Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány, de nem merem megszólítani. Mit tegyek?
Nem rég váltottunk iskolát, és velem együtt jött egy új tanuló. Attól a másodperctől kezdve bele vagyok esve. Mondhatjuk úgy hogy ő az osztáj legjobb tanulója én meg valahol a 3-asok közt kullogok. Szerintetek ez lehet akadály? Illetve nem tudom hogy szólítsam meg. Tippeket szívesen fogadok!
11/F Dávid
Jesszus 11 évesen?:O:O:O:O
Egyébként meg ne félj, a lányok nem szedik le a fejed, hogyha mondasz nekik pár szép szót...:)
Mondjuk így: "Csá baby! Volna kedved a mankómra támaszkodni?"
Vagy így: "Csá a nevem Dávid! Ő itt Góliát!" ... és erre megmarkolod a kékerest
Uristen dávidkám! Tese leszel valami Phujaro xdxdxd
Na idefigyelj elösször szarj arra hogy hanyas tanulo vagy! Ez nem számit vagyis ha ezt érdekli akk én nagyivbe beleszarom a szájába a csajnak! Utálom a stréber ribancokat... nemvágyok arra hogy elmondja a harry potter összes részét mikor egyuttvagyunkxD amm 11 évesen gondoltam hogy nemvagy valami kreativ! a lényeg hogy kezdj eel vele értelmesen beszélgeteni... Szia! Dávid vagyok blablablaxD am meg ezis jön magátol nemlehet elmagyaraázni mitcsinálj! nacsá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!