Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány, szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, szerintem szerelmes is lettem belé. De csak a buszon szoktunk találkozni a suli felé reggelente, de nem merem megszólítani. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:36
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
De mi az, hogy nem vagy biztos benne, hogy ő-e az, akit találtál? Ha annyira szerelmes vagy, akkor csak megismerhetnéd....:)
2010. jan. 11. 19:17
 32/46 A kérdező kommentje:
A kép nem a legfelismerhetőbb szempontól ábrázolja. Egyébként meg a képminőség sem a legjobb, ezért nemtudom eldönteni. De remélem nem ő az... :)
2010. jan. 11. 19:18
 33/46 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg. Ennél többet, már tényleg nem tudok segíteni.

(és az előbbi link, nem lehet hogy pont ő egy kicsit elferdített sztorival??:) csak a felszállási sorrend nem stimmel:))

2010. jan. 11. 19:20
 34/46 A kérdező kommentje:
Nem hiszem... alapból mennyi az esélye... sokan használják ezt az oldalt. És mivel a felhasz. nevét sem látni, miért ferdítené el? :) Amúgy, nem egy olyan lánynak néz ki, aki nem merne kezdeményezni :D
2010. jan. 11. 19:21
 35/46 anonim ***** válasza:

Miért te milyen fiúnak nézel ki?

Szerintem ez nem látszik az emberen. Sok mindentől függ. Lehet hogy alapból mer kezdeményezni, de mondjuk te annyira bejössz neki, hogy nem. Van ilyen.

2010. jan. 11. 19:30
 36/46 A kérdező kommentje:
Már mindeggy. Megtudtam, van pasija XD Szóval It is over. Semmi baj, ez van...
2010. jan. 11. 19:33
 37/46 anonim ***** válasza:
ó....De jóba attól még lehetsz vele!:) Fiatal még ahhoz, hogy az a kapcsolata örökké tartson. Sose lehet tudni. Barátkozz össze vele:)
2010. jan. 11. 19:36
 38/46 A kérdező kommentje:
Ismerős ez a dolog amit mondasz... Mintha valahol hallottam már volna. Ez igaz. Na de sebaj, nemtudom mi legyen :(
2010. jan. 11. 19:36
 39/46 anonim ***** válasza:

Csak fel a fejjel!!!!:)

Ha tudod hogy van barátja, legalább lazábban tudsz viselkedni. Mintha nem lenne tét. Ezek után már tényleg teljesen nyugodtan szólítsd meg.:)

2010. jan. 11. 19:38
 40/46 A kérdező kommentje:
Kösz. szóval te ezek után nyugodtabb lennél. én csak idegesebb :)
2010. jan. 11. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!