Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki más mint az átlag az jó, vagy rossz?
Figyelt kérdés
Mármint külsőre, nem átlagos a haja, vagy az öltözködése.
Az előny, vagy hátrány?
2011. júl. 29. 20:09
1/8 anonim válasza:
Hogy érted hogy nem átlagos? van vagy 1000 divat most
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy más, de mondjuk mindenkinek szőke, fekete, barna... a haja.
És ha valakinek rózsaszínre, vagy zöldre befesti azt kicikizik, vagy megtetszik valakinek jobb, mert nem átlagos?
2011. júl. 29. 20:21
4/8 anonim válasza:
hát ha ezt egy hasónló személyiségű mondta mint te, akkor biztos hogy szerintem jó,de ha nem akkor az valószínűleg rossz,legalábbis szerintem,mert én így vagyok vele.
5/8 anonim válasza:
Lehet előny meg hátrány is bizonyos helyzetekben.
Nekem eddig inkább előnyöm volt abból hogy különc vagyok.
6/8 anonim válasza:
There is nothing worse in life than being ordinary. - American Beauty.
:)
7/8 x) válasza:
Hát pl munkát nehezebben fogsz találni rózsaszín hajjal.. nem csak a pasizásra kell ám gondolni :D de egyébként a színes haj meg furcsa ruhák annyira már nem különlegesek mert minden divatmajom próbálja utánozni ezeket a hülye divatokat :)
8/8 anonim válasza:
Az átlagosság biztonságot ad és kiszámíthatóbb életet, mint a különcség. Ugyanakkor, ha különcként történik valami, ami átlagosként nem lenne, kiemelkedően jó/rossz élményeid lehetnek. Például rózsaszín hajú csajszi vagy, de semmi tetoválás, vagy piercing és összejössz egy olyan hapekkal, aki tanulmányi versenyeket nyer és titokban van mellbimbópiercingje és egy tetoválás a seggén - ami ugyebár elég különleges párosítás - akkor vagy nem működik, vagy olyan fergetegesen kvajó lesz, hogy na. Itt az átlagosnak nincs sok esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!