Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most erre mit reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek egy sráccal,és mielőtt megkapnám a "pénzéhes" jelzőt,nem vagyok az!

Közösen megbeszéltük,hogy elsőre beülünk valahová kajálni,mivel mindketten éhesek voltunk,és vagy 2 órát sétálgattunk ide-oa randi közben.

Nem 4*-os étterembe mentünk,egy egyszerű kínai kajáldára esett a választás,leírom hogy teljes legyen az összkép 750ft ot fizetett ő,én 650-et!

Ott áll előttem a tálcával,a pénztár előtt,a csaj megkérdezi "egybe lesz?"

Erre ő határozottan: "nem! külön fizetünk!"

Tényleg nem vagyok kihasználós,de azért 1. randi alkalmával 650ft-ra nem futotta neki?

Nem ez lenne az 1. randim (ezek szerint az utolsó sem!)

Én visszamentem hozni magamnak 2 deci kólát,ő utánam szólt,hogy hozzak már neki is...

Direkt 1-et vettem,mivel nem adott oda pénzt,erre megkínáltam,ő meg pofátlanul elfogadta,és megitta a felét....

22/L 25/F

2013. júl. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

"Hogy lehet így beszélni egy emberrel? Gondolkodj már el."

Ne haragudj,de írtam neked valami bántót?

Amúgy te kötöttél bele abba,hogy helytelenül írtam le neked egy szót!Majd te mondtad hogy "nekem ennyi is elég volt,csá!!"

Szóval tényleg nem nagyon értelek........

"Mit ártottam neked?"

És én?.....

"Mondtam, hogy cirkuszolsz feleslegesen. Nehogy már 650 ft-ot egyszer ne tudj kifizetni. Mi a garancia rá, hogy a barátnőm lennél aztán?"

Mi a garancia?

Ennyi erővel arra mi a garancia,hogy ha én összejövök veled,te a halálomig hűséges leszel hozzám,szeretni fogsz,

jó lesz veled az ágyban,maximálisan megértjük egymást.......

2013. júl. 4. 15:06
 32/59 anonim ***** válasza:

te a halálomig hűséges leszel hozzám:

Ha maximálisan megértjük egymást ,akkor minden bizonnyal így lesz.

szeretni fogsz,

Ha maximálisan megértjük egymást ,akkor minden bizonnyal így lesz.

jó lesz veled az ágyban

EZ NEM KÉRDÉSES.

2013. júl. 4. 15:10
 33/59 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, h a srác ezzel a módszerrel akarja kiszűrni a pénzéhes ribiket. Ezek szerint működik is neki.
2013. júl. 4. 15:15
 34/59 A kérdező kommentje:

"jó lesz veled az ágyban

EZ NEM KÉRDÉSES."

Értem......és bocs.

Azt is értem miért vagy kiakadva a lepontozáson!

Egód az biztos nagy....

2013. júl. 4. 15:17
 35/59 anonim ***** válasza:
89%
Én a pasi oldalán, állok mert én is így szoktam csinálni , ahogy ő. Ha egy héten többször is randizok ,természetesen más lányokkal, akkor az már elég sokba kerülne, hogy mindegyiket én hívjam meg mindenre. Meg most hiába meghívok egy x lányt, nem lesz utána belőle semmi, akkor már elment az x összeg, amit magamra is tudtam volna fordítani. Szerintem az a legkorrektebb , ha mindenki magának fizeti a dolgot. Már rég nem az a világ van, hogy majd a fiú meghívja a csajt, és akkor majd ő fizet helyette mindent, hogyne...
2013. júl. 4. 15:38
 36/59 A kérdező kommentje:

ma 15:38

Ezzel a felfogással nem is csodálkozom,ha hetente ismerkedsz/randizol......

2013. júl. 4. 15:44
 37/59 A kérdező kommentje:

"egy héten többször is randizok"

lehet most majd megmagyarázod,de szerintem aki heti több alkalommal is csajt keres,az nem épp állandó partnert keres magának.....

azért ne keverjük már a szexrandit,meg azt h vki komoly szándékkal ismerkedne sztem......

2013. júl. 4. 15:46
 38/59 anonim ***** válasza:
Kérdező, te miről beszélsz most komolyan? Kibeszélt itt szexrandiról? Hallottál már olyanról, hogy egyszerre több vasat is tűzbe kell tartani? Ha most randizol egy csajjal, nem azt jelenti, hogy össze is fogsz vele jönni, mert lehet külsőre tetszik, aztán belül meg kiábrándító. Te neked nagyon szarul látod ezt a randizás témakört, meg úgy az egész világot. Ez ugyanolyan mint egy álláskeresés, egyszerre több helyre mész állásinterjúra. Vagy mint egy lakásvásárlás. Nem csodálom, hogy így kibuktál a pasi miatt, neked valami súlyos téveszme van a fejedben.
2013. júl. 4. 15:50
 39/59 anonim ***** válasza:
76%

Istenem,szégyellem magam, hogy ilyen férfitársaim vannak:

"Ha egy héten többször is randizok ,természetesen más lányokkal, akkor az már elég sokba kerülne, hogy mindegyiket én hívjam meg mindenre."

Ki kényszerít rá, hogy ennyi lánnyal randizzál? Ők tolonganak, hogy hadd randizhassanak veled? Nem hiszem. Ha viszont te hívod meg őket, akkor igen is a te feladatod fizetni. Ugyanis ők tesznek neked szívességet azzal, hogy eljönnek a randira. Bár nem csodálom, ha másodszor már nem jönnek el.

2013. júl. 4. 16:02
 40/59 anonim ***** válasza:
58%
álomvilág az van minden ilyen lány fejében. hívjunk meg titeket mindig. most meg hív elsőre aztán egy hét múlva le se szarod akkor ki lesz a bunkó ? ja hogy az már tök természetes, nem az eseted blablabla... akkor miért várod hogy meghívjon ha nem biztos semmi, gondolom ő se millimos és ő se nyomtatja lent a pincében a pénzt. Hiába mondod hogy nem vagy pénzéhes ha ezen ennyire kibuksz akkor az vagy csak nem ismered be magadnak. Ezer ilyen lány van aki arra vár hogy egy pancser mikor hívja meg valamire mert lát valami esélyt.. aztán szépen meghívatják magukat minden szarra mindig... Nőj már fel..
2013. júl. 4. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!