Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány, szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, szerintem szerelmes is lettem belé. De csak a buszon szoktunk találkozni a suli felé reggelente, de nem merem megszólítani. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Amúgy 17:54, 18:11, 20:48, 21:09, 21:45 mind én vagyok egy személyben:)
2010. jan. 10. 21:47
 22/46 anonim ***** válasza:
sok sikert :D
2010. jan. 10. 22:36
 23/46 anonim ***** válasza:
na ez is beszart
2010. jan. 11. 00:16
 24/46 anonim ***** válasza:

Szia! Melyik suliba jársz?? ........-Ahha, már sokat hallottam róla! :)..............stb...

Tudtad, hogy nagyon szép vagy??.......... Stb.. Könyörgöm egy ilyet már csak meg tudsz oldani, ha már leült melléd..

2010. jan. 11. 07:51
 25/46 anonim ***** válasza:

Leül melléd, egyedül jön ? mennyi mindent csináljon még a csaj ? kérje meg a kezed ? komolyan... megőrülök. Na és ha ott a barátnője, köszönj mindkettőjüknek és kész, beszélgetsz velük nem történik semmi, nem fognak lekoptatni ezek után tuti.

Na fel a fejjel, hajrá.

2010. jan. 11. 09:58
 26/46 A kérdező kommentje:
Joh, majd megpróbálom,, csak úgytudom van pasija. Myvipen néztem... de, lehet hogy egy másik, rá nagyon hasonlót láttam :)
2010. jan. 11. 16:52
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Hogy eltűntél tegnap....pedig tudom én, hogy ott voltál...De eszembe jutott még egy dolog:) Egyszer valahol olvastam, szóval nem az én ötletem, de egy csávó (asszem Tvrtko:)) úgy ismerkedett meg a feleségével, hogy ő ült a buszon )tehát a csávó, csak az érthetőség kedvéért:)), felszállt a csaj, a csávó meg felállt, és átadta neki a helyét. Mondta a csaj, hogy nem kell neki, ő nem terhes, mire a csávó : "Nem is azért, csak bűn ezeken a gyönyörű lábakon állni".

Na, ez szerintem ismételten HALÁL ROMANTIKUS, és TUTI hogy bejönne!!!!!!!:):)

De ha ezt sem próbálod meg, nem is írok neked többet....;)

2010. jan. 11. 17:12
 28/46 A kérdező kommentje:

Szégyenlős és félénk vagyok, örülök ha megtudom szólítani... de majd erőt veszek magamon ;) És köszi a tippeket, írhatod a többit is :D

Jha elv van pasija a csajnak, de nem biztos, mert lehet hogy összekeverem valaki mással :)

2010. jan. 11. 17:23
 29/46 anonim ***** válasza:
2010. jan. 11. 19:11
 30/46 A kérdező kommentje:
szép :) De ettől még nemfogom megtudni, hogy van-e pasija annak a lánynak :D
2010. jan. 11. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!