Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag fiúból váljak ilyenné? (lent)
Nem vagyok izmos, se túlsúlyos, olyan átlagosnak mondható. Próbáljak meg ilyennél válni mint pl ő :
Naturálba még több, és ezt a szintet ami a képeken van hosszútávon nem is lehet tartani (vízhajtók stb. után néz ki így).
A dolog 80%-a táplálkozás és csak 20%-a edzés.
ha munkával van felépítve akkor döglök érte persze mert férfias, de kevesebbel is beérem, csak a
nulla izom nulla háj
nulla izom sok háj
párosítást nem szeretem
meg ha a fiú ilyen kis tinédzserlány-testalkatú (hurkás has, plöttyedt kar)
Hát a pasi aki a képen van még elmegy, de ennél izmosabbra semmiképp se gyúrd ki magad, a legtöbb nőnek az már nem jön be, ismered a sztereotipiát, hogy az izmos külső nem sok észt takar. Persze ez ritkán igaz, de ez a dolog még mindig ott van sok emberben. PL. nemrég voltam egy klubban, ahol teli volt ilyen pasikkal a hely, s őszintén nem sok csaj mászott rájuk, de aki kicsit normálisabbnak nézett ki, rögtön kiszemelték. Szerintem gyúrjál de csak mértékkel...Sok sikert
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!