Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utaljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utaljak, hogy végre elhívjon találkozni?

Figyelt kérdés

kb 2 hónapja lett vége egy elég komoly kapcsolatomnak, ami után eléggé ki voltam, egy pasival se beszéltem tesómon és apukámon kívül, amikor egyik nap rám írt egy régi ismerősöm. elég váratlanul ért, de visszaírtam neki facebookon. ahogy beszéltünk még hetekig, elkezdtem túllépni az exemen, és erre a fiúra koncentrálni. nagyon szimpatikus, rendes srác, és tetszik is:) eddig mindig ő írt rám kb 10 alkalommal, mindig jól eldumáltunk, bókolt nekem, meg írt találkozára vonatkozó dolgokat, de vhogy soha nem írja le h na akkor szombaton tall? szóval hogy érzékeltethetném végre h engem is érdekel, és hogy hívjon el végre találkozni? nemakarom elhalasztani! /normális válaszokat pls/

köszike:)

2011. szept. 18. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk mondd ezt neki: nem tudom, hogy mit csináljak hétvégén, nincs valami ötleted?

Szerintem, ha el akar hívni valahová, akkor el fog ;)

2011. szept. 18. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha megbeszéltek egy találkát, kérdezz vissza TE, hogy akkor áll-e a (pl) szombat. Ha sok megbeszélt időpontot elhúz, akkor szerintem csak fél lépni, erősítsd meg az önbizalmát, hogy érdekel téged.

Sok sikert! F/16

2011. szept. 18. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Férfi agyal nem olyan egyszerű ez, mint hiszed. Gondolom jól kisírtad magad az elején, az exed miatt magad, pont az ő vállán. Ő nem igazán tudja mi van, de tett utalást a találkára! (férfi és utalást tett, ez nem semmi, tuti bejössz neki) A következő lépés a tied! Írd meg, hogy találkozhatnátok, neked ekkor meg ekkor jó! Meglátod, nem lesz hálátlan.

17/F

2011. szept. 18. 15:35
 4/11 Tajparaszt ***** válasza:
Te is írj rá néha...mondjuk a legközelebbi alkalommal.
2011. szept. 18. 15:40
 5/11 A kérdező kommentje:
nem tudom.ma majd ráírok én, és próbálok utalgatni:D
2011. szept. 18. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Szóval az exedről rinyálsz és nem írsz neki, elvárod, hogy te keressen és akkor még találja is ki, hogy te találkozni akarsz vele?
2011. szept. 18. 15:46
 7/11 A kérdező kommentje:
neeem. egy szót se mondtam az exemről. mgé első beszélgetésnél mondta h van-e barátom, mondtam h nincsen, és h nem rég volt szakítás, de ennyi. mondta h bánom? és annyit írtam h jobb így..ezzel le is tudtuk ezt a témát.:)
2011. szept. 18. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
hívd el te
2011. szept. 18. 16:11
 9/11 A kérdező kommentje:
annyira azért nincs nagy önbizalmam:D
2011. szept. 18. 16:12
 10/11 anonim válasza:
Azt írtad, hogy mindig ő írt rád. Az is egy jelzés lehet felé,ha te írsz rá! Így látja, hogy érdekes!
2017. júl. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!