Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F
Ez teljesen egyén függő... A vallásosságot hogyan éli meg ez a lényeg nem értelmezi félre a dolgokat.
Egyébként a fanatikus vallásos embernél nincs rosszabb a világon. Legalábbis szerintem.:)
"Nekem nagyon fontos, hogy a barátom keresztény legyen, mert én is az vagyok és a tisztaságot is szeretném batartani!:) Amit nem hinném, hogy egy nem vallásos fiú is megértene, hogy miért szerenm betartani!:( Hm..nincs sok korkülömbség köztünk..;)"
Kár hogy manapság kevesen gondolkoznak így :(
Én is azon a véleményen vagyok hogy a fanatikus vallásosság már durva :/
Már bocs ha te ilyen vagy de én azokat az embereket egyszerűen nem tudom elviselni, aki folyamatosan erről beszél, minden misén meg minden ilyen izén ott van ami csak létezik, minden reggel este délben még sz*rás előtt-után is imádkozik..
Uhh, az ilyentől rendesen kiakadok.Pedig én is keresztény vagyok, de nem ilyen Istenimádó 'mittudomén'.
"Ennyi erővel mondhatnánk az ateistáknak is, hogy ne higgyenek vakon abban, hogy nincs isten :)"
Ez hülyeség. Egy ateista tudja, hogy nincs isten. Nektek kell bebizonyítani az ellenkezőjét!
"Kár hogy manapság kevesen gondolkoznak így :("
Még SZERENCSE, hogy manapság kevesen gondolkoznak így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!