Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért utálják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért utálják az informatikus fiúkat?

Figyelt kérdés
le is nézik sokszor
2011. máj. 13. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az átlaglányoknak fogalmuk sincs, mi fán terem az infósság, sztereotípiákban gondolkodnak, azaz azt hiszik, hogy minden infós egyben szemüveges kocka is, aki napi 30 órát gépezik. Ez persze közel sincs így...

Előző melóhelyem fő infósa (rendszergazdája) pl. egy 195cm magas, rommá gyúrt pasi volt, aki nem vetette meg sem a piát, sem az enyhe drogokat, tök félelmetes kinézete volt, de ezzel együtt barátságos és jófej, és persze a kocka-témát is kente-vágta, és szemüveget sem viselt.

2011. máj. 14. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mert gáznak tartják , nem valami férfias és "menő" munka. Ráadásul valljuk be a legtöbb informatikus 55 kilós gyökér aki egész nap a WoWon lóg."

MErt az nagyon férfias dolog, ha valaki veri a nyálát, hogy ő milyen kemény f.sza gyerek, de persze semmilyen hasznos dolgot nem végez a társadalom számára. Amúgy pedig ez egy hülye általánosítás. Az infósok is ugyanolyan normális emberek, mint bárki más. Természetesen köztük is vannak elvont idióták, mint minden más szakmában. Nem beszélve arról, hogy akár több száz ezret is megkereshetnek. Ilyenkor már persze nem utálják őket?

ui. nem vagyok informatikus, de azt nem bírom, ha valakit a munkája miatt bélyegeznek meg.

2011. máj. 14. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor én kivétel vagyok, én kedvelem az informatikus pasikat (jómagam is azt tanulom az egyetemen), és volt is már több informatikus pasim. :D Egyikük sem volt igénytelen, ráadásul tök műveltek voltak. Az egyikük még az irodalomban is igen tájékozott volt, nem volt szakbarbár.

Szerintem semmi gond nincs az infós pasikkal, persze minden szakmában lehetne általánosítani.

2011. máj. 14. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
mert általánosítanak.
2011. máj. 15. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Na-na,nem minden lány útálja az informatikusokat.

Nekem például semmi bajom velük,persze azért ne csak a kompiról beszéljen állandóan.

2011. máj. 16. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Butaság. Egyáltalán nem utálom az informatikus srácokat. Sőt! Igazából 'ha nagy leszek', akkor szinte 100, hogy infóval fogok foglalkozni.
2011. máj. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!