Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, szerintem szerelmes is lettem belé. De csak a buszon szoktunk találkozni a suli felé reggelente, de nem merem megszólítani. Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:36
11/46 A kérdező kommentje:
Egy suliba járnak, egyszerre végeznek... :D Amúgy, neked jó mert a csaj is úgy érzett irántad, de én ezt nemtudooom :D:D
2010. jan. 10. 18:13
12/46 anonim válasza:
A lényeg hogy NE várj arra hogy a csaj kezdeményezzen, mert nem fog. És bocsi az offért, de elég tré szerintem hogy a mai világba ennyire tunyák a pasik.
13/46 anonim válasza:
jaja...te beszélgess vele!! hajrá...és ha nem sikerül? akkor mivan? majd kiengeszteled...:P
14/46 anonim válasza:
végigolvastam a beszélgetéseke, huu, tetszett, amugy nemtuom hány ismerösöm támadt le az elmult 2honapban h szerelmesek lettek 1-1 lányban akiket a BUSZON láttak:)) az az új divat. Nem akarok a negativ emberke lenni de nekem is megtetszett egy srác a buszon, enyhén szemezödtünk, semmi beszélgetes vagy hasonlo, lényeg h azutan 1-2hetre lattam az utcán, mikozben édsen tologatta a babakocsit...BABAKOCSIT!!!..a feleségével mellette, de ez az én storym, deha sulifele szoktatok buszoni akkor biztos nem ilyen kiábránduláson vegigmenni mind én, szerintem nyugdtan leszollithatod, probálj egy barátnő mentes napot kicsipni, de viszont akkor szollj is meg:D
15/46 A kérdező kommentje:
ha kapok egy bíztató mosolyt, megfogom szólítani :D
2010. jan. 10. 20:23
16/46 anonim válasza:
Héj, Te, én LÁNY vagyok:):) Én meséltem a hosszú sztorit a romantikus pasiról.:) Szóval neked kell őt várnod a buszmegállóban!!! Nem én vártam a pasit, hanem ő várt engem:):)
17/46 A kérdező kommentje:
Ajj nemérted... én 1 megállóval előtte szállok fel. Jhaa értem mire gondolsz xD Hogy én várjam őt, és ott szólítsam meg :)
2010. jan. 10. 20:58
18/46 anonim válasza:
Pontosan!:D
Hidd el tuti siker lesz!!!!!!:D:D
19/46 A kérdező kommentje:
De ha a barátnőjével jön semmi esély... :D ha egyedül van akkor sem merem megszólítani :D:D
2010. jan. 10. 21:24
20/46 anonim válasza:
Jaj, ne csináld már!:)
Figyi, holnap reggel kicsit korábban felkelsz, elmész az ő buszmegállójukba, és ott várod őket. Amikor jönnek, rájuk mosolyogsz, és megkérdezed hogy vannak. Nem akkora ördöngésség ez, ezek csak lányok, hidd el, én (ugye mint tudjuk lány vagyok:)) szóval én 16 évesen állatira élveztem, ha egy fiú rám mosolygott, vagy odajött beszélgetni. Persze elmeséltem a többieknek, de a reakció nem az volt, hogy hű de gáz, hanem hogy de cuki:):)
Szóval kishaver, nincs kifogás, holnap este várom az élménybeszámolót!:P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!