Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a suliból, évfolyam társak vagyunk de nem merrem megszólítani. Mit tegyek?
13 éves fiú vagy legkiseb az osztályban :( és nem tudom h szólítsam meg. a másik gond hogy folyton a barátnőjével van meg az osztálytársaimmal és attól félek visszautasít és azt neme tudom hogy kezeljem :(
segítségeteket kérném!
13F
mint mondtam évfolyamtársak vagyunk...
az első kommentelőnek meg köszönöm nagyon hasznos volt a vlasz köszi :)megpróbálom és így nyáron hogyan tudnék közzelebb kerülni hozzá? :/
én egy versenyen láttam egy fellépő lányt aki tetszett (és a produkciója is) és mindenképp megakartam ismerni, odamentem hozzá és elmeséltem neki h mennyire csodáltam a műsorát :D (tényleg nagyon tetszett)
aztán mivel mindketten továbbjutottunk ott már 5 órán keresztül beszélgettünk kettesben :)
egyetlen probléma az h van barátja...
egy szó mint száz, keress vmi (akár kitalált) indokot, amiért odamehetsz hozzá beszélni :)
remélem segítettem
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!