Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják az informatikus fiúkat?
Én nem nézem le őket, csak van egy határ, ami után már szánalmas szerintem, hogy másról nem tudnak beszélni, meg hogy kb. már kettes számrendszerben beszélnek, és a legtöbbjük egyáltalán nem tud bánni a lányokkal.
DE ez csak az átlag, lehet Te más vagy, én addig nem ítélek el senkit.
16L
Lány létemre énis infó szakos vagyok, igaz nem konyítok sokat hozzá de még fejlődök...:)
Az osztálytársaim is infósok és igen van egy-két nagyon gáz gyerek még infó órán is valami lövöldözős játékkal játszanak :D
De vannak akik tényleg értenek a gépekhez és nem csak játszani járnak be, és van egy két normális srác is. Én csak azokat utálom akik már tényleg nagyon kockák :D
Lány vagyok...És én is infós vagyok :D Nem nézem le őket, velük vagyok - és még leszek is, kockasuliba megyek:D - körbevéve...bátyám, fiúm, anyum, néhány haverom...:D
Szerintem nem gáz, max ha már fontosabb neki a játék mint te.
15L
10-en éves koromtól sz.gépekkel foglalkoztam. SW-fejlesztőként dolgoztam. Középiskolás koromban biztos szánalmas voltam a lányok szemében... vagyis lettem volna, de olyan suliba nem nagyon jártak lányok. :-)
Aztán más is elkezdett érdekelni. Már le tudnám tagadni, hogy kocka vagyok. De van olyan haverom, aki megmaradt ilyen tekintetben a 20 évvel ezelőtti szintjén.
Az infoval az még a gond, hogy a lányok nem tudnak hozzászólni és ez kellemetlen nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!