Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most erre mit reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal,és mielőtt megkapnám a "pénzéhes" jelzőt,nem vagyok az!

Közösen megbeszéltük,hogy elsőre beülünk valahová kajálni,mivel mindketten éhesek voltunk,és vagy 2 órát sétálgattunk ide-oa randi közben.

Nem 4*-os étterembe mentünk,egy egyszerű kínai kajáldára esett a választás,leírom hogy teljes legyen az összkép 750ft ot fizetett ő,én 650-et!

Ott áll előttem a tálcával,a pénztár előtt,a csaj megkérdezi "egybe lesz?"

Erre ő határozottan: "nem! külön fizetünk!"

Tényleg nem vagyok kihasználós,de azért 1. randi alkalmával 650ft-ra nem futotta neki?

Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)

Én visszamentem hozni magamnak 2 deci kólát,ő utánam szólt,hogy hozzak már neki is...

Direkt 1-et vettem,mivel nem adott oda pénzt,erre megkínáltam,ő meg pofátlanul elfogadta,és megitta a felét....

22/L 25/F

2013. júl. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6
 1/59 A kérdező kommentje:

Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)

De ilyennel még nem találkoztam*

ez kimaradt

2013. júl. 4. 14:08
 2/59 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha ez téged ennyire kikészített, akkor keress mást :) Én, ha jó a randi, gyakorlatilag észre se nagyon veszem, hogy ki mit fizetett, mert különösebben nem érdekel.
2013. júl. 4. 14:09
 3/59 anonim ***** válasza:
86%
:D skót pasi. Utálom az ilyet, nem várom el hogy mindent fuzessen, sőt, kapcsolatban úgy szoktam hogy egyszer ő egyszer én, de ez már tényleg bunkóság volt a részéről.
2013. júl. 4. 14:09
 4/59 anonim ***** válasza:
84%
egyszerűen bunkó, smutzig kis szemét, az ilyentől jót ne várj el, én a helyedben futnék mint a szélvész.. le kell szarni..
2013. júl. 4. 14:10
 5/59 anonim ***** válasza:
39%
Amíg nem a feleségem, aligha fizetgetek neki. :D
 6/59 anonim ***** válasza:
89%
persze! ez nem nagy pénz.. ugyan már.. ha már elhiv vhova, akkor hívjon is meg. nekem is volt ilyen randim, de ott az volt, h jött a pincér, a pasi meg se mukkant, én vettem elő a pénztárcát.. és akkor a pincér szólt h nehogy már a lány fizessen!!!
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez még semmi!

Én egyszer randiztam egy sráccal,közösen kv-ztunk....mondta hogy otthon hagyta a pénztárcáját,szörnyen sajnálja,erre ok,mondtam hogy meghívom egy kv-ra akkor én!

Erre pofátlanul megkérdezi tőlem,hogy ha nem kér kv-t,akkor nem vennék neki egy doboz cigit?

Majd vissza adja!!!

8/59 anonim ***** válasza:
100%
férfiak szégyene.
2013. júl. 4. 14:11
 9/59 anonim ***** válasza:
7-es.... óóó, b.sszus.. és mi lett vele?
2013. júl. 4. 14:13
 10/59 anonim ***** válasza:
41%

Most nem akarok kötekedni, de mondjuk mi van, ha nincs eleresztve a srác anyagilag?

Illetve ha meg mindent fizetne, akkor meg bezzeg azt gondolják a lányok, hogy meg akarom venni a társaságát. Nem elgondolkodtató ez?

2013. júl. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!