Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a vallásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 19:22
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
83%
az én fiúm vallásos:) jóóó nem oylan durván,de vallásos suliba jár stb.. de negem nem zavar.. nincs vele semmi baj.. a ráadás hogy tőlem messze áll a vallás,de ez nem áll közénk,elfogadjuk egymás nézeteit és ez nem jön szóba:D
2009. dec. 15. 19:25
 2/54 anonim ***** válasza:
70%
gondolkodj ahelyett hogy vakon hiszel valamiben
2009. dec. 15. 19:25
 3/54 anonim ***** válasza:
53%

Mármint milyen vallás, és miben nyilvánul meg? Gondolom, beleértve az is, hogy esküvő előtt nincs szex.

Nekem amúgy jöhet, hasonló véleményen vagyok a szexualitásról :)

19/l

2009. dec. 15. 19:26
 4/54 anonim ***** válasza:
23%
Másodiknak: a vallásosság nem egyenlő azzal, hogy vakon hiszel valamiben; azt jelenti, hogy választasz egy életmódot, amit jónak látsz. Ennyi erővel mondhatnánk az ateistáknak is, hogy ne higgyenek vakon abban, hogy nincs isten :)
2009. dec. 15. 19:28
 5/54 anonim ***** válasza:
57%
én nagyon kedvelem őket ;) nincs kedved privátban beszélgetni kicsit? ;) nyugodtan írj :) 21/L
2009. dec. 15. 19:29
 6/54 A kérdező kommentje:

Keresztény, azon belül is református.

Talán az a sors fintora, hogy vallásos nevelés hiányában, lettem vallásos :)

2009. dec. 15. 19:29
 7/54 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ mennyire az, am volt vallásos barátom, és nem volt ezzel semmi gondom.
2009. dec. 15. 19:39
 8/54 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nagyon fontos, hogy a barátom keresztény legyen, mert én is az vagyok és a tisztaságot is szeretném batartani!:) Amit nem hinném, hogy egy nem vallásos fiú is megértene, hogy miért szerenm betartani!:( Hm..nincs sok korkülömbség köztünk..;)
 9/54 anonim ***** válasza:
71%
mit takar nálad a vallásosság? miben nyilvánul meg?
 10/54 anonim ***** válasza:
85%
A vallásosságot nem szeretem.., a hitet értékelem. Ez is attól függ, hogy miben hiszel. Saját magasabb rendű értékrend szerint kialakított életmódot jelent vagy elfojtást és túlburjánzott előítéleteket, az sem mindegy.
2009. dec. 15. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!