Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F
Mint ahogy azt már említettem én sajnos nem részesültem vallásos nevelésben, és eredetileg r.katolikus családba születtem.
Az más kérdés, hogy mért váltam reformátussá...
És miért? Engem ez érdekelne, mert én sokáig azt hittem, hogy a katolikus vallás a helyesebb.
Előző válaszadó voltam!
Nem baj, ha van hite, annak ellenére, hogy nekem nincs. Néha örülnék, ha lenne =)
De vallásosság...hát, vannak keményen vallásos barátnőim, gyüli, semmi buli, konzervativabb hozzá állás...tőlük elviselem, mert szeretem őket, és nem zavara dolog =)
De ha a párom lenne, akinek az életét nagy %-ban kitöltenék az iylen dolgok, én nem viselném el, hát még ha téríteni is akarna.
Ha meg nem akar házasság elött szexelni ez miatt, hát, én nemhiszem, hogy hozzámennék valaha is...
Ostobaság ezeket a szabályokat követni, amiekt mások találtak ki nektek, a hasukra csapva, hogy ez "jó", az Istenhitet, én egészen máshova sorolom. A mostani barátom is, hisz istenben, és nem hívő. Tökéletes :D
Ostobaság ezeket a szabályokat követni, amiekt mások találtak ki nektek
Nyilván nem fogja követni az, akinek nem tetszik. Ha követi valaki,az azt jelenti, hogy elfogadja, nem értem, ez mitől lenne ostobaság.
Engem zavar a vallasossag , volt egyszer egy fium es annyira kis felenk volt, dobtam . Nem el ugy ahogyan kellet volna egy 19 eves pasinak szerintem .
Ha mar van egy pasim , nem szeretnek rola Istenrol es nem tudom mikrol beszelgetni , ahh es hogy o most a jofiu legyen. Nem. Ezt sajnos nem tudnam csinalni. barmennyire is szeretnem.
Ez egy érdekes kérdés..Mindenki másban hisz..Én nem hiszem hogy ő irányítaná az életünket,vagy neki köszönhetünk minden jót és rosszat egyaránt,hiszem hogy magunk irányítjuk a sorsunkat.Nem tagadom hogy nem létezett,csak nincs rá bizonyíték hogy igen.Nem vagyok ateista,elméletileg r. katolikus vagyok,de nem élek ez szerint.Elkövetek bűnöket,nem gyónom meg,nem imádkozok,nem járok templomban.
Viszont a párom vallásos elméletileg..Templomba jár már 3 éves kora óta,vagyis 25 éve,hiszi hogy neki köszönhetjük a jót stb.De ebben semmi baj nincs.Mindenki abban hisz amiben akar,ezen mi nem vitatkozunk sose,főleg hogy vallásos,de azért őse éli úgy az életét,csak eljár a templomba,imádkozik és hasonlók.De meccsre kijár szidni másokat(mert ez hozzátartozik a focimecsekhez)szóval nem szent életű,de mégis hisz Istenben..ahogy szokta mondani: Hiszek Istenben, a Hazában, a szabadságban és az egyenlőségben! Magyar vagyok és európai! Társ, barát, néha ellenfél... Ultra! Fradista..
szóval ő már csak ilyen :)
Amúgy nem értem miért ciki némelyik embernek ha vallásos a párja(esetleg jobban) meg lehet vele beszélni hogy ne legyen erről szó,tartsa magában,előszőr mikor nekem mondta hoyg megy templomba,nagyon meglepődtem a mostaniak,egyre inkább tagadják a létezést,hülyeségnek tartják a dolgot,ami azért nem jó(mondom ezt én )
17/L
Én nem bírnám ki sokáig egy vallásos sráccal. Olyan lehet mint a nagyszüleim... marha idegesítő ahogy gondolkodnak és észre sem veszik a népbutítást az egészben.
25L
Én vallásosnak mondom magam,mégis eljárok szórakozni,a barátommal nem várunk az esküvőig,és hasonlók.Mégis, annak ellenére,hogy én nem követem azokat a szigorú eszméket,mint mondjuk a kérdező,nagyon örülök,hogy vannak olyanok,akik ezt az utat választják és ennyire kiforrott értékrendjük van.
Szóval én kedvelem a vallásos fiúkat/férfiakat/embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!