Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány, szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, szerintem szerelmes is lettem belé. De csak a buszon szoktunk találkozni a suli felé reggelente, de nem merem megszólítani. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:36
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Jah és jópárszor szemeztünk már, volt hogy percekig is, de egzszerűen nem merek odamenni hozzá :S
2010. jan. 6. 18:36
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig össze kell szedned magad:/

Ha szemeztetek többször is,de nem lép.Szerinted miért?

a,Túl félénk és nem mer kezdeményezni.

b,Azt várja,hogy Te kezdeményezz.

Nem kell odamenned hozzá,hogy na most akkor beszéljünk.Elég,ha úgy alakítod a dolgokat,hogy ő szálljon fel a buszra hamarabb,aztán mikor helyet keresel megkérdezed,hogy leülhetsz-e mellé.Aztán megkérdezed hogy van ma stb.A többi jön magától:)

15/L

2010. jan. 6. 18:44
 3/46 A kérdező kommentje:
Kösszi a kérdést. Csak az a baj, hogy ha utánna szállok fel, akkor meg már nincs ülőhely a buszon :D Ma pont leült mellém, majdnem szívbajt kaptam :S
2010. jan. 6. 18:47
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ugyan igy voltam 2-3 honapja:)Hajrá !!!
2010. jan. 6. 18:51
 5/46 A kérdező kommentje:
Joh, és te mit tettél?? :) Tudod, én ilyen szempontból nagyon félénk vagyok... kort és nemet is írj pls :D
2010. jan. 6. 18:54
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly??:O

Ha leült melléd miért nem köszöntél?Megkérdezhetted volna,hogy van ma.Akármi.De a lényeg:elindult volna egy beszélgetés:)

Máskor ne arra gondolj,hogy szívbajt kapsz,hanem arra,hogy mit mondj neki:)

első voltam.

2010. jan. 6. 18:54
 7/46 A kérdező kommentje:
Jóh, de mondom, leblokkoltam... meg nem is ismerjük egymást, csak ott szoktunk találkozni. És reggel 6kor egy buszon nem is tudom hogy mire gondolhatna :(
2010. jan. 6. 18:55
 8/46 anonim ***** válasza:

Szólítsd meg, szólítsd meg, szólítsd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Életem legnagyobb szerelmét a buszon ismertem meg....de pont utána elköltöztünk....De még mindig ha rágondolok...húú....ne szalaszd el könyörgöm!!! Gyönyörű utolsó hónapot töltöttem vele ott...én voltam a hülye, hogy nem lett belőle semmi. Te ne rontsd el! Szólítsd meg!!!!:D

19L

2010. jan. 10. 17:54
 9/46 A kérdező kommentje:

Megakarom, Megakarom, Megakarom... Csak állandóan barátnőjével van. Amikor leült mellém, gondolom beteg volt a barátnője, mert egyedül volt. Úgy meg hogy nem is ismerem, életemben egy szót sem váltottam vele, nem a legszerencsésebb a barátnője előtt. Meg tudod, én egy vagyok a félénkebb fajtából :)

16/f

2010. jan. 10. 17:56
 10/46 anonim ***** válasza:

Na figyi, velem ez az életem nagy szerelme a következőképpen csinálta: egy csomót szemeztünk előtte, aztán, képzeld el, kifigyelte hogy melyik busszal járok el reggel (nyár volt, melóztam, de nem minden nap, szóval nem lehetett neki biztos a dolog) és mivel egyik nap látott mittudomén, fél 8 felé a buszmegállóban, hát minden nap odament fél 8kor, hátha jövök. Na ez HALÁL ROMANTIKUS volt:D:D Aztán egyszer szerencséje volt, és tényleg jöttem, akkor felállt, persze ő is zavarban volt, odament a busz tábláját nézni, meg minden, aztán rámnézett, én mosolyogtam, odajött, köszönt, és már ment is minden a maga útján:)

Akkor még nem voltam szerelmes belé, értelemszerűen, mégis kedves voltam vele, szóval szerintem vezíteni semmit sem veszíthetsz, max szerzel neki egy jó napot:):)

A barátnő, ha mindig ott van, az mondjuk tényleg gáz, de ...hát nem tudom, ülj a buszmegállóban, és várd, hogy hazajöjjön:D Mindig tuti nincs vele:D

2010. jan. 10. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!