Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha egy fiú informatikus szakon tanul?
Mármint arra gondolok, h elég erős sztereotípiák vannak az informatikát tanuló emberekkel kapcsolatosan, hogy antiszociálisak, csak erről a témáról tudnak beszélgetni és nem törődnek a külsejükkel, stb… aminek sajnos tényleg van alapja, mert nekem is a csoporttársaim és a tanáraim nagy része ilyen.
Ezért is szoktam inkább a közgázos haverjaimmal bulizni, és ha lehet meg sem említem a társaságban a lányoknak, hogy én a többiekkel ellentétben informatikát tanulok.
Tudom, h nem ez alapján kell megítélni egy embert, de szerintem igen is benne él minden lányban ez az előítélet, az informatikusokról - pl. amíg nem említem meg a dolgot, addig eszükbe se jutna, h én infósnak tanulok, és utána általában elcsodálkoznak rajta így viccesen, h ahhoz képes milyen „normális” vagyok, szóval ne mondjátok, h ez egy nem létező dolog :)
F20
Az, hogy valaki informatiukus egyáltalán nem baj. Az a baj, ha csak az a világ számít neki.
Én csípem az informatikusokat, bár az igaz, hogy néha nagyon elvont a humoruk :)
Látjátok pont erről beszéltem, h mégis megvan ez a félelem a lányoknál, hogy ha informatikus, akkor lehet, h egy kocka, ezért sem szoktam megemlíteni, csak ha már megismerte a személyiségemet a lány.
Más szakot nem is tudok még felhozni, ahol még ilyen negatív előítélet van, sőt máshol inkább dicsekszik vele az ember, hogy pl. orvosnak, építésznek, jogásznak tanul.
Úgy érzem ezzel a szakkal mindig hátrányból indulok az ismerkedésnél, és először "tisztáznom" kell magam :)
én lány vagyok, de énis informatikus akartam lenni:D
25L
15:43
Az a poén, hogy nekem van egy lány csoporttársam, aki rettentően csinos, kedves és emellett még nagyon okos is(még itt a sok kocka között is), teljesen elvoltam halva, amikor először megismertem, h ez így mégis hogy lehet :D
ez azért vicces, Én is info suliban tanulok, de nálunk elég kevés a "kocka" van egy pár, de ott minden ember, úgymond viszonylag normálisan néz ki, a humoruk is nagyon jó, imádom a sulit^^
de persze azért nekem is van 1-2 osztálytársam akik eléggé
gép függők.. de háát megvagyunk nélkülük is..
Szall szerintem nem hátrány sehol.
Bocs h fiúként irtam^^
De semmi para.
Am meg ha valaki abból indul ki, hogy mit tanul a másik fél, akkor az már rég rossz szerintem.
Bocs a helyesirási hibákért, siettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!