Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér egy próbát vagy csak felsülnék?
Figyelt kérdés
volt barátommal szeretnék találkozni csak úgy beülni valahová. 1 hónapja nem beszéltünk gondoltam írok neki egy sms, hogy mi újság vele és nem e lenne kedve eljönni valahova. nagyon égő ha esetleg vissza utasít vagy nem ír vissza? ettől félek. szerintetek megpróbáljam? én szakítottam. L2011. okt. 13. 16:00
1/9 anonim válasza:
Mivel Te szakítottál, lehet büszkeségből már csak azért is felsülnél vele a visszautasítása miatt.
Tulajdonképpen azt sem értem, hogy miért is akarsz vele találkozni?! ..ha már kidobtad, legyen benned annyi tartás, hogy hagyod, hogy élje a saját életét, most már nélküled...
2/9 MarySue válasza:
Háát, ha jól sejtem te kibékülnél vele? Mert ez nagyon úgy hangzik, és szerintem ő is erre gondolna először. Ha ő szakított, és azóta feléd se szagolt, szerintem ne tedd. De ha azóta 1x-2x ő is rád kérdezett, hogy vagy, akkor próbáld meg.
3/9 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudod meg, ha megpróbálok.
No meg nem árt azzal tisztában lenni még az sms előtt, hogy Te mit szeretnél pontosan. Ha Te szakítottál, lehet hogy Ő még nincs túl rajtad, és ha részedről tényleg csak egy kv, akkor felesleges reményt keltesz benne. Gondold át ezt mégegyszer.
4/9 A kérdező kommentje:
csak találkoznék vele, azt meglátjuk mi lesz. lehet csak összebújunk és ennyi. csak félek h felsülök
2011. okt. 13. 16:12
5/9 anonim válasza:
írja, hogy ő szakított.. miért értetlenkedtek?!?????
6/9 fordos laci válasza:
helo!Bátran és határozottan lépj fel,miért lenne ÉGÖ?Végül is egy probát megér,viszont ha elutasit azt tudomásul kell venni és továbblépni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem még te se vagy túl rajta, nem is értem miért szakítottál.
Am "Inkább azt bándd hogy megtetted, sem pedig azt hogy nem tetted meg!" Örök igazság és van benne valami.
8/9 anonim válasza:
Mi a szakítás után két évig nem tudtunk egymásról semmit. Aztán egyszer rám írt, hogy mi van velem. Innentől kezdve 2 évig folyamatosan "randiztunk", az elején 3-4 havonta egyszer, majd egyre sűrűbben, végül összejöttünk. Ennek immár 5 éve. Hozzá teszem elég csúnya szakítás volt és ő szakított velem. Az idő megszépítette a dolgokat :)
9/9 MarySue válasza:
Jahhhh...elnézést, nem figyeltem, hogy te szakítottál. Akkor valóban az lenne a helyes, hogy eldöntöd, mit akarsz. Mert csak volt valami oka annak, hogy elhagytad. Ha csak most azért találkoznál vele, mert hiányzik, akkor inkább bele se kezdj, mert csak neki lesz rosszabb, és egy életre meggyűlöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!