Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe bele vok zúgva, de nem merem megszólítani mert félek, hogy beégek nála. Kaphatnék pár tippet? 18/f 180cm 98kg vok
Ha olyan lányt akarsz akinek fontos a kinézet legalábbis olyan szinten, hogy ne egy dagadék legyen a pasija akkor tegyél érte.
Senki nem tud helyetted lefogyni. Ha kell a nő akkor ne zabálj és mozogj. Ne rohadj egész nap a gép előtt hanem menj és csinálj valamit. Ennyi idős koromban napi szinten bicikliztem, meg heti több alkalommal táncoltam. Nem is volt gondom se a súlyommal se a csajokkal. Mostanában más sportot csinálok, de voltam már én is 90-92 kiló a 180-as magasságomhoz. Aztán elegem lett belőle és lementem kb 80-ra kb 3 hónap alatt.
Kemény volt?? IGEN Megérte?? IGEN Lutálkodtam otthon?? NEM Mozogtam?? IGEN. Zabáltam össze-vissza?? NEM Odafigyeltem mit eszem?? IGEN.
Ennyi TE döntesz.
Azért nem jutsz sehová, mert lusta vagy. Ha akarsz valamit akkor tegyél érte.
Azt a hülyeséget meg honnan vetted, hogy 55 kilónak kellene lenned?? A normális csajok szoktak annyik lenni, de már van aki ezzel is soványnak számít.
85-88 kilóval már simán jó vagy.
Előző vagyok.
Soha ne add lejjebb, mint amit el tudsz hinni, hogy meg tudod szerezni vagy el tudod érni.
Ha ez a csaj kell és szerinted meg tudod szerezni akkor ne tegyél le róla. Persze ha egyértelműen elutasít akkor sem feltétlen veled van a baj.
De könyörgöm tegyél valamit, ne csak nézz ki a fejedből és várd a csodát.
Figyi, nem értelek. Le akarod szólítani, de mikor erre inspirálnak itt, ellenérveket sorolsz. Vagy beszélsz vele, vagy nem, rajtad áll.
Az meg egy másik kérdés, hogy valszeg, ha ő vékony és sportol, akkor nem fog olyannal járni, aki túlsúlyos. Le kéne fogyni.
na idefigyelj megmondom az igazat....dagadt vagy és gyenge ember, nem tudsz lefogyni és erről csak te tehetsz, nincs akaraterőd az első kihívásnál feladod.....hogy akarod így felszedni a lányt ha nincs akaraterőd meg önbizalmad?....megmondom a választ felejtsd el
Ja és arra visszatérnék h ha ennyire elégedetlen vagy magaddal, ennyire elhanyagolod magad mert tehetnél ellene ,de nem teszel semmit akkor ne is ábrándozz egy aerobikos álomnőről barátom...jó egyértelmű h mindenki a szépre törekszik de szerintem egy aerobikos csaj nem egy puhány löttyedt hájas sráccal jön össze ha összejöhet egy szép kidolgozott izmossal is hiszen te is inkább egy aerobikos jó alakú lánnyal jössz össze mint egy kövérrel...bocs ha megbántottalak tudom h szarul esik de ez az igazság kár lenne hitegetni meg finomkodni azzal becsapnálak sosem késő életmódot változtatni le tudsz fogyni csak ehhez akarnod is kell
Na most jól figyelj. Először is nyugodtan közelíts felé, mert ha megfogja a személyiséged akkor összejöhet.
Másrészt. P90X keress rá. 90 Napos intenzív edzésprogram nagyon durva végeredménnyel. Három hónap alatt akár meg is izmosodhatsz!!! Ismerősöknek is ajánlottam. A dagadt zsíros srácnak strandon is simán vállalható IZMOS teste lett.
Hidd el 3 hónapot megér, hogy sose legyen önbizalomhiányod!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
Ide figyelj okostojás. Azért mert valaki jól néz ki és aerobicozik nem biztos, hogy a bunkó kigyúrt macsókra bukik. Sőt sok csajnak bejönnek a mackós pasik.
Ilyen hülye általánosítást amit te írtál még nem láttam. Te beszélsz önbizalom hiányról?? Te meg realitás hjányban szenvedsz. És biztos csak bugyuta plázacicákkal ismerkedsz akik nem képesek megkülönbözteti a zsiráfot a krumplitól.
Hmmm, én is azt mondanám, hogy sport és Meki hanyagolása. És felejtsd el egy időre a Counter Strikeot és a Crysist :D (Csak írtam pár random jétékneveket - lényeg, hogy ne csak a gép előtt ülj, hanem mozogj legalább napi 1 órát.)
És ne egyél trash kaját minden nap, mert a sok tartósítószer miatt marha nehéz lesz ledobni a kilókat. De egyébként is a lényeg a mértéktartás, egyszerre semmiből nem szabad sokat enni. Ha elkezdesz edzeni, akkor pedig ne várj csodát 1 hét alatt, mert csalódni fogsz!!! Látványos fogyáshoz hosszú hónapok kitartó munkája kell, de hidd el, megéri. Jobban fogod érezni magad a bőrödben és egészségesebb is leszel. Plusz a csajnál is nagyobb eséllyel indulsz, mintha otthon ülnél a gép előtt órákat és közben tolnád magadba a sajtbucikat...
Szóval, tedd meg az első lépést az egészségesebb életmód felé és ne add fel, még akkor sem, ha kezdetben nem tapasztalsz látványos változást. Ha nem adod fel idő előtt, később meglesz a hatása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!