Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek találkozni vele?
Nemrég ért véget egy kapcsolatom,és tegnap este felmentem chat.hu-ra. Ott beszéltem egy sráccal,aki elvileg 27 éves, és 2.éves egyetemista,és a képe alapján nagyon helyes srác,viszont ott kb 23-24nek néz ki. Egyböl találkát akar.Mára megbeszéltük h tal, de mondtam h ne este,hanem napközben.Viszont neki napközben dolga van,és mondta h késö lenne e 2-3 között tal, utána pedig már 4-5, vagy hogy csak ugyis 7 körül sötétedik.
Félek töle hogy kamus, és bmit tehet...
Nem tudok rola sok mindent,és semmilyen közösségi oldalon nincs regisztrálva elvileg.
Ha neked beleferne, h a pasid is csinal ilyet akkor miert ne?
Es nem kell a pasim elhanyagol meg csak mint baratkozunk duma, mert minden ribanc ezt nyomta nekem is meg is leszoptak.
Én találkoznék vele, de mindenképp olyan helyen, ahol forgalom van. PL: egy hajnalig nyitvatartó kávézó.
Ebből ne engedj, ha erőlteti a helyszínt, meg hárít, akkor vigyázz, el ne menj!
Bocsi, felreolvastam, mert egybe volt a ket szo.
En a helyedben beszelgetnek meg vele, ha komoly a csavo belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!