Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, szerintem szerelmes is lettem belé. De csak a buszon szoktunk találkozni a suli felé reggelente, de nem merem megszólítani. Mit tegyek szerintetek?
Hát pedig össze kell szedned magad:/
Ha szemeztetek többször is,de nem lép.Szerinted miért?
a,Túl félénk és nem mer kezdeményezni.
b,Azt várja,hogy Te kezdeményezz.
Nem kell odamenned hozzá,hogy na most akkor beszéljünk.Elég,ha úgy alakítod a dolgokat,hogy ő szálljon fel a buszra hamarabb,aztán mikor helyet keresel megkérdezed,hogy leülhetsz-e mellé.Aztán megkérdezed hogy van ma stb.A többi jön magától:)
15/L
Ez most komoly??:O
Ha leült melléd miért nem köszöntél?Megkérdezhetted volna,hogy van ma.Akármi.De a lényeg:elindult volna egy beszélgetés:)
Máskor ne arra gondolj,hogy szívbajt kapsz,hanem arra,hogy mit mondj neki:)
első voltam.
Szólítsd meg, szólítsd meg, szólítsd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Életem legnagyobb szerelmét a buszon ismertem meg....de pont utána elköltöztünk....De még mindig ha rágondolok...húú....ne szalaszd el könyörgöm!!! Gyönyörű utolsó hónapot töltöttem vele ott...én voltam a hülye, hogy nem lett belőle semmi. Te ne rontsd el! Szólítsd meg!!!!:D
19L
Megakarom, Megakarom, Megakarom... Csak állandóan barátnőjével van. Amikor leült mellém, gondolom beteg volt a barátnője, mert egyedül volt. Úgy meg hogy nem is ismerem, életemben egy szót sem váltottam vele, nem a legszerencsésebb a barátnője előtt. Meg tudod, én egy vagyok a félénkebb fajtából :)
16/f
Na figyi, velem ez az életem nagy szerelme a következőképpen csinálta: egy csomót szemeztünk előtte, aztán, képzeld el, kifigyelte hogy melyik busszal járok el reggel (nyár volt, melóztam, de nem minden nap, szóval nem lehetett neki biztos a dolog) és mivel egyik nap látott mittudomén, fél 8 felé a buszmegállóban, hát minden nap odament fél 8kor, hátha jövök. Na ez HALÁL ROMANTIKUS volt:D:D Aztán egyszer szerencséje volt, és tényleg jöttem, akkor felállt, persze ő is zavarban volt, odament a busz tábláját nézni, meg minden, aztán rámnézett, én mosolyogtam, odajött, köszönt, és már ment is minden a maga útján:)
Akkor még nem voltam szerelmes belé, értelemszerűen, mégis kedves voltam vele, szóval szerintem vezíteni semmit sem veszíthetsz, max szerzel neki egy jó napot:):)
A barátnő, ha mindig ott van, az mondjuk tényleg gáz, de ...hát nem tudom, ülj a buszmegállóban, és várd, hogy hazajöjjön:D Mindig tuti nincs vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!