Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez lenne egy alfa hím? Hogyan tudnék ilyenné válni?
Alapvetően egy elég érzékeny és udvarias, előzékeny pasi vagyok.
Nem vagyok az a fajta fiú, aki lenézi a csajokat, nem törődik velük, csak a szex közben, vagy még ott se. Szeretem, ha egy lánnyal nem csak dugni lehet, hanem jókat beszélgetni, kirándulni, vagy csak simán összebújni egy filmnézésnél a kanapén.
Úgy veszem észre, ez manapság elég gáz, ha a csajozást nézem.
A normálisabbnak vélt csajok, akikkel eddig ismerkedtem, mindig lepattintottak 2-3 találkozó után, és jött a "legyünk csak barátok" szöveg.
És a legtöbb normális, helyes csaj azokkal a fiúkkal van, akik csak arra mennek, hogy minél több nőt próbáljanak fel. Sokszor ezzel vagánykodnak a csajok előtt, és erre a nők máris a karjaikba omlanak! Nem törődnek a nőkkel, sokszor lenézik őket, és csak egy kefélhető tárgynak tartják őket... (Van ismerősöm ilyen, ezért tudok ilyeneket róla. Megjegyzem nem vagyunk túl nagy haverságban, csak ismerem.)
A nőknek tényleg ez kell? Vagy mi az, ami alfa hímmé tesz egy pasit?
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!