Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a vallásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a vallásos fiúkról? 21F

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 19:22
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
12:06: kevés ilyen ember van. Gratulálok nektek! Hol ismerkedtetek meg?
2009. dec. 19. 13:14
 42/54 anonim ***** válasza:

Mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni, hogy te így gondolkodsz, de ne figyelj rájuk!:) Ez egy ajándék, hogy te hiszel!:)Én nagyon becsülöm az ilyen fiúkat! Ateisták számára lehet, hogy egy idióta leszel:D , de te tudsz valamit amit ők nem azt, hogy van Isten és, hogy ő mindig melletted áll bármit is teszel bármilyen is vagy és ez nagyon sok lelki erőt fog adni neked!:) Nem tudom mennyire jársz vallásos közösségbe, de remélem igen, mert szükséged van hozzád hasonló gondolkodású barátokra is.(ha nem jársz ilyen közösségbe, akkor tudok 1-2 helyet ajánlani!:)

19:39-es

2009. dec. 19. 13:25
 43/54 anonim ***** válasza:
92%

"(mellesleg az ateizmus sem több vallásnál, ugyanúgy a hiten alapul, hiszen az ateista abban hisz, hogy nincs isten)"

Ez hülyeség.

Az ateistára nem hat ez az agymosás. (Ő nem hisz, hanem tud.) Röviden ennyi.

2009. dec. 19. 13:45
 44/54 anonim ***** válasza:

23:04 vagyok, nem vagyok sem ateista, sem vallasos. Abban sem hiszek, hogy van Isten es abban sem , hogy nincs.

Hat ugy kelle ljen , h elmegy bulzini szombat estenkent es nem ul otthon . Ha van egy baratnoje akkor tobbet csinalni neki azon kivul, hogy megfogja a kezet es az arcara ad egy puszit.

Most ne gondold h egy nagy kurv@ vagyok. Eleg ertelmesnek tartom magam , elfogadom , azt hogy minden ember mas de van ami sok egy vallason is belul.

2009. dec. 19. 13:59
 45/54 A kérdező kommentje:
13:25: jelenleg nem járok ilyen közösségekbe, későbbiekben meg ki tudja.
2009. dec. 19. 14:01
 46/54 A kérdező kommentje:
13:59: miért fáj, hogy én ilyen vagyok? én nem bántottalak téged, és úgy érzem, hogy ezzel nem is okozok neked semmilyen kárt, mégis rosszallóan beszélsz rólam.
2009. dec. 19. 14:03
 47/54 anonim ***** válasza:

11:47-es vagyok! Nem, nem haragszom. Csak felesleges ennyire magadba zárkoznod és nem elmondani a nézeteid, mert valamikor valakiben csalodtál, az nem én voltam. Több mint valószinü, hogy mégcsak nem is egy országban élünk.

De megértelek! Csak egyszerü kiváncsiság volt, én is vallásos ember vagyok, igy gondoltam elmondod! Szép napot!

2009. dec. 19. 14:19
 48/54 anonim ***** válasza:
92%

13:59 vagyok nem engem bantasz, hanem sajat magad. Ezt sajnalom h egyesek h lehetnek annyira hulyek es naivak . Na de mindegy.

Mikor voltal utoljara otthonrol kimozdulva. Isten enm fogja neked hazavinni a csajt, hiaba imatkozol, nem fog neked orgazmust es mas oromoket szerezni.

Azert vagyok ilyen hogy nyisd ki a szemed, mas vilag is van ezen kivul es lehet, hogy meg jobb mint amibe te elsz. Kar ugy meghalni, hogy nem eltel.

2009. dec. 19. 15:03
 49/54 anonim ***** válasza:
75%

Kár úgy meghalni, hogy nem éltél? Te honnan tudod melyik a helyes út? Szerintem az a legnagyobb emberi cselekedet amikor elfogadod a másikat oylannak amilyen, nem? És még valami, hamár ennyire károgsz, az nem imátkozni, hanem imádkozni.

11:47-es voltam!

2009. dec. 19. 16:21
 50/54 A kérdező kommentje:
15:03: és te egy olyan jó ember vagy, hogy ideges leszel attól, hogy én kimaradok a "jóból"? :)
2009. dec. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!