Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most erre mit reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal,és mielőtt megkapnám a "pénzéhes" jelzőt,nem vagyok az!

Közösen megbeszéltük,hogy elsőre beülünk valahová kajálni,mivel mindketten éhesek voltunk,és vagy 2 órát sétálgattunk ide-oa randi közben.

Nem 4*-os étterembe mentünk,egy egyszerű kínai kajáldára esett a választás,leírom hogy teljes legyen az összkép 750ft ot fizetett ő,én 650-et!

Ott áll előttem a tálcával,a pénztár előtt,a csaj megkérdezi "egybe lesz?"

Erre ő határozottan: "nem! külön fizetünk!"

Tényleg nem vagyok kihasználós,de azért 1. randi alkalmával 650ft-ra nem futotta neki?

Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)

Én visszamentem hozni magamnak 2 deci kólát,ő utánam szólt,hogy hozzak már neki is...

Direkt 1-et vettem,mivel nem adott oda pénzt,erre megkínáltam,ő meg pofátlanul elfogadta,és megitta a felét....

22/L 25/F

2013. júl. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
Csak őszinte voltam, de látom ez nem derogál ezen az oldalon. Semmi bántót nem írtam erre lepontoztok. Ez gáz.
2013. júl. 4. 14:30
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a srác nincs jól eleresztve anyagilag" - ha én tudom, hogy nincs pénzem, akkor nem randizgatok lányokkal, vagy legalábbis sétálni hívom, nem kajáldába megyek el. Vagy otthonról elviszek valamit és azzal kínálom meg.

Nekem eszembe nem jutna pénz nélkül elmenni a randira. Tökéletesen megértem a kérdezőt, hogy fel van háborodva, és remélem, azóta már nem tartja a kapcsolatot a fiúval. Ha én lettem volna ebben a helyzetben, csak egy esetben történhetett volna meg, hogy külön fizetjük a számlát, ha a lány ajánlotta volna, hogy kifizeti a saját részét. De akkor is megmondtam volna: "Ugyan, én vagyok a fiú" és ha ő ezután is ragaszkodik, akkor fizetheti a saját részét.

Hihetetlen, milyen faszik jutnak nőhöz, amikor normálisabbak egyedül szenvednek.

2013. júl. 4. 14:30
 23/59 anonim ***** válasza:
Félreért a kérdező is. Én is hívtam már meg nem egyszer lányt, de nem nagyon volt értelme aztán...én csak azt mondta, hogy nem kell boldog-boldogtalant meghívni mindenre. Nem vagyok én skót. De látom, ha valaki nem ért egyet a kérdezővel, akkor azt le kell savazni. Jujj.
2013. júl. 4. 14:33
 24/59 anonim ***** válasza:
66%

"Bunkósság két s-sel. Meg is köszöntem a kérdést. Viszlát."

Szerinted 71-es,ez mennyire volt hasznos válasz?

Én sem értem miért lettél lepontozva.....

Szerintem itt nem az a lényeg,hogy valaki nem bírja a kritikát,hanem hogy tök lényegtelen dologba kötöttél bele,és nem a témával kapcsolatban nyilvánultál meg.....

2013. júl. 4. 14:33
 25/59 A kérdező kommentje:

ma 14:33

Csak a 78-ast tudom megerősíteni,nem az a gond,hogy nem értek veled egyet,ha nem hogy belekötöttél vmi egész másba,aminek semmi köze a kérdéshez......

2013. júl. 4. 14:35
 26/59 anonim ***** válasza:
23%
Oké, de nem azon van a hangsúly, nem látjátok? A többi kommentemmel megindokoltam szépen a dolgokat. Erre szétsavazzátok. Hihetetlenek vagytok.
2013. júl. 4. 14:36
 27/59 A kérdező kommentje:
Nem azért,de most ennyire ki vagy akadva.....engem is van hogy lepontoznak,van hogy fel.....ezen az oldalon ez így működik....látod megint nem a kérdéssel kapcsolatban nyilvánulsz meg....akkor miért vagy még mindig itt?
2013. júl. 4. 14:39
 28/59 anonim ***** válasza:
34%
Hogy lehet így beszélni egy emberrel? Gondolkodj már el. Mit ártottam neked? Csak kifejtettem a meglátásomat. Nem tudtam, hogy már az is baj, ha valakinek van önálló véleménye. Mondtam, hogy cirkuszolsz feleslegesen. Nehogy már 650 ft-ot egyszer ne tudj kifizetni. Mi a garancia rá, hogy a barátnőm lennél aztán? Ez nem szarrágás, de ezzel laz erővel ha mindenkit (csajt) én hívnék meg, rámenne a gatyám is aztán meg az első jött-menttel lelépnének.
2013. júl. 4. 14:43
 29/59 anonim ***** válasza:
34%
Ha jól emlékszek a nők akarták a rohadt nagy egyenjogúságot mindig is, és az ugyan olyan bánás módot. Akkor miről beszélünk ő bunkó mert nem hív meg de ha már ez fordítva történne akkor te nem lennél bunkó mert te lány vagy igaz ? A feminizmus addig tart, amíg fel kell vinni a hűtőt a nyolcadikra... El lehet rajta gondolkodni.
2013. júl. 4. 14:46
 30/59 anonim ***** válasza:
legalább csinos vagy? pusztán csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy miért randizgatsz ilyen csövesekkel.
2013. júl. 4. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!