Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit reagáljak?
Ismerkedtek egy sráccal,és mielőtt megkapnám a "pénzéhes" jelzőt,nem vagyok az!
Közösen megbeszéltük,hogy elsőre beülünk valahová kajálni,mivel mindketten éhesek voltunk,és vagy 2 órát sétálgattunk ide-oa randi közben.
Nem 4*-os étterembe mentünk,egy egyszerű kínai kajáldára esett a választás,leírom hogy teljes legyen az összkép 750ft ot fizetett ő,én 650-et!
Ott áll előttem a tálcával,a pénztár előtt,a csaj megkérdezi "egybe lesz?"
Erre ő határozottan: "nem! külön fizetünk!"
Tényleg nem vagyok kihasználós,de azért 1. randi alkalmával 650ft-ra nem futotta neki?
Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)
Én visszamentem hozni magamnak 2 deci kólát,ő utánam szólt,hogy hozzak már neki is...
Direkt 1-et vettem,mivel nem adott oda pénzt,erre megkínáltam,ő meg pofátlanul elfogadta,és megitta a felét....
22/L 25/F
Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)
De ilyennel még nem találkoztam*
ez kimaradt

Ez még semmi!
Én egyszer randiztam egy sráccal,közösen kv-ztunk....mondta hogy otthon hagyta a pénztárcáját,szörnyen sajnálja,erre ok,mondtam hogy meghívom egy kv-ra akkor én!
Erre pofátlanul megkérdezi tőlem,hogy ha nem kér kv-t,akkor nem vennék neki egy doboz cigit?
Majd vissza adja!!!

Most nem akarok kötekedni, de mondjuk mi van, ha nincs eleresztve a srác anyagilag?
Illetve ha meg mindent fizetne, akkor meg bezzeg azt gondolják a lányok, hogy meg akarom venni a társaságát. Nem elgondolkodtató ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!