Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek vele találkozni? Dilemmában vagyok
Figyelt kérdés
találkoztam már pár emberrel netröl de egyik se jött be most viszont megint tetszik egy fiu neten ismertem meg vagy három hete beszélünk merjek vele találkozni? az a baj hogy nem birok egyedül lenni de ha ö is csalódás lesz akkor depresszióba fogok mostmár esni.mit tegyek?annyi csalódásom volt már hogy ha ez ne fog jol sikerülni örökre elmegy az élettöl a kedvem
19/l
2010. szept. 18. 16:21
1/4 anonim válasza:
talizz vele és probáld ugy intézni hogy mind2tök jol érezze magát
2/4 anonim válasza:
ne így fogd fel. járj bulizni ismerkedj ojanokkal akik bejönnek ott is és kész. Azért mert neten keresztül megismert emberek nem jönnek be, még nem kell elkeseredni, neked is meg van a párod valahol.. csak nem egyszerű megtalálni. Fiatal vagy még előtted az élet ne keseredj el.
3/4 A kérdező kommentje:
járok bulizni de nem jön össze ott se.meg társaságba se
2010. szept. 18. 16:29
4/4 anonim válasza:
talizz vele,és ha nem jön össze,javasolnám hogy a netet ilyesformán felejtsd el..a további csalódások megkímélése érdekében.ott úgyis több a gyáva kukac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!