Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 19:22
51/54 A kérdező kommentje:
14:19: igaz nem benned csalódtam, de nem is szeretnék alkalmat nyitni rá.
2009. dec. 19. 16:40
52/54 anonim válasza:
Nem , enm vagyok annyira jo ember , csak szanalmas amit egyesek tesznek magukkal.
53/54 anonim válasza:
azt hogy :
"könnyebb egy konkrét csomagot választanod,
minthogy túl sokat kelljen gondolkodnod"
54/54 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen vallású. Én keresztény vagyok és a fiúm is. Igaz, én katolikus, ő pedig református, de hát egy és ugyanabban az Istenben hiszunk, ugyhogy jól kijövunk. Na mondjuk ha a fium pl sátánista lenne(mivel ez is egy vallás) azzal már bajom lennexD Na de a lényegre térve nekem fontos hogy egy fiú vallásos legyen. És ha te is az vagy akkor légy büszke rá, hogy te is az emberiség annak a kicsi részéhez tartozol, aki helyesen látja a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!