Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a vallásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 19:22
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
52%
Ha valaki a vallásosságot a vakon hinni valamibennel összekeveri az súlyos hibát követ el.
2009. dec. 15. 20:19
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen egyén függő... A vallásosságot hogyan éli meg ez a lényeg nem értelmezi félre a dolgokat.

Egyébként a fanatikus vallásos embernél nincs rosszabb a világon. Legalábbis szerintem.:)

2009. dec. 15. 20:52
 13/54 A kérdező kommentje:

"Nekem nagyon fontos, hogy a barátom keresztény legyen, mert én is az vagyok és a tisztaságot is szeretném batartani!:) Amit nem hinném, hogy egy nem vallásos fiú is megértene, hogy miért szerenm betartani!:( Hm..nincs sok korkülömbség köztünk..;)"

Kár hogy manapság kevesen gondolkoznak így :(

2009. dec. 15. 21:09
 14/54 anonim ***** válasza:
75%

Én is azon a véleményen vagyok hogy a fanatikus vallásosság már durva :/

Már bocs ha te ilyen vagy de én azokat az embereket egyszerűen nem tudom elviselni, aki folyamatosan erről beszél, minden misén meg minden ilyen izén ott van ami csak létezik, minden reggel este délben még sz*rás előtt-után is imádkozik..

Uhh, az ilyentől rendesen kiakadok.Pedig én is keresztény vagyok, de nem ilyen Istenimádó 'mittudomén'.

2009. dec. 15. 21:31
 15/54 A kérdező kommentje:
Nem az számít hány misén veszel részt, vagy hányszor imádkozol, hanem miképp cselekszel, és élsz :)
2009. dec. 15. 21:36
 16/54 anonim ***** válasza:
71%
Ebben egyetértek. Apám is olyan cirkuszt tud rendezni, ha egy vasárnap nem megyek templomba, de nem hinném, hogy odafent az Öreg is ennyire kiakadna emiatt :)
2009. dec. 15. 21:40
 17/54 anonim ***** válasza:
68%
Én egyszer megismerkedtem egy nagyon sármos fiúval, akiről kiderült, hogy evangélikus pap. Utána pár napig járt rajta az eszem :)
2009. dec. 15. 22:43
 18/54 anonim ***** válasza:
72%

"Ennyi erővel mondhatnánk az ateistáknak is, hogy ne higgyenek vakon abban, hogy nincs isten :)"

Ez hülyeség. Egy ateista tudja, hogy nincs isten. Nektek kell bebizonyítani az ellenkezőjét!

"Kár hogy manapság kevesen gondolkoznak így :("

Még SZERENCSE, hogy manapság kevesen gondolkoznak így!

2009. dec. 15. 23:20
 19/54 A kérdező kommentje:
23:20: nem szeretnék teológiai és aktuálpolitikai vitákba belemenni, úgyhogy inkább nem reagálok erre :)
2009. dec. 16. 08:13
 20/54 anonim ***** válasza:
46%
Ne kövezzetek meg amiért ilyet írok! Nekem szüleim járnak templomba(református) és én is amióta élek minden vasárnap elmegyek délelőttönként! Én emiatt inkább az Isten teremtette az embert meg ilyeneket dologban hiszek, minthogy a darvin elmélet meg ezek! DE VISZONT én nem vagyok megtérve (az azt jelenti hogy nem fogadom el Istent 1etlen teremtőnek, és nem élek a biblia feltételeinek megfelelően) és én cigizek 2 éve ami a biblia szerint bűn, majdnem minden hétvégén eljárok szórakozni, káromkodok és szexelek is!! És amúgy nagyrészt azért járok templomba mert az ottani sok velem 1idős haverokkal együtt nőttünk fel és mindenki nagyon jó haverom/barátom és jó velük találkozni! Szóval én olyan 50%vallásos vagyok és 50% világi ember vagyok!
2009. dec. 16. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!