Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe bele vok zúgva, de nem merem megszólítani mert félek, hogy beégek nála. Kaphatnék pár tippet? 18/f 180cm 98kg vok
a magasságod és súlyod kit érdekel itt.
Ha nem mered megszólítani akkor, hogyan akarsz vele megismerkedni?
a f@rkam mérete hogy jön ide?nem hinném h azt kéne mutatni 1 beszélgetéskor
a súlyomat meg azért írtam ki mert nem tudom h lényeges-e 1 lánnyal való ismerkedés során az h mekkora a zsírréteg a hasamon(nem kis réteg van rajtam)
Első vagyok. Ne haragudj. Csak viccesnek találtam hogy leírod a súlyodat és a magasságodat. De most már értem miért:) Én nem gondoltam soknak, bár nagyon nem tudok becsülni férfiaknál, hogy hány centihez mennyi az ideális, meg van aki azért 98 kg mert csupa izom, ami ugye nehéz.
Ha kedves, normális lányról van szó, nem a súlyod fogja érdekelni, hanem a modorod és a kisugárzásod. Úgyhogy hajrá:)
Én annyit tennék hozzá, hogy ne legyen ekkora önképzavarod. 45kg-al kevesebbel te már hivatalosan is a túlzottan sovány kategóriába tartoznál, ami szintén nem jó.
Amennyiben viszont tényleg úgy érzed, a zsír rajtad a sok, akkor tegyél ellene valamit, és máris jobban fogod magad érezni a bőrödben, és ebből fakadó kínos érzésed sem lesz. (És emellett csökken a kockázatod nem egy krónikus betegségre a későbbiekben, szal csak nyerhetsz rajta :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!