsinak, persze ha a tesója vagy anyja lett volna a téma, ezért véletlen az ő nevüket mondja az megint más.

Azt mondja nem is volt eszébe a csaj, meg utálja már mint a szart, mégis ezt a nevet mondta, de csak én vettem észre utólag, meg a munkatársa. Két éve járunk, sose fordult elő még álmában sem, viszont a csajjal is két évig volt együtt, első kapcsija volt, de már 7 éve volt h összejöttek, és már lassan 5 éve lesz h szakítottak, sőt 2008-9 óta egyáltalán nem beszélnek, de akkoris telefonon dumáltak utonjára, mer akkor a csaj apja meghalt

meg utálja a csajt, mer az megcsalta annó, ezért párom kidobta, meg a csaj azóta pesten lakik, jó messze tőlünk, ott jár egyetemre, meg ott dolgozik, meg van jegyese három éve

szal nem értem hogym ondhatott Julcsit ennyi idő után, erre eddig nem volt példa, én mondtam már Zoli helyett majdnem Ferit, de akkor tudtam hogy a Feri a volt pasim téma volt, a fejemben járt, persze nem azért mert szerettem még, hanem mer róla beszéltem előtte,

ezért hiszem el nehezen h mindenféle gondolat nélkül az ő nevét mondta ösztönösen, hisz elhiszem neki h nem direkt mondta, de a szerelem is ösztönös, akaratunk ellen van, érzelem és nem értelem, ezért félek h mi van ha nem ismeri be h szereti, vagy hogy magát is becsapja, de elvileg évek óta nem látta

és mi majdnem mindig együtt vagyunk

csak akkor nem ha más napszakban dolgozik, de ha nem velem van akkor a munkahelyen, mikor én dolgozom akkor meg otthon van, vagy pedig ő is a munkahelyen

a csaj amúgyse idevalósi

Más ilyen nevü ismerőse nincs akivel bezsélő viszonyban lenne, csak ő volt Júlia

a Cilus meg a Julcsi név nem tudom mennyire hasonlít egymásra, Cecíliában is van Lia meg a Júliában is van Lia

Én csak akkor nevezném Ferinek vagy Robinak pl ha olyan nevü ember lenne a fejemben csak úgy ösztönösen ismeretlen emberek nevét nem mondanám neki

két év után tudom a párom nevét

azér az más ha a tesóm nevét mnodom neki vagy apámét véletlen, de ez? a volt párjáét?

pedig mondja h engem jobban szeret mint a csajt valaha, meg h sokkal szebb az arcom, az alakom, meg h én kedvesebb vagyok

meg többet vagyunk együtt, meg olyan dolgokat csináltunk amugyis meg szexben is amit mással sosem csinált

én hiszek neki

de ő maga sem érti miért mondta azt h julcsi, fel se fogta, nekünk se akarta elhinni h azt mondta

2012. ápr. 5. 21:14
1 2 3 4 5 6
 21/59 Dr.Szex válasza:
...szia...a problémát ne ilyen szemszögből közelítsd meg,nem az a baj hogy nem a neveden szólított hanem az hogy nem te vagy a a gondolatai központjában.Szólíthatott volna akármilyen néven .. nem számít.Gondold végig milyen a szexualitásotok mostanában és nem légy szemérmes magaddal szemben.Tudnod kell mit adsz neki és mit vár el(természetesen ez fordítva is igaznak kellene lennie. Az hogy másik név jár az eszében mikor rád néz vagy veled van meg egyébként is az egy egyfajta hiányosságot tükrözz a kapcsolatotokban.Ezért hát ne azon síránkozz hogy eddig nem volt ilyen hanem lásd meg hogy mit tehetsz ,hogy ne forduljon elő megint egy jó darabig.Nem kell kérdezgetni és túl spilázzni a kérdést.Nem arról van szó hogy szóra sem érdemes hanem arról hogy mi lehet a háttérben,mi változott és mit tudsz változtatni ,főleg a szex terén.Olyas valamit kaphatott valamikor A"Julcsitól" amit eddig te is meg adtál neki de mostanában háttérbe van szorítva,nem tudhatom az előzményeket de nem hirtelen keletű, ez egy hosszabb folyamat.Arra kérlek gondolkozz el ezen mert biztos vagyok benne hogy innen ered az eredeti probléma.Ne feledd,tabuk nélkül gondolkodj még ha nem is mondod ki hangosan és meglátod tudni fogod hogy miért történt így az eset. Légy kihívóbb,kacérabb,és ne feledd el mindenek előtt nő vagy a prédát meg is kell tartanod nem csak elkapni.Üdv.
2012. ápr. 15. 14:03
 22/59 A kérdező kommentje:

az én párom nem szereti a kacér nőket, azaz a ribiket, sőt én igénylem nagyonis a szexet, meg kezdeményezek is, meg jó neki is mikor velem van, mert én is elmondom neki ha valami nem oké, szal totál őszinték vagyunk, és ő az kai tirkán igényli a szexet, tehát azt se mondhatja h nem adok meg neki bármit, inkább ő az aki nem ad meg nekem sokmindent, aki úgymond kevés nekem e téren, én vagyok a kacérabb tipus, aki könnyebben ismerkedik, ő gátlásosabb, szal neki kéne a kedvemben járni, mert én mindig abban járok neki, szex terén is meg finomságok terén is

a Julcsa meg nem adott meg neki mindent, mert vele se akart többet szexelni a párom mint velem, szal a párom az aki keveset szexel, és keveset nyújt, és ezért is csalta meg szerintem a Julcsi őt, sőt kétszer is megcsalta, ezért a párom szakított vele, a csajjal rég nem tartja a kapcsit, mert számot ávltott a párom, és nem adta meg neki, meg az ő számát is törölte,

nincs benn telefonkönyvébe, meg maikor még megvolt neki, akkor se dumáltak évekig

a csaj pesten van, három éve van pasija, jegyes, mi meg már két éve vagyunk együtt, de a csajjal már öt éve szakítottak

mi Zalaiak vagyunk

messze tőle

a párom semmilyen közösségi oldalon nincs fenn, mindenhonnan törölte magát

én viszont fenn vagyok sok oldalon, és a közös ismerőseink is, párom sok ismerősét ismerem,

és sokukkal egíy városban is lakunk és együtt játunk iskolába, vagy egy helyen dolgozunk

szinte mindig együtt vagyunk a párommal, így kizárt h megcsaljon, nekem se lenne módom megtenni ezt ennyi együttlét után

pedig nekem is csapták a szelet rendesen, és nekem is tetszenek más pasik

szal nekem több okom lenne elhagyni őt

de mégsem teszem, mert szeretem

két év alatt egyszer nem mondta a csaj nevét

eddig, még részegen sem és álmában sem

sőt az összes fotóját összetépte miután szakítottak

meg amit tőle kapott eldobta

ő sose volt úgy együtt valakivel h nem szerette igazán, és sose csalna meg senkit

sőt az a csaj a képei alapján mostanában egyre rondább

lehet h csak olyan Julcsis kinézetem van

bár ha arról lenne szó h szeretné, vagy megszokás

akkor a kapcsink elején nevezett volna úgy, meg akkor ha előttem szakított volna vele közvetlen, de mielőtt összejöttünk már három éve külön voltak

és közbe is volt neki más csaja

igaz nem voltak hosszú távúak de ez van

nem érti mértp ont azt a nevet mondta nekem, de azt mondta ugyanugy mondhatta volna a tesója nevét is évletlenül vagy az anyjáét

én majdnem volt úgy sokszor h a volt pasim nevén szolítottam, de nem voltam már szerelmes a volt pasimba, és keveset adott ő nekem, sőt a mostani páromat sokkal jobban szeretem, mármint szerelmesebb vagyok belé

de én nem sokkal előtte szakítottam h összejöttem a jelenlegi párommal

és sokszor járt a fejembe az exem, nem azért mert szerettem, hanem mert csak ő volt a téma

2012. ápr. 22. 02:21
 23/59 A kérdező kommentje:

és akárhány jó pasim volt, a mostanit jobban szeretem mint akármelyiket valaha is

az első szerelem nekem nem is volt jelentős

hiába az első, nem számít csöppet sem, és hiába voltak rendes, jóképű pasijaim, igazi jó pasik, beléjük tudtam volna szeretni, de nem volt rá alkalom

valahogy jobban szeretem azokat, akikben meg lehet bízni, akik nem olyan nőcsábász típusúak, akikkel merek összeköltözni, házasodni, gyereket nevelni

a páromnak rajtam kívül a mamája ovlt a legfontosabb, meg a kutyusa, kai már nagyon öreg

ő érzelmes tipus, nehezen fejezi ki magát néha, de érzékeny

2012. ápr. 22. 02:26
 24/59 anonim ***** válasza:

Ne parázz már. Hosszú kapcsolat, mint az előző volt, hát kicsúszott a száján.

Ez afféle pasidolog, nyugi. Mint nagybátyám, mikor megkérdezi, mizu van az x cégnél, közben már rég y cégnél vagyok. Fáradt, elkalandozik a figyelme, és máris beszól valami ilyen f.szságot. Ez nem azt jelenti, hogy te szarabb lennél.

2012. ápr. 23. 22:46
 25/59 anonim ***** válasza:
Ezen ekkora hisztit lecsapni, hihetetlen.
2012. ápr. 23. 22:52
 26/59 A kérdező kommentje:

hát azért 5 éve járt vele, és velem két éve van együtt, köztünk is volt 3 üres év, szakítás után mire összejöttünk három év telt el, közbe is volt neki más, igaz rövidebb

szal nem tudom két év alatt nem nevezett annak, akkor most két év után hogy jutott eszébe, ki se ejtette évekig ezt a nevet a száján, ilyen ismerőse sincs, akkor nem értem, ha előttem szakított volna vele nem sokkal, vagy kapcsink elején mondogatta volna véletlen akkor oké, de így nem lehet ráfogni h nyelvbotlás, mert engem mindigis a nevemen nevezett eddig, és már megszokhatta volna két év alatt

ha álmmába lett volna vagy részegen akkor azt mondanám h biztos tartja vele a kapcsit, vagy őt szereti tudat alatt

nagyon tudat alatt

de józan volt

nekem is volt sok pasim meg hosszú tűvú kapcsim, de sose neveztem máshogy

de nálam másként volt, mert én nem sokkal szakítás után jöttem össze párommal

meg sokszor volt téma az exem, így érthető lett volna ha az ő nevét mondom, de az ő esetében fura, azt elhiszem h szeret, de nem értem h 5 év után hogy jutott ezsébe ez a név, ráadásul tudat alatt, mert direkt hülye lett volna ezt mondani, mért pont a Julcsa nevet mondta, lehet h ennek köze sincs a volt nőjéhez h így hivták, meg h megszokta a nevét, lehet h ugyanennyire mondhatott volna más nevet is? mint pl mucus vagy gizi vagy viccből maris

akárcsak mintha azt mondta ovlna kislány?

2012. máj. 1. 21:26
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Szeret téged?

Te szereted?

Kipipáltuk a két igent?

akkor take it easy girl ;)

Nyugodj meg felejts és élvezd a boldogságot sokan szenvednek itt súlyos párkapcsolati problémákkal örülj neki hogy ez a legnagyobb gondod! :)

2012. máj. 1. 21:32
 28/59 A kérdező kommentje:

köszönöm, igazad lehet, biztos nincs annyi gondom még mint másnak, ezért akadok ki ilyeneken

:)

2012. máj. 1. 21:34
 29/59 A kérdező kommentje:

csak pszichológiailag vagy nemtom hogy nem értem h mért mondta, vagyis azt igen h más nevet mond, csak azt nem h mér pont az övét, lehet h a tudatalattija sem arra a Julcsira gondolt? hanem csak Julcsi és kész, egy Julcsi aki lehet akár Cilus is vagy Piroska is vagy Virágszál is ? .....lehet csak véletlen h pont azt a keresztnevet mondta, és ugyanolyan jelentéktelen neki mintha az anyja vagy a huga nevét mondta volna?

én nem attól félek h becsap, titkol valamit, hanem attól h tdat alatt még őt szeretné, anélkül h tudná, mondjuk nem tudnak találkozni, akkor kevés rá az esély

csak félek h volt egy pont régen az életében, maikor minden jó volt, és azt hozzá köti, és esetleg azt a valamit nem tudtam neki túlszárnyalni

de persze ez nem biztos h az én hibám

mert én mindent megadok neki amit csak akar

azt is mait nem kér

meg inkább gyűlölettel, vagy közönnyel bezsél a csajról ha szóba jön, de ritkán jö9n szóba, és magától nem mesél sose róla csak ha kérdezem már

lehet tényleg így összekeveredhet az agy?

h régi dolgok, nevek jönnek fel, mintha álmodna?

ma pl aludt, és felébredt, és csukott szemmel mondta nekem h mikor hagyják már abba a földfúrást

aztán rákérdeztem h milyen fúrást, azt mondta utána, nem tudja, aztán rémlett neki mit mondott, csak nem fogta fel, mondta biztos csak álmodott

de a valóságban semmilyen föld fúrás meg ásás nem volt

lehet ahogy ment a ventilátor és fura hangot adott ki az okozta az álmot

sőt én álmodtam egyszer olyat régen, h szerelmes voltam egy srácba, akit rég ismertem látásból, egy suliba jártunk, de tényleg éreztem álmomba h szeretem, és előtte sose tetszett, meg se fordult bennem a gondoloat h én meg ő, és mégis ezt álmodtam, de mikor suliba mentünk, akkor ugyanúgy közömbös voltam felé

szal néha olyanokat is álmodik az ember, amire nem is gondol, nem is érdekli

nincs is a fejében

ez mai napig fura

2012. máj. 1. 21:41
 30/59 anonim ***** válasza:

:)) Nagyon aranyos vagy, ahogy így tovább gondolkozol dolgokon tetszik!

De itt most tényleg felesleges, főleg hogy mint mondod rossz emlékként gondol a csajra. Igen követhet el ilyen furcsaságokat az agy, de nincs semmi jelentősége, mert az a lényeg hogy tudatosan mit gondol. :))

2012. máj. 1. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!