Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F
Mit gondolok?
Két dolgot gondolok: először is általában sajnálom őket. A vallással egy olyan koloncot vettek a nyakukba, ami messze túlmutat azon a néhány jó dolgon, ami van benne.
Ez alól egyetlen kivétel van: ha súlyos alkohol- vagy drogfüggőségből, mentális problémákból tudott úgy kimenekülni, hogy vallásos lett. Akkor jól tette - bár választhatott volna jobb módszert is, de lehet, hogy csak ez a lehetősége volt. Tehát ez az egyetlen eset szerintem, mikor a vallás egyértelműen hasznos. Értelmes, normális ember, aki elfogadható körülmények között él, inkább jobb, ha távol tartja ettől magát.
Másodszor is nehezményezem, hogy az ÉN életemet is rongálják. Akkor is, ha amúgy jó szándékúak és nem akarnak ártani nekem.
00:25: a népbutítás nem a vallásosságban keresendő, hanem a demokráciában.
elég annyit mondanom, hogy a mai fiatalok 5-6%-a vallásos, a többiek nem, akkor mi is a népbutítás? :)
megvagyok keresztelve,de ateistának vallom magam...Magamban hiszek:D
de komolyan...értelmetlen f@szság...
pasit meg...jah,házasságig nincs szex,utána is paplan alatt gyereknemzés céljábol....én meg hülye vagyok...
22/L
sajnálom, hogy csak a szexualitás körül tud járni a fantáziátok :(
nekem pl. fontosabb a lelki kötődés egy párkapcsolatba, mint a testi, de úgy néz ki egyedül vagyok ezzel...
01:47, én értelmes, normális embernek tartom magam, és hívő vagyok. Felőlem sajnálhatod a hívőket, de nem látsz beléjük, nem tudod, mi olyat találtak a vallásban, amiért úgy gondolják, hogy érdemes felvállalni ezt az életmódot. Mert biztos, hogy találtak (ahogy én is találtam), ok nélkül senki nem vállalná be, hogy szánalmasnak meg vaknak tartsák a hite miatt. Én elfogadom, ha valakinek más nézetei vannak, mint nekem, de hogy emiatt legyek lenézve meg sajnálva, azt kikérem magamnak. Én se nézek le más vallású embereket (mellesleg az ateizmus sem több vallásnál, ugyanúgy a hiten alapul, hiszen az ateista abban hisz, hogy nincs isten).
nekem pl. fontosabb a lelki kötődés egy párkapcsolatba, mint a testi, de úgy néz ki egyedül vagyok ezzel...
Nem vagy egyedül :) Én is azt hittem, hogy egyedül vagyok vele, de ezek szerint mégsem.
Kedves 11:47-es!
Azért bonyolult elmagyarázni, mert nagyon személyes téma, és ezt nem tudom elmondani egy idegennek, mert már sokszor kihasználták a jóindulatomat és naivságomat.
Remélem nem haragszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!