Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólított le? Lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Nézegettük egymást egy fickóval majd egy hónapig az edzőteremben, de végül nem szólított le, csak bámult és jött utánam. Én nem éreztem úgy, hogy elutasító jeleket küldenék..inkább elpirultam, hamar elhúztam a tekintetem az arcáról, mert nagyon zavarban voltam. Szerintetek mi lehet, az oka, hogy nem lépett? (Pedig erre vártam, mivel nőként nem akartam elsőként kezdeményezni.) Amúgy egy ideig velem egy időben járt le, kb egy hónapig, utolsó alkalommal viszont az történt, hogy odajött mellém edzeni, de én elmenekültem onnét, mert úgy voltam vele, ha egy hónapig nem szólított le, már nem is fog és minek fájdítsam ott a szívem? Na ezóta a jelenet óta többé nem láttam délután (állítólag délelőtt jár). Azt megfigyeltem viszont, hogy a srác nagyon magának való, zárkózott,bújkálós, titokzatos, megfigyelős, nem láttam nagyon lent senkivel beszélgetni (max 1-2 ember)..Most új info az, hogy az egyik ilyen általa megtisztelt személynek azt mondta, hogy siet haza a kutyáihoz. Egy ilyen mondatból le lehet vonni olyan következtetést, hogy esetleg nincs nője? Vagy legalábbis sanszos? Mert gondolom, azért siet, mert nincs, aki ellássa a kutyákat vagy stb. Bár, akármi lehet.... Csak azért ez a sietek haza a kutyáimhoz és nem a barátnőmhöz, kicsit fura egy férfi szájából nem?2016. jún. 12. 22:09
1/43 opened paradise válasza:
1.
Melléd ment és te leléptél.
Komolyan nem érted?
2.
Ugyanúgy léphettél volna,pláne ha félénkebb.
2/43 anonim válasza:
Attól még lehet barátnője, hogy pl nem vele él.
3/43 A kérdező kommentje:
Nem azért léptem le, mert nem tetszett, csak egyszerűen belefáradtam, hogy kerülget és nem jön oda és mondja azt, hogy xy vagyok, szeretnélek jobban megismerni.
A kezdeményezés nem a nő dolga, ne haragudj++++!!!!
2016. jún. 12. 22:16
4/43 Mumusan válasza:
A kezdeményezés senkinek sem a dolga. Annak a lehetősége hogy megismerj másokat.
A Férfiak között is van félénk. Páromat is én szedtem össze...pedig amúgy nagypofájú :) csak kezdeményezni félénk.
5/43 A kérdező kommentje:
Sztm pedig férfi feladat. Erősebbik nem. Ez magában hordozza a bátorság kifejezést is.
2016. jún. 12. 22:25
6/43 opened paradise válasza:
Ezt neki honnét kéne tudnia?
Igen?
Szerintem annak a dolga,aki akar valamit. És aki nem teszi,az ne okolja a másikat,ne sírjon utólag.
7/43 A kérdező kommentje:
6. Onnét, hogy megkérdezi, mint nem besz@ri férfi?!?! Lehet, hogy nagyot változott a világ, meg a férfiak is eku....ltak, de még mindig ...a leszólítás és az udvarlás is maradt férfi feladat! Aki szerint nem, az szerepet cserélt langyi i...ota.
2016. jún. 12. 22:28
8/43 anonim válasza:
Sok pasi azért jár edzeni, mert nincs bátorsága csajozni, és azt hiszi, ha majd megfelelő izomzattal rendelkezik, az önbizalma nőttével talán a tökeit is megtalálja. Szóval valószínűleg abban reménykedett, hogy te fogsz lépni, és nem neki kell.
9/43 opened paradise válasza:
"Ne haragudj! Azért lépsz le,mert idejöttem?"
Nem ciki,áh...
Szerintem szerencsésen járt végül a srác:)
10/43 anonim válasza:
Melléd telepedett, te pedig elmentél onnan. Ne mást hibáztass, hanem tanulj belőle. A kezdeményezés szerintem is férfi feladat, de akkor sem dől össze a világ, ha egy nő kezdeményez, tekintve, hogy vannak félénkebb férfiak. De ha mondjuk összeszedné magát és lépne, de nem kap biztatást, akkor fél a kudarctól, visszautasítástól, és nem fog kezdeményezni. Egyébként én is nő vagyok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!