Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy próbát megérdemel a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy próbát megérdemel a srác?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, a fiú, aki bejön pedig 17 éves. Mostanában elég sokat találkozunk, de engem zavar kicsit pár dolog. Van olyan, hogy sétálunk a buszmegállóban, és látom, hogy eltávolodik tőlem. Megkérdeztem, hogy miért, és elmondta, hogy nem szereti, ha mások nézik kikkel járkál.

Szoktunk hülyéskedni egymással, és van, mikor mondom neki, hogy "decsúnya vagy", ilyenkor csak röhögünk, de mikor kinevettük magunkat, mindig mondja, hogy nem érti az ilyen beszólásaim, mert én is csúnya vagyok. Szóval hogy mondjam, mintha ő tényleg komolyan gondolná. Szerintem egy lánynak szüksége van, hogy egy pasi dicsérje, de engem ő nem szokott, sőt... Az tetszik benne, hogy nagyon őszinte, viszont ezt néha kicsit túlzásba viszi. Már 2 hónapja ismerem, de még csak szájra puszi volt, akkor is mondta, hogy tök béna vagyok benne. Múltkor közelítettem felé, meg akartam ölelni, ő meg kinevetett, hogy mit csinálok. Amúgy nem félénk pasi, csak szerintem neki égő az ilyen. Ja, suliban például csak a suli ajtaja előtt lehet, nehogy meglássanak minket, mondjuk azt én sem bánom, mert nem akarom, hogy pletykáljanak rólam, mégis zavar, hogy ő így akar. Szerintetek érdemes belevágni? Ő nem romantikus típus, én eddig azt hittem, hogy én sem, de lehet tévedtem, én szeretném ölelni, puszilni. :D

2010. márc. 6. 14:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem cifrázom ez egy BUNKÓ.
2010. márc. 6. 14:56
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtom. azok alapján amit írtál, elég érdekes egy figura...

De ne hagyd hogy szivasson!

2010. márc. 6. 14:58
 3/29 anonim ***** válasza:
62%

Ennyi! Ez 1 paraszt!

Bár annyiba hasonlít rám, hogy vhogy (ezt sajnos nem tudom és nagyon nehéz legyőzni), hogy ha megyek 1 lánnyal kézenfogva az utcán vhogy kicsit szégyellem magam vagy nemtudom:( és higyjétek el ez nagyon rossz!!:S

2010. márc. 6. 15:01
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem hagyom, hogy szívasson. Azt nem értem, hogy amikor részeg volt, csak úgy nyomult rám, de én mondtam neki, hogy részegen engem hagyjon inkább. Olyan, mintha szégyelne, pedig (nem beképzeltségből), de ismerőseim is mondták, hogy miért nem egy hozzámvaló, helyesebb pasinál kötök ki. Önbizalomhiányos vagyok, főleg ezekután, hogy aki nekem kellene srác, lehet csúnyának tart.
2010. márc. 6. 15:02
 5/29 A kérdező kommentje:
15:01 én megértem ezt, csak nekem ez úgy jött le ott, akkor, mintha szégyelne. :|
2010. márc. 6. 15:03
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányom nekemis van!:S

Sok csaj utasított vissza mostanság pedig áll. nem vagyok ronda gyerek.

A mostani csajok az ilyen bunkó palikra buknak! Én mindig kedves és rendes vagyok a csajokkal még sincs barátnőm....:(

17/F

2010. márc. 6. 15:04
 7/29 A kérdező kommentje:
17 éves vagy héééj! :) Majd lesz, legyél türelmes!
2010. márc. 6. 15:06
 8/29 anonim ***** válasza:

15:01 vagyok!

Hát nemtudom. Én pl volt barátnőm egyáltalán nem szégyeltem mert jól néz ki. De amikor mentünk kézen fogva ilyen olyan érzésem volt, h ezt nemtudom így elmondani!:S

Viszont én soha nem voltam vele bunkó! Mindig dícsértem ha valami tetszett benne stb.

2010. márc. 6. 15:06
 9/29 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

17 éves vagy héééj! :) Majd lesz, legyél türelmes!

RE: Köszönöm a megnyugtató választ!:)

Csak az zavar, hogy a többi barátomnak van barátnője nekem meg nincs...:/

De türelmes vagyok és szeretném, hogy legyen!:)

2010. márc. 6. 15:07
 10/29 A kérdező kommentje:
Amikor elsőnek találkoztam vele, közölte velem, hogy csalódott, mert képeken jobban nézek ki sokkal. Aztán msn-en azt mondta, hogy annyira nem vagy gáz, ne aggódjak. Emiatt leírtam neki, hogy ne talizzunk inkább, de neki le sem esett, hogy miért akarom! Neki nem tűnik fel, ha megbánt. Én viszont emiatt egész este bőgtem, hogy miért vagyok ilyen csúnya, miközben legbelül érzem, hogy nem vagyok olyan gáz.
2010. márc. 6. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!