Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jellemző manapság, hogy olyan sok diploma nélküli vagy bölcsész csajnak informatikus, gépész, villamos-mérnök, építész pasija van?
"Összeteszem a két kezem, ha tényleg elmész, és nem veled kell kezeltetnem magam.:)"
Megnyugtatlak, neked megvan a szabad orvosválasztás joga, továbbá én is visszautasíthatom a beteg kezelését, ha nincs életveszélyben, és sértően, esetleg tiszteletlenül nyilvánul meg. Annyi a kikötés, hogy másik orvost kell ajánlani.
Téged biztos nem a testi adottságaid miatt b*szogattak, hanem, mert ekkora gyökér vagy, sztem már ott is ilyen f*sz voltál. Nekem is volt egy pár testileg visszamaradott osztálytársam, de nem b*szogatta senki azért, max. poénból, de hát úgy mindenki mindenkit szokott. Igaz ez szakközép volt. Sőt volt egy olyan is, aki meg se szólalt 4 év alatt, s minden tisztelet az övé volt, mert k*rva okos volt, főleg a szakmai tudása volt kiemelkedő.
Sztem mindenki tiszteli az orvosokat, h életet mentenek meg minden, de csak azokat, akik nem ilyen fellengzősen beszélnek a többi emberről, s nem istenítik magukat. Egyébként úgy néz ki, h te r*hadtul nem tiszteled a szakmunkásokat, így kívánom neked, h ne legyen ember, aki a dugulásodat elhárítja, aki a házadat felépíti, a burkolást elvégzi..., s akkor lehet elmúlik a tisztelethiány ezekkel szemben.
Hitlerhez tudnálak hasonlítani, akit sztem s*ggbek*rtak a börtönévei alatt a zsidók, s ezért kezdte utálni őket. Lehet nem kellett volna az osztálytársakkal egyszerre WC-re, vagy tusolni menned, s nem lenne ez szakmunkás utálat.
"így kívánom neked, h ne legyen ember, aki a dugulásodat elhárítja, aki a házadat felépíti, a burkolást elvégzi..."
Egyszer volt dugulásunk, amikor az okos szakmunkások beleöntötték a malterlét a lefolyóba, és mivel természetesen egész álló nap részegek voltak, ezért a járólapozás is olyan lett, mintha valaki odahányt volna. Azóta csak a 65 éves családi ismerős jöhet hozzánk bármi kőműves munkát csinálni, mert ő tényleg szakember, ellentétben a fiatalokkal. Az asztalosunk szintén családtag hasonló okból. A villanyszerelő pedig a szomszéd. A festő anyám ügyfele, erre kényszerül az ember, mert ha nem ismerőst hív, akkor nem lesz jó a munka. Ó és a közös bennük az, hogy egyik sem fiatal, mind elmúlt 50 éves.
A dugulást egyébként saját kezűleg hárítottuk el, csőgörénnyel, egy kemény óra alatt. Hatalmas szaktudás kellett eme nemes munkához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!