Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy próbát megérdemel a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy próbát megérdemel a srác?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, a fiú, aki bejön pedig 17 éves. Mostanában elég sokat találkozunk, de engem zavar kicsit pár dolog. Van olyan, hogy sétálunk a buszmegállóban, és látom, hogy eltávolodik tőlem. Megkérdeztem, hogy miért, és elmondta, hogy nem szereti, ha mások nézik kikkel járkál.

Szoktunk hülyéskedni egymással, és van, mikor mondom neki, hogy "decsúnya vagy", ilyenkor csak röhögünk, de mikor kinevettük magunkat, mindig mondja, hogy nem érti az ilyen beszólásaim, mert én is csúnya vagyok. Szóval hogy mondjam, mintha ő tényleg komolyan gondolná. Szerintem egy lánynak szüksége van, hogy egy pasi dicsérje, de engem ő nem szokott, sőt... Az tetszik benne, hogy nagyon őszinte, viszont ezt néha kicsit túlzásba viszi. Már 2 hónapja ismerem, de még csak szájra puszi volt, akkor is mondta, hogy tök béna vagyok benne. Múltkor közelítettem felé, meg akartam ölelni, ő meg kinevetett, hogy mit csinálok. Amúgy nem félénk pasi, csak szerintem neki égő az ilyen. Ja, suliban például csak a suli ajtaja előtt lehet, nehogy meglássanak minket, mondjuk azt én sem bánom, mert nem akarom, hogy pletykáljanak rólam, mégis zavar, hogy ő így akar. Szerintetek érdemes belevágni? Ő nem romantikus típus, én eddig azt hittem, hogy én sem, de lehet tévedtem, én szeretném ölelni, puszilni. :D

2010. márc. 6. 14:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
15:16 - "éreztetni akarja, hogy hiába vagy idősebb nála, ő akkoris jobb/tapasztaltabb nálad"... hmmmm, ebben lehet van valami, bár nem tudom. Amúgy korához képest -ettől eltekintve amiket leírtam-, egyáltalán nem gyerekes, elég érett, külsőleg is szerencsére kinéz vagy 23-nak. :D
2010. márc. 6. 15:18
 22/29 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

15:15-ös köszi! :-) Majd még meglátom mi lesz.. nem akarom, hogy egy 17 éves srác kifogjon rajtam. :D Nekem kell végülis, úgyhogy ha valami olyat mond, akkor visszavágok neki. :D

(A SZOKÁSOS VAGYOK A 17 ÉVES SRÁC!:))

EZ A BESZÉD!!!:) Vagy úgy vágsz neki vissza, hogy le se ***od és keresel magadnak valaki mást!:);)

2010. márc. 6. 15:18
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem elég gond az, hogy ilyen tekintetben gyerekes? Hiába néz ki akárhogy, akkoris így viselkedik, márpedig szerintem egyértelműen ez az oka. Egy érett értelmes férfi, nem bénázza és csúnyázza le azt a nőt, akinek udvarol. Szóval bőven kimeríti a gyerekes fogalmát a srác. Én olyat visszaszólnék neki a helyedben...
2010. márc. 6. 15:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Am hova valósi vagy?:) (17 éves srác):)
2010. márc. 6. 15:21
 25/29 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok. Te? :D
2010. márc. 6. 15:22
 26/29 anonim ***** válasza:

ÁHHH!!!:'(

Székesfehérvári!:S

JAJJ DE KÁR, HOGY MESSZE VAGY!!:(

2010. márc. 6. 15:24
 27/29 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 6. 15:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Mind 1 én lépek:) byee:)
2010. márc. 6. 15:28
 29/29 A kérdező kommentje:
Sziaaa :)
2010. márc. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!