Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most erre mit reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal,és mielőtt megkapnám a "pénzéhes" jelzőt,nem vagyok az!

Közösen megbeszéltük,hogy elsőre beülünk valahová kajálni,mivel mindketten éhesek voltunk,és vagy 2 órát sétálgattunk ide-oa randi közben.

Nem 4*-os étterembe mentünk,egy egyszerű kínai kajáldára esett a választás,leírom hogy teljes legyen az összkép 750ft ot fizetett ő,én 650-et!

Ott áll előttem a tálcával,a pénztár előtt,a csaj megkérdezi "egybe lesz?"

Erre ő határozottan: "nem! külön fizetünk!"

Tényleg nem vagyok kihasználós,de azért 1. randi alkalmával 650ft-ra nem futotta neki?

Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)

Én visszamentem hozni magamnak 2 deci kólát,ő utánam szólt,hogy hozzak már neki is...

Direkt 1-et vettem,mivel nem adott oda pénzt,erre megkínáltam,ő meg pofátlanul elfogadta,és megitta a felét....

22/L 25/F

2013. júl. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
Mindketten gyerekesek vagytok, ez a véleményem.
2013. júl. 4. 14:14
 12/59 A kérdező kommentje:

ma 14:09

Igen,de pl előtte azt elnézte hogy meghívom fagyizni(igaz én mondtam hogy megkívántam)

de a kólát pl szó nélkül elfogadta......

amúgy igen!

ennyire kikészített!

sztem ez már bunkósság,pofátlanság

amúgy keresek is mást,de a kérdés nem ez volt!

2013. júl. 4. 14:14
 13/59 anonim ***** válasza:
43%
Bunkósság két s-sel. Meg is köszöntem a kérdést. Viszlát.
2013. júl. 4. 14:15
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:13

Mondtam neki,hogy ne haragudjon,de kv-ra hívtam meg.....

Végül mégis azt kért,én meg randi után kitöröltem a telefonomból a számát.....

2013. júl. 4. 14:17
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:15!

Hibásan írt le egy szót!

Na és?

Nem azért,de hol az összefüggés?

Fú de utálom az olyanokat,akik mikor már semmibe sem tudnak belekötni,belekötnek a helyesírásba.....

2013. júl. 4. 14:21
 16/59 A kérdező kommentje:

Hagyjad,szegény biztos frusztrált! :)

És örülök hogy csak ebbe tudott belekötni!

A végén én leszek a hibás,mert nem örültem neki hogy kifogtam egy bunkó pasit.....elfelejtettem örömtáncot járni....

2013. júl. 4. 14:23
 17/59 flora08 ***** válasza:
Először is: nem értem, miért gondolod azt, hogy emiatt pénzéhesnek tartanánk, erről szó sincs. Erről, amit leírtál, azt gondolom, hogy iszonyat bunkóság, amit a srác művelt, megértem, hogy kiakadsz rajta, pláne, hogy első randiról van szó. Ez a fizetés téma nem attól függ, hogy kinek van több pénze, ez egyszerűen csak udvariasság kérdése a férfi részéről. (Mi három éve vagyunk együtt a barátommal, a legelején ő fizetett, de később mondtam neki, hogy nem kell mindig neki fizetnie. Nyilván három év után ez már nem olyan központi dolog, mint az ismerkedéskor).
2013. júl. 4. 14:24
 18/59 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok frusztrált. Miért pontoztok le? Semmit nem követtem el.
2013. júl. 4. 14:25
 19/59 A kérdező kommentje:
Nem azért,de nem az előbb köszöntél el? :)
2013. júl. 4. 14:27
 20/59 A kérdező kommentje:

ma 14:24

Na látod,pont a 71-esek miatt tettem hozzá....

Nem mindenki ért ám egyet velem/veled láthatod....

nem értik min akadtam ki....nem azon hogy nem fizetgetett ezt-azt,hanem hogy tényleg pofátlanság volt azért,és észre sem vette....

2013. júl. 4. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!