Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szólított le? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólított le? Lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Nézegettük egymást egy fickóval majd egy hónapig az edzőteremben, de végül nem szólított le, csak bámult és jött utánam. Én nem éreztem úgy, hogy elutasító jeleket küldenék..inkább elpirultam, hamar elhúztam a tekintetem az arcáról, mert nagyon zavarban voltam. Szerintetek mi lehet, az oka, hogy nem lépett? (Pedig erre vártam, mivel nőként nem akartam elsőként kezdeményezni.) Amúgy egy ideig velem egy időben járt le, kb egy hónapig, utolsó alkalommal viszont az történt, hogy odajött mellém edzeni, de én elmenekültem onnét, mert úgy voltam vele, ha egy hónapig nem szólított le, már nem is fog és minek fájdítsam ott a szívem? Na ezóta a jelenet óta többé nem láttam délután (állítólag délelőtt jár). Azt megfigyeltem viszont, hogy a srác nagyon magának való, zárkózott,bújkálós, titokzatos, megfigyelős, nem láttam nagyon lent senkivel beszélgetni (max 1-2 ember)..Most új info az, hogy az egyik ilyen általa megtisztelt személynek azt mondta, hogy siet haza a kutyáihoz. Egy ilyen mondatból le lehet vonni olyan következtetést, hogy esetleg nincs nője? Vagy legalábbis sanszos? Mert gondolom, azért siet, mert nincs, aki ellássa a kutyákat vagy stb. Bár, akármi lehet.... Csak azért ez a sietek haza a kutyáimhoz és nem a barátnőmhöz, kicsit fura egy férfi szájából nem?

2016. jún. 12. 22:09
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
19. különbözőek vagyunk. Egy igazi férfi esetében semmit nem kell alakítani, mert tudja, érzi, cselekszik.
2016. jún. 12. 22:47
 22/43 anonim ***** válasza:
93%
Megúszta a fickó.
2016. jún. 12. 22:56
 23/43 A kérdező kommentje:
22. A mondatodból látszik, hogy, te is olyan besz@ri fajta vagy, mint ő :D
2016. jún. 12. 22:59
 24/43 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos kihalóban vannak az igazi férfiak, de facebookon írogató, élőben leszólítani nem merő, gyáva nyúl rengeteg van..... Sajnos minden barátnőm panaszkodik, nemcsak én!
2016. jún. 12. 23:01
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elolvasnom a szövegedet ahhoz,hogy válaszoljak.

A válaszom: Mert nem kötelező.

Ha nem szólít le, így járt/jártatok.

Lehet, hogy csak jó csajnak tart, de ennyi. Én sem akarok minden csajtól valamit, aki bejön.

Neked túl merev elvárásaid vannak a férfiakkal kapcsolatban. Így egyedül fogsz maradni.

2016. jún. 12. 23:32
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező de te valami eszméletlen ostoba vagy :D

Tényleg jobban járt, hogy nem közeledett feléd. Nem is ismered, egy szót nem beszéltél vele, de csak azért mert nem szólított le, nem tett eleget a te igényeidnek már elhordod mindenféle "gyáva nyúlnak" meg "férfiatlannak".

A kérdéses még egész normál hangnemben feltetted de a válaszok... hát finoman szólva kiábrándító vagy. Haragszol rá, hogy nem lépett vagy mivan? Talán kötelező lett volna neki? Mi van ha nem is tetszettél neki, csak beképzelted? Másrészt miért lenne bármi bárkinek is a kötelezettsége? Az lép, akit érdekel a másik ennyire egyszerű. Nem fogsz belehalni ha egyszer kezdeményezel egy szimpla beszélgetést.. másnak is ugyanolyan nehéz.

De ha még mindig úgy látod, hogy márpedig igenis ez a férfi kötelezettsége és még mindig a középkorban élsz, akkor remélem szó nélkül teljesíted mindazt, amit a nők tettek akkor. Had ne kelljen felsoroljam, mindenki tudja miről van szó.

2016. jún. 12. 23:56
 27/43 anonim ***** válasza:

Ó, annyira kikívánkozott belőlem, amit a 26-os leírt (helyettem is) hogy csak egyetérteni tudok minden szóval. Visszafogtam magam, ne szítsak itt vitát, de eddig bírtam :D

Kérdező! Ha te egy jó szót nem szólsz XY-hoz, de már magadban lejátszod, hogy neki mi mindent kellene tennie, hogy szerinted ne legyen férfiatlan meg tutyimutyi alak, akkor a pasi a lehető legjobban járt azzal, hogy végül is meg se próbálta.

A következő kör az lett volna, hogy ha nem találja el, milyen virágot hozzon a randira, vagy hova hívjon vacsizni, milyen filmre moziba stb (mindent természetesen ő fizessen ő fizessen az első kb három, természetesen szexmentes ismerkedési hónapban) általában ha nem azt és úgy csinál ahogy te magadban eldöntötted, de hiszen neki azt akkor magától ki kellene találnia, hiszen ő a férfi tehát kötelező jelleggel gondolatolvasó is legyen, - ha minden nem a kívánságaid szerint van (amit persze sose közölsz vele, mert az meg "nőietlen") akkor mindig mindenért őt vádoltad volna.

Halleluja, a pasi nem is tudja, hogy mekkora mázlista, amiért "kikosaraztad". :D :D :D

2016. jún. 13. 06:26
 28/43 anonim ***** válasza:
És olvasd végig a többieket, akik már elégszer leírták. Ha nem akarsz minden más szempontból is a középkorban élni, akkor ideje tudomásul venni, hogy 2016-ot írunk. A kezdeményezés mindig mindenben annak a dolga, aki szeretne valamit. Egy "szia, hogy vagy, észrevettem hogy régóta te is ide jársz" még nem fájhat egy lánynak sem, annak a pasinak meg lehet hogy ennyi kezdőlökés elég lett volna. Vagy kérd meg, hogy segítsen rögzíteni valami ellensúlyokat, vagy legyen az edzőtársad, hű de nagy dobás egy olyan helyen ahol hónapok óta egy légtérben izzadtok. Attól hogy te vagy a lány, még neked se kötelező bénázni.
2016. jún. 13. 06:34
 29/43 anonim ***** válasza:
Elárulod hogy milyen jeleket küldtél a srácnak ami alapján oda kellett volna mennie hozzád?
2016. jún. 13. 07:57
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

Valaki magyarázza már el nekem, mi ez a közfelháborodás kérdezővel szemben? Semmi rosszat nem mondott. Az udvarlás, a kezdeményezés évmilliók óta a hímek dolga. És Evolúció bácsi nem azért rendezte így a dolgokat, hogy mindenféle, arra alkalmatlan, nyámnyila alaknak - megszánva őt - alámásszon a nőstény, hanem azért, hogy az a férfi találjon párt, és az örökítse át a génjeit, aki férfitulajdonságokkal rendelkezik. A férfitulajdonságok körébe pedig vastagon beletartozik a bátorság is. Az is teljesen természetes, hogy kérdező nem tud férfiként tekinteni, felnézni egy pipogya, tutyimutyi fiúcskára, aki csak a nyálát tudja csorgatni, de kockáztatni nem mer. Ugyan, melyik nő akarna ilyen élhetetlen senkiházitól gyereket?

És magyarázzátok el nekem azt is, hogy mi a jó nektek, a női kezdeményezést szorgalmazóknak abban, ha nem ti döntitek el, hogy melyik csajnak teszitek a szépet, hanem ezt a feladatot áthárítva, alázattal várjátok, hogy melyik csaj lesz szíves észrevenni titeket? Mi a jó abban, ha az étteremben odamegy hozzátok a grízes tészta, és azt mondja; márpedig fäszikám, engem fogsz megenni, mert a csülökpörköltnek nem kellesz?

Jártatok már menhelyen? Láttátok az ezernyi kiskutyát, aki arcukon az "engem vigyél" könyörgéssel úgy csóválják a farkukat, hogy majd' szétdől a valaguk? Ilyen szerepre vágytok? Valóban ez lenne a XXI. századi férfi? Szedjen fel a nő titeket, hogy lenyelhesse a spermátokat? Mert az a leghőbb vágyatok! Anál , meg nyeletés. De megdolgozni érte, azt már nem!?

2016. jún. 13. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!