Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most erre mit reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal,és mielőtt megkapnám a "pénzéhes" jelzőt,nem vagyok az!

Közösen megbeszéltük,hogy elsőre beülünk valahová kajálni,mivel mindketten éhesek voltunk,és vagy 2 órát sétálgattunk ide-oa randi közben.

Nem 4*-os étterembe mentünk,egy egyszerű kínai kajáldára esett a választás,leírom hogy teljes legyen az összkép 750ft ot fizetett ő,én 650-et!

Ott áll előttem a tálcával,a pénztár előtt,a csaj megkérdezi "egybe lesz?"

Erre ő határozottan: "nem! külön fizetünk!"

Tényleg nem vagyok kihasználós,de azért 1. randi alkalmával 650ft-ra nem futotta neki?

Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)

Én visszamentem hozni magamnak 2 deci kólát,ő utánam szólt,hogy hozzak már neki is...

Direkt 1-et vettem,mivel nem adott oda pénzt,erre megkínáltam,ő meg pofátlanul elfogadta,és megitta a felét....

22/L 25/F

2013. júl. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Igen, biztos nagy az egóm. Ha egy férfi fel meri vállalni a gondolatait, akkor biztos nagy az egója. Bocsánat, ha a lelkedbe gázoltam kérdező. :D Édes Istenem.
2013. júl. 4. 16:04
 42/59 anonim ***** válasza:
Ne is figyelj itt az észosztókra. Általában ők azok, akik itt sírnak, mert nincs nőjük, mert amikor ott a nő, akkor úgy viselkednek mint ez a bunkó, akire ráakadtál. Nyugi, vannak még illedelmes pasik a világon, hajrá:)
2013. júl. 4. 16:06
 43/59 A kérdező kommentje:

ma 16:04

Veled komoly gondok vannak....

1.-nek belém kötsz egy egy helytelen szó miatt,majd kérdésekkel bombázol,hogy miért lettél lepontozva,aztán nekem állsz,hogy miért vagyok bunkó veled,majd megírod,hogy veled tökéletes a szex,nem is kérdéses,aztán megint nem érted mi bajom........

Ne haragudj,eddig nagyon türelmes voltam szerintem,de meguntam a hülyeségeidet......

2013. júl. 4. 16:08
 44/59 anonim ***** válasza:
43, értem :D Az igen. :D
2013. júl. 4. 16:18
 45/59 anonim ***** válasza:

Nem azért kérdező,de szerintem most jött el annak az ideje,hogy a 71%-os válaszoló,és a hozzá hasonló válaszokra nem reagálsz többet!

Látod hogy oldalakon keresztül megválaszoltál neki minden kérdést,mégsem érti,mi vele a probléma!

Az ilyennek átmagyarázhatnád a dolgokat éjszakákon keresztül,akkor sem értené (amúgy tényleg kis egó befigyel)hogy mi a probléma vele!!!!

Tökéletesnek hiszi magát,te vagy az,aki beleköt,nem ő beléd!

A kérdéssel kapcsolatosan:

Szóval ez a randi úgy meg a legtöbb válaszoló szerint,hogy ha látom,hogy a csaj 100%,hogy nekem adja magát,és szétteszi a lábát 1. randi alkalmával,vagy megesküszik hogy megállapodik nálam,akkor max megérdemel egy 700 Ft-os kajameghívást,ha nem,akkor hogy képzeli???!!

Úristen!

Ezt most tényleg komoly??

Aki írta,hogy hetente többször randizik,meg egyszerre több "vasat" tart a tűzben!

Azért aki hetente többször is randizik,az vagy annyira béna,hogy fogjon magának egy rendes nőt,és vmit k..rvára sz.rul csinál,vagy igaza van a kérdezőnek,és nem a komoly kapcsolat az elsődleges szempont......

Nagyon megvagyok lepődve sok válaszon.....

2013. júl. 4. 16:19
 46/59 A kérdező kommentje:

ma 16:19

Igazad van.....

Meg egy 700-ft os kaja tényleg hatalmas kihasználás,mikor pl a cigit dobozszámra szívja,vagy a 100ezer forintos teló befigyel....Mielőtt megkapnám,hogy féltékeny vagyok ezekre,csak szemléltetném,hogy 700Ft-ról beszélünk.......

2013. júl. 4. 16:22
 47/59 anonim ***** válasza:
Mondtam ilyet hogy tökéletes vagyok? Nekem is vannak hibáim, hirtelen vagyok kicsit és makacs. És? Kinek nincs? Majd az vesse rám az első követ, aki....:D Nevetségesek vagytok :D
2013. júl. 4. 16:24
 48/59 A kérdező kommentje:

"Nevetségesek vagytok :D"

Te meg már szánalmas!

2013. júl. 4. 16:25
 49/59 anonim ***** válasza:
Velem kellene randiznod? Nem kérdéses. :D
2013. júl. 4. 16:26
 50/59 anonim ***** válasza:
Ha most erre megint reagálni fogsz,kedves kérdező,akkor ne csodálkozz ha felhúzod magad! :DD
2013. júl. 4. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!