Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szituról? (bővebben lent)
Van egy srác aki neten kezdett el érdeklődni, fb-n irogatott, állította mennyire kedvel és odavan, majd elhívott randira. Találkoztunk, sétáltunk, általános témák kerültek terítékre, egész jól elvoltunk, de 50 perc után egyszercsak elbúcsúzott, és felszállt a villamosra...
Igazából esélyem sem volt eldönteni bejön-e nekem, mert nem a külső a lényeg nálam, felületesen meg az emberek 90%-ával képes vagyok beszélgetni. Szóval nem igazán bánt ha többet nem keres. Viszont nem nagyon értem mi lehetett a gond, úgy éreztem szinte menekül :D
22/N
18:57 vagyok:
Igen, ebben maximálisan igazad van, mert így tiszta. Megtisztelhetett volna azzal, hogy elmondja a szemedbe azt, ha nem akar már semmi folytatást. Vagy esetleg gondolkodna, mit tegyen? Éppen van rá esély, de akkor nem így csinálta volna. Nos, az viszont biztos, hogy egy levelet megér, ha érdekel a válasza, ha meg hidegen hagy, akkor hagyod a fenébe.
Az utolsó kettő vagyok.
Csak feldobom a labdát: randizz velem! Mit szólsz? Persze a távolság keresztbe tehet, ha épp ez a helyzet. Privátban nyugodtan írhatsz, természetesen csak akkor, ha van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!