Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, szerintem szerelmes is lettem belé. De csak a buszon szoktunk találkozni a suli felé reggelente, de nem merem megszólítani. Mit tegyek szerintetek?
Szia! Melyik suliba jársz?? ........-Ahha, már sokat hallottam róla! :)..............stb...
Tudtad, hogy nagyon szép vagy??.......... Stb.. Könyörgöm egy ilyet már csak meg tudsz oldani, ha már leült melléd..
Leül melléd, egyedül jön ? mennyi mindent csináljon még a csaj ? kérje meg a kezed ? komolyan... megőrülök. Na és ha ott a barátnője, köszönj mindkettőjüknek és kész, beszélgetsz velük nem történik semmi, nem fognak lekoptatni ezek után tuti.
Na fel a fejjel, hajrá.
Hogy eltűntél tegnap....pedig tudom én, hogy ott voltál...De eszembe jutott még egy dolog:) Egyszer valahol olvastam, szóval nem az én ötletem, de egy csávó (asszem Tvrtko:)) úgy ismerkedett meg a feleségével, hogy ő ült a buszon )tehát a csávó, csak az érthetőség kedvéért:)), felszállt a csaj, a csávó meg felállt, és átadta neki a helyét. Mondta a csaj, hogy nem kell neki, ő nem terhes, mire a csávó : "Nem is azért, csak bűn ezeken a gyönyörű lábakon állni".
Na, ez szerintem ismételten HALÁL ROMANTIKUS, és TUTI hogy bejönne!!!!!!!:):)
De ha ezt sem próbálod meg, nem is írok neked többet....;)
Szégyenlős és félénk vagyok, örülök ha megtudom szólítani... de majd erőt veszek magamon ;) És köszi a tippeket, írhatod a többit is :D
Jha elv van pasija a csajnak, de nem biztos, mert lehet hogy összekeverem valaki mással :)
Na nézd csak mit találtam:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__59518..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!